Seni gerçekten ulusalcı biri olarak bilirdim karşıt da olsa görüşlerimiz saygı duyardım bazı düşüncelerine ama şu mesajın sıfırladı herşeyi .. Terörün yandaşı ile aynı ağzı kullanmak yakışmadı yani .. Bu mesajları paylaşan üye tam bir pravakatör paylaşım yaptığı yerlerde pkk nın yayın organı . Sanki devlet keyfinden ilan etti sokağa çıkma yasağını !! O ve gibileri gibi düşünmeyi yakıştırıyorsanız kendinize buyrun devam edin ..
Kim dogruyu soylerse ondan yanayim. Bu forumda gene birini terorist mi ilan ettiniz? Alistik artik, yadirgamiyoruz..
Provakator filan birak, onu bunu suclayacagimiza sadede gelelim:
Bugun doguda Diyarbakirin bir cok ilcesinde sokaga cikma yasagi var mi, yok mu?
Bir telefonla devlet butun ogretmenlerini bir saat icinde sehirlerden bosalttirdi mi, bosalttirmadi mi?
Bugun begenmediginiz PKK yayinlari disinda diger yayin organlarinda da cikan yikilmis delinmis bina resimleri Suriyeden mi yoksa Diyarbakirdan mi?
Devlet bu ilceleri bombaliyor mu, bombalamiyor mu?
Sokaga burnunu uzatan vuruluyor mu, vurulmuyor mu?
Olen 70lik dedeler, 13 yasinda cocuklar, 5-10 cocuk sahibi 50 yaslarinda kadinlar, hamile kadinlar.. Hepsi masal mi? Yoksa bunlarin hepsi de PKK teroristi mi?
Bu yanmis yakilmis yer bizim topragimiz, bizim vatandasimizin yasadigi mahalle degil mi?
Devlet sokaga cikma yasagi ilan etmis, o insanlar 1 aydir 20-30 kisi toplandiklari evlerinin sigindiklari elektrigi suyu olmayan buz gibi karanlik bodrumlarinda ne yer, ne icer hic dusundunuz mu? Magara hayvanlarindan degil hanfendi, INSANlardan bahsediyorum ben.
Bu devletin ilk gorevi vatandasinin sagligi, guvenligini korumak degil mi?
NERDE BU DEVLET?
Bana nefret savunuculugu yapmayin, insanlik olmus, hala yalakalik derdindesiniz be.. merak etmeyin, boylegiderse aynisi doguda kalmaz, siz de yasarsiniz mahallelerinizde.