Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

yalan haberler icin dedim kiskanilcak kelimesini
o haberi kafamdan uydurmadım ben.faceden gördüm ve paylaştım.o yuzden link atamadım.ama şu bir gerçekki doğuda son günlerde onlarca sivil hedef alındı.tv ler göstermiyor tabi..inanıp inanmamak size kalmış..biz burda oturduğumuz yerde duyuyoruz topların bombaların seslerini.canımız acıyor hatta yüreğimiz kanıyor desem yeridir.sivil halkın bulunduğu bölgeleri topa tutmak adilmi sizce.?

ama haber yalan cikti sonucta
sivil halkini polis topa tutmuyor teröristleri bombardmana tutuluyor
nerde pkkci oraya saldiri yapiliyor kökleride kazinmak üzere INSALLAH
siz istemezmisiniz pkknin kökü kurusun ?

Ben diyorumki SİVİL halkın bulunduğu bölgeler bombalanıyor.sizde bazı arkadaşlar gibi pkk temizleniyor diyorsunuz.temizlik böyle yapılmamalıydı.o bölgeler boşaltılıp yapılmalıydı,bugün tamı tamına 24 gündür halk dışarı çıkamıyor.elektrik yok su yok ekmek yok..orada halk kaldıysa tabi..

su haberi iyi oku kim kime saldiriyor !!!
ve iyi geceler
http://www.haberturk.com/gundem/hab...cti-tabur-komutani-nefesiyle-isitmaya-calisti

şimdi profiline bakınca anladım azizee sn sen hayırdır neden değiştin nick i ? Ordaki halktan dinleyecekmişiz buraya gelip kaç gündür devleti karalayıp duruyorsun Mune Allah aşkına terör kanallarından alıntı yapmak serbest mi forumda yada böyle alenen asker polise laf saydırmak içim şişti resmen ağzımdan kötü laflar çıkacak sonra ban ı yiyen ben olacağım .. Neden forumda bu kadar kolay karalanabiliyor devletin askeri polisi .. Daha geçen gün Filistin li bebeğin resmini koyup Türk askeri vurdu dedi gerçeği çıkarmamıza rağmen yalan değil deyip durdu pkk değil Türk askeri polisi şehire girip vuruyormuş bu düşünce özgürlüğü olmamalı !!

Birde,birebir yaşayan halkın ağzından dinleyin..

Turkiyenin geldigi hal.. Biz resmen doguda savasa girmisiz, hem de orada yasayan halk ile, hala PKK ile operasyondayiz diye yutturuyorlar.

Kadinlarin dedikleri tuylerimi diken diken etti, "bahceye su almaya bile cikamiyoruz, sokaga cikamiyoruz, keskin nisancilar bizi vuruyor" diyor yaa.. Evler havan mermilerinden delik desik.. Kadin, erkek, yasli, genc, coluk cocuk hepsi bomba menzilinde, artik kime isabet ederse.. Hic kimsenin kopek kadar kiymeti yok, hic birinin can guvenligi yok.. Bu mudur PKK operasyonu? Bunun adi PKK operasyonu degil, olsa olsa Kurt irk kiyimidir.

Bu halk yasama hakki icin simdi kime siginsin? Ogretmenini geri cagirip mahallelerini, evlerini bombardimana tutan Turk hukumetine mi, yoksa PKK teroristine mi? Bir aydir evlerinde hapis tutulan bunca ilce halki ac midir, tok mudur? Ne yer ne icer bir evde 30 gun boyunca 30 kisi? Suriyeli siginmacilar kadar kiymetleri yok kendi ulkelerinde.. Yaziklar olsun bu ulkeyi bu hale getirenlere ve onlarin destekcilerine.. Hepinize yaziklar olsun!

Roj tv ve türevi kanalları izleyip gelip burada aglak modlarin envayi cesidi ile zirlamayin :)
Dunyanin heryerinde video kayitlari mahkemede belge olarak kullanilir hanfendi. Ben canli kanli bir vatandasla edilmis roportaja istinaden yazdim, Diyarbakirda, bombardimanin ortasinda yasayan insanlarin soyledigi sozlerle.. siz hangi yandas medya kanalina gore zirvaladigimi iddia ediyorsunuz? varsa belgeniz koyarsiniz, tartisiriz. Kimsenin karnindan konusmasina prim vermiyorum, akli basinda hic kimse de vermez zaten.

İmc tv pkk nın sözcülüğünü yapan bir kanal. Şunların propaganda videolarını paylaşıp da asker kötüymüş pkk iyiymiş e getirmeyin olayı lütfen.
Benim icin kimin tvsi oldugu onemli degil lakeoftears.. Bu videodakilerin hepsinin orada yasayan halk degil de TV artistleri olduguna inaniyorsan o zaman bunu tartisirim, ama sirf hoslanmadigin bir TVnin yaptigi bir roportaj olmasi bir anlam ifade etmiyor.
Ayrica, Asker emireridir, karar mercii degil, hele bu zamanda hic degil, ben askeri hic bir yerde laf etmedim, mesajimda da "Turk Hukumeti" dedim, iyi oku.. Ben ne yazdigimi bilirim, sozumun carpitilmasini da hic sevmem.

Seni gerçekten ulusalcı biri olarak bilirdim karşıt da olsa görüşlerimiz saygı duyardım bazı düşüncelerine ama şu mesajın sıfırladı herşeyi .. Terörün yandaşı ile aynı ağzı kullanmak yakışmadı yani .. Bu mesajları paylaşan üye tam bir pravakatör paylaşım yaptığı yerlerde pkk nın yayın organı . Sanki devlet keyfinden ilan etti sokağa çıkma yasağını !! O ve gibileri gibi düşünmeyi yakıştırıyorsanız kendinize buyrun devam edin ..

Halk artist olmaya bilir ama terörist olanı da var .. Masum olanlar sessizce bu zulmün bitmesini pkk nın sona ermesini bekliyor azizee midye yakamozmudur nedir onun gibiler pkk ya destek de önde koşanlar böyle duygu sömürüsü yapıyor daha geçen Filistinli bebeği Türk askeri anne karnında vurdu diye kaç yerde yayınladı biz gerçeği söyledik ısrarla kabul etmedi şimdi de internetten faceden buldum diyor yani tek amacı provakasyon .. Devam ederse bilişim suçlarına link vermek zorunda Kalıcam çünkü kanıma dokunuyor canı ortada savaşan askerime hakaret edilmesi katil denmesi ..

Maalessef pkknın kurşunları türk hükümetini vurmuyor. Askerimizi ve sivilleri hedef alıyor. Ne istiyorsunuz ki askerin yine tüm yetkileri alınsın. Pkklılar ellerinde silahla önlerinde alay ederek geçsin el sallasın. Bizimkiler de ölmeyi mi beklesin. Çatışmada sıkışınca teröristler şehire kaçsın bizimkiler takip edemesin kös kös geri dönsünler ve yeni saldırıyı beklesinler. Pkklılar yollarda kimlik kontrolü yapsın, durmayanı vursun milletin aracını yaksın bizimkiler kışladan çıkamasın. Hep böyleydi.
Halk ise pekala tehdit altında. Belediye aracıyla karayoluna kilolarca patlayıcı yerleştiren belediyeden sen olsan korkmaz mısın. Onların istedikleri şeyleri söylüyorlar.
Çözüm sürecinde hatırlarsanız askerler bir ara psikopata bağlamıştı. Ya intihar ederlerdi ya birbirlerini vururlardı. Maşallah kimse o zaman yandaş mandaş demeden inanıverirdi.
Lütfen pkklıların oyunlarına gelmeyin, siz cümle olarak kurmuyor olabilirsiniz ama bu algı oluşuyor. Hele kürtlere soykırım yapılıyor falan diye kışkırtmak çok tehlikeli. Şu an pkk zor durumda umarım büyük bir yara alacak. Ama eğer buradan da çıkmayı başarabilirse ortada tc diye birşey de kalmaz. Bu son dönemeç.

Kim dogruyu soylerse ondan yanayim. Bu forumda gene birini terorist mi ilan ettiniz? Alistik artik, yadirgamiyoruz..
Provakator filan birak, onu bunu suclayacagimiza sadede gelelim:
Bugun doguda Diyarbakirin bir cok ilcesinde sokaga cikma yasagi var mi, yok mu?
Bir telefonla devlet butun ogretmenlerini bir saat icinde sehirlerden bosalttirdi mi, bosalttirmadi mi?
Bugun begenmediginiz PKK yayinlari disinda diger yayin organlarinda da cikan yikilmis delinmis bina resimleri Suriyeden mi yoksa Diyarbakirdan mi?
Devlet bu ilceleri bombaliyor mu, bombalamiyor mu?
Sokaga burnunu uzatan vuruluyor mu, vurulmuyor mu?
Olen 70lik dedeler, 13 yasinda cocuklar, 5-10 cocuk sahibi 50 yaslarinda kadinlar, hamile kadinlar.. Hepsi masal mi? Yoksa bunlarin hepsi de PKK teroristi mi?
Bu yanmis yakilmis yer bizim topragimiz, bizim vatandasimizin yasadigi mahalle degil mi?

Devlet sokaga cikma yasagi ilan etmis, o insanlar 1 aydir 20-30 kisi toplandiklari evlerinin sigindiklari elektrigi suyu olmayan buz gibi karanlik bodrumlarinda ne yer, ne icer hic dusundunuz mu? Magara hayvanlarindan degil hanfendi, INSANlardan bahsediyorum ben.
Bu devletin ilk gorevi vatandasinin sagligi, guvenligini korumak degil mi?
NERDE BU DEVLET?
Bana nefret savunuculugu yapmayin, insanlik olmus, hala yalakalik derdindesiniz be.. merak etmeyin, boylegiderse aynisi doguda kalmaz, siz de yasarsiniz mahallelerinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…