Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

anlatmaya çalışma canım hanımefendi gelir propagandasını yapar çamur atıp kaçar gerçeği gözünede soksan bildiğini okur !!
Bak bir iftira daha..propanganda yaptigim tek bir mesajimi alinti yaparmisin.nerde pkk yi savunmusum.hadi bakalim hodri meydan.

Defalarca soyledim ve yine soyluyorum.ben taraf maraf tutmuyorum.kimseyi savundugum yok.bir tarafinizdan uydurmayin.ben halkim ve halkimi savunuyorum.sivillerin olmesini vicdanim kabul etmiyo.bu nedn bazilarina dokunuyuor anlamiyorum.

zaten öyle kendini siper etmekle bu olaylar dursa ..nerede...
akıl var mantık var. sadece ölürsün. çözüm bu olsa keşke

Defalarca soyledim ve yine soyluyorum.ben taraf maraf tutmuyorum.kimseyi savundugum yok.bir tarafinizdan uydurmayin.ben halkim ve halkimi savunuyorum.sivillerin olmesini vicdanim kabul etmiyo.bu nedn bazilarina dokunuyuor anlamiyorum.
burda farklı bir bakış açısı ile bakan insanların çoğu terörist ve yandaş olmakla suçlandı ilk değilsin
seni suçlayanların genel profiline bakarsan savaş isteyenler olduğunu anlayacaksın onlara inat barış

zaten öyle kendini siper etmekle bu olaylar dursa ..nerede...
aklı var mantık var. sadece ölürsün. çözüm bu olsa keşke
işte sende olan o akıl mantık başkalarında da olsa zaten işler böyle sarpa sarmazdı Çözümü yanlış işlerde arayanlara sözle de olsa destek atmaya devam etmek pek de o güzel akla mantığa uymamış gibi geldi bana

hayır onlar kendini feda edecek kadar cesurlar. ben olamam.. gidip orayahalka yardım edip pkknın önüne kendimi siper edemem. edeni takdir ederim. gözü karadır. ama sonucuda bellidir.

bayaa teröre destek olurdum ama cesaretim yok diyosun o zaman ?
pkknın önüne kendimi siper ederek destek olurdum. evet. teröre böyle destek olunuyor haklısın. pkkya karşı halkın önüne geçerek onları koruyorak. çok güzel okudugunu anlıyormuşsun sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…