Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

aklına hiç kötü şeyleri getirme eşin ve diğer görevliler orada kutsi bi görev içindeler

ben onlar kadar annesinin babasının çocuğunun karısınında aynı görevin önemli bir parçası olduğunu düşünüyorum
hamile hamile halinle ne üzüyorsun kendini

herkes kalbinin ekmeğini yer
Kendim için asla üzülmüyorum bir kere bile eşimin ağzından of dediğini duymadım. Tek üzüldüğüm benim için bu kadar kıymetli olan vatanın bu kadar düşmanının olması hemde kendi vatandaşı!

Kendim için asla üzülmüyorum bir kere bile eşimin ağzından of dediğini duymadım. Tek üzüldüğüm benim için bu kadar kıymetli olan vatanın bu kadar düşmanının olması hemde kendi vatandaşı!
onlar hümanist be canım lütfen :63:

yine hdp ve chp li kardeşlerimizin :) ortak acıda buluştuğu bir başlık şaşırdık mı ?
maksat malum kişi düşmanlığı yeri gelir böyle acıda birleşirler...

bunu izleyip kanı donmayan, tüyleri diken diken olmayan var mı? varsa vicdanından şüphe ederim.
hala kelepçe diyor allahın belası.
çok daha fazlasını yazmak isterim. ama bunlar yüzünden ban yemek istemiyorum. nefret eder oldum

yine hdp ve chp li kardeşlerimizin :) ortak acıda buluştuğu bir başlık şaşırdık mı ?
maksat malum kişi düşmanlığı yeri gelir böyle acıda birleşirler...
ne chpsi ne hdpsi kardeşim.
az ''İNSAN'' olun da ailenin feryadına kulak verin, acı hepimizin. ülkenin geldiği hale bak.

ne diyelim gencecik güzelim kız keşke durumların içinde hiç olmasaydı
ancak ah bu ak parti yokmu bu ak parti hep onun yüzünden bu olanlar :KK12:sen ne diye canlı bomba için operasyon yapıyorsun :eek: altı üstü herhangi bir alışveriş merkezinde 100-150 kişi ölürdü onların karısı -annesi-babası çoluğu çocuğu varmı sanki ...

sonradanda gelip burda güvenlik açığı var nasıl devlet koruyamaz deseydik bizde:KK51:

burda kızın öldürülmesini onaylamıyorum ama belliki şartlar onu gerektirmiş hiçbirimiz orada değildik ve tam olarak ne yaşandığını bilmiyoruz öyle haybeden sallamayın hiç biriniz !!!
ya ne demek şartlar onu gerektirmiş ya ne demek bu?
silahsız insanları öldürmek mi güvenliği sağlıyor peki.

Siyah Kugu Siyah Kugu haklısın güzel kardeşim yazdığım yazı için çok özürdiliyorum lütfen sinirlerin gerilmesin üzülme !!!

bak yazımın bir kısmını okuyup bana gelme heleki şu güzel günde

evet Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü ama ülkeme vatanıma dinime karşı savaş açan savcı kirazı makamında öldüren hemde canlı yayında

bu örgüte bağlı bir ailenin hangi ferdi masum olabilir söyler misin bana

Yazmayım yazmayım dedim duramadım ister faşist ilan edin, ister vicdansız, ister süresiz banlayın içimde ne varsa söylemeden duramayacağım.
2. Çocuğuma hamileyim günlerim sayılı bugün yarın doğumu bekliyorum ve eşim Cizre'de görevde. Küçük bir sandviç ekmeginin arasına bozulmuş salatalık 1 adet tavukla kumanya veriyorlar. Nereden saldırı gelecek bilmeden üst üste birkaç saat uyuyarak görev yapıyorlar. Sizler klavye başında oturup hepsi kendini bir .ok sanıyor pislikler diye hakaret edemezsiniz sizin ne yararınız var bu vatana diye sorarım o halde bende. Dhkp-cli birinin sonunun ne olmasını bekliyordunuz videoyu başından beri izleyin öyle yorum yapın.
Polis şöyle cani böyle psikopat demek için fırsat kolluyorsunuz. Benim doğmamış çocuğumun yanında olamıyorsa babası ve sizler oturduğunuz yerden konusuyorsanız benim çocuğumun hakkını kim verecek? O evde saldırı olup polis ölseydi de aynı şeyi diyecek miydiniz? Evet açıkça söylüyorum üzülmedim onların yolu belliydi zaten polisin de başını yaktılar. Evde çocuk vardır diye müdahale etmeyen polise o evden saldırı düzenlendi ve şehit oldu. Benim için teröristi koruyan da teröristtir kim ne derse desin. Ben yıllar önce Hakkaride bize atılan kaldırım taşlarında bıraktım merhametimi.
Sizlerin ölünce melek ilan ettiğiniz kişiler kaçırdıkları kaymakamın koruma polisine yaptıkları işkenceleri arayıp dinletiyorlar
Canim Allah yardimciniz olsun. Senin esin de tum polis asker de sag salim evlerine yuvalarina donerler inşallah.

Bebeğini de sağlıkla kucagina alirsin insallah

Son düzenleme:
Alıntı olsa sağlam döşenecektim acayip dolmuştum ama olmadı.
Savcı Kiraz ı makam odasında şehit eden (üstelik silahsız bir sivildi savcı ve evinde onu bekleyen iki yetim bıraktı) DHKP C yatakcılığı ve üyeliği yapan bu aile ve bu kız MASUM muş öylemi:) Canlı bombaları ile kimbilir kaç kişinin canını alan, kaç masumu katleden terörist yatakçılığı yapan bu aile masum!:)
Peki kim suçlu?
Burada totosunun üzerinde rahat oturup yorum yapan kişilerin can güvenliği ve huzuru için çarşıda pazarda çoluğunun çocuğunun gözü önünde katledilen askerimiz polisimiz suçlu!
Masası başında görevini yapan sikahsız bir sivil olan ve arkasında iki yetim bırakan bu MASUM ailenin yatakçılığını yaptığı DHKP C tarafından katledilen SAVCI suçlu.

Acaba bunlar unutulacak mı? Hesabı sorulmayacak mı?

bunu izleyip kanı donmayan, tüyleri diken diken olmayan var mı? varsa vicdanından şüphe ederim.
hala kelepçe diyor allahın belası.
çok daha fazlasını yazmak isterim. ama bunlar yüzünden ban yemek istemiyorum. nefret eder oldum

Siz DHKP-C li bir ailenin bu ülke için kurulan türlü komplolara , canlı bombalara destek olmasına tek bir yorum yazmaz , kalkıp sadece o polisi bela okuyarak suçlarsanız ben de sizin vicdanınızdan şüphe ederim .

Videoyu izlerken ağladım bile ben . Çünkü bir kez değil , doğru yorum yazmak için defalarca izledim . Ve çığlıklar kulaklarımda çınladı gece boyu . Bu tür sahnelerle her gün karşılaşan ve ölümlerden haz duyan bir bünyem yok .

Ama , aması var işte . Bu ülke de teröre lanet ediyorsanız ( etmiyorsanız zaten tüm sözlerimi geri alıyorum , yasınızı yaşayın der , çekilirim ) terörün sadece dağda olmadığını , ve bazen batıdaki bir evde dağdaki inlerden daha tehlikeli hesaplar yapıldığını biliyor olmanız gerek .

Baze degil, cogu polis böyle. Gezide 'yorgunluk' bahanesi vardi. Yorgunluk, uykusuzluk insani pasif eder, gaz kapsüllerin kafalara isabet etmesine neden olmaz!

Polis 60li yillardada öyledi, simdide öyle. Kac genc polis ellerinde öldü bu ülkede. Kac anne baba cocugu ile ne oldugunu halen bilmemekte. Cesedini görmek icin dua edenler var. Sivas yangininda öylecene seyreden polis ile bu olayda kelepce diye bagiran zihniyet aynisi.

Ha elbette iyileri vardir fakat cogunlugu temsil etmiyor ne yazikki. Polisin cogunlugu sagicidir, maco, kendini bir mok sanan insanlar ile dolu.

Vay be, bu yorumdan ban aldim. Dogru, önemli olan polisin vahsiligi degil, önemli olan burda masum bir kiz'in ölmesi degil. Önemli olan o aslan!!! polise gelen laflar! Tipki soma'daki önemli olan yasta olan insanlar degil, makam amaclari oldugu gibi.

Böyle bi ülkede yaşıyoruz işte.
Yazacak çok şey varda , neyse lanet olsun .

Siz DHKP-C li bir ailenin bu ülke için kurulan türlü komplolara , canlı bombalara destek olmasına tek bir yorum yazmaz , kalkıp sadece o polisi bela okuyarak suçlarsanız ben de sizin vicdanınızdan şüphe ederim .

Videoyu izlerken ağladım bile ben . Çünkü bir kez değil , doğru yorum yazmak için defalarca izledim . Ve çığlıklar kulaklarımda çınladı gece boyu . Bu tür sahnelerle her gün karşılaşan ve ölümlerden haz duyan bir bünyem yok .

Ama , aması var işte . Bu ülke de teröre lanet ediyorsanız ( etmiyorsanız zaten tüm sözlerimi geri alıyorum , yasınızı yaşayın der , çekilirim ) terörün sadece dağda olmadığını , ve bazen batıdaki bir evde dağdaki inlerden daha tehlikeli hesaplar yapıldığını biliyor olmanız gerek .

Eger ortada bir suc varsa, adi üstünde demokrat! bir ülke ya, gidip o sucluyu sorguya cekip dava acarsin. Gidip bir kizi sirf 'terlik giy' dedigi icin vurmazsin!! Bir insan hani sucu kanitlanmadan sucsuz oluyordu?

Surda Erdogan süriye ye silah bomba yollayinca iyi oluyor, kimse karisamaz oluyor ama Dilek Dogan isid belasindan daha kötü oluyor öyle mi? Dilek mi ankarada bomba patlatmis? Kim diyor dhkpc üyesi diye? Ve velev ki öyle, yargisiz infazi mi hak ediyor?

Bide o cigliklar kullaklarinda cinlamis! Bare hic birsey deme, Dilege ve ailesine saygisizlik yapmis olmazsin. Cigliklar kullaginda ama ondan sonra tüm yazdiklarin tanimadigin bir insan icin kötülemeler ve bu olayi aklamak pesinde.

Yaziklar olsun! Yaziklaar olsun!!

Eger ortada bir suc varsa, adi üstünde demokrat! bir ülke ya, gidip o sucluyu sorguya cekip dava acarsin. Gidip bir kizi sirf 'terlik giy' dedigi icin vurmazsin!! Bir insan hani sucu kanitlanmadan sucsuz oluyordu?

Surda Erdogan süriye ye silah bomba yollayinca iyi oluyor, kimse karisamaz oluyor ama Dilek Dogan isid belasindan daha kötü oluyor öyle mi? Dilek mi ankarada bomba patlatmis? Kim diyor dhkpc üyesi diye? Ve velev ki öyle, yargisiz infazi mi hak ediyor?

Bide o cigliklar kullaklarinda cinlamis! Bare hic birsey deme, Dilege ve ailesine saygisizlik yapmis olmazsin. Cigliklar kullaginda ama ondan sonra tüm yazdiklarin tanimadigin bir insan icin kötülemeler ve bu olayi aklamak pesinde.

Yaziklar olsun! Yaziklaar olsun!!

Sakin ...

Terlik giy dedi diye mi vuruldu Dilek Doğan ?

Önce benim gibi defalarca izle 4 küsür dakikalık uzun videoyu , sonra o adrese o polisin neden gittiğini araştır , aramanın nasıl devam ettiğini iyice izle , ardından ailenin suç dosyasını araştır ; Çiğdem Yahşi kim , Mehmet Çuhadar kim , bu olayla alakaları ne bir oku , abi Mehmet Doğan neden 30 kez evi aranmış bir düşün , bu ailenin DHKP-C bağlantısı ile göz altına alınmalarını da es geçme ...

Sonra gel polisin görev ihlalini tartışalım .

Sakin ...

Terlik giy dedi diye mi vuruldu Dilek Doğan ?

Önce benim gibi defalarca izle 4 küsür dakikalık uzun videoyu , sonra o adrese o polisin neden gittiğini araştır , aramanın nasıl devam ettiğini iyice izle , ardından ailenin suç dosyasını araştır ; Çiğdem Yahşi kim , Mehmet Çuhadar kim , bu olayla alakaları ne bir oku , abi Mehmet Doğan neden 30 kez evi aranmış bir düşün , bu ailenin DHKP-C bağlantısı ile göz altına alınmalarını da es geçme ...

Sonra gel polisin görev ihlalini tartışalım .
bütün bunlar o kızın ölmeyi hakettiğinimi gösteriyor sana.

Vay be, bu yorumdan ban aldim. Dogru, önemli olan polisin vahsiligi degil, önemli olan burda masum bir kiz'in ölmesi degil. Önemli olan o aslan!!! polise gelen laflar! Tipki soma'daki önemli olan yasta olan insanlar degil, makam amaclari oldugu gibi.
Cogu kendini bir bok saniyor dersen herhangi bir polis yakini alinip kiblemistir. Boyle genellemeler bir suru polis esinin uye oldugu bu forumda yanlış tabi

Alıntı olsa sağlam döşenecektim acayip dolmuştum ama olmadı.
Savcı Kiraz ı makam odasında şehit eden (üstelik silahsız bir sivildi savcı ve evinde onu bekleyen iki yetim bıraktı) DHKP C yatakcılığı ve üyeliği yapan bu aile ve bu kız MASUM muş öylemi:) Canlı bombaları ile kimbilir kaç kişinin canını alan, kaç masumu katleden terörist yatakçılığı yapan bu aile masum!:)
Peki kim suçlu?
Burada totosunun üzerinde rahat oturup yorum yapan kişilerin can güvenliği ve huzuru için çarşıda pazarda çoluğunun çocuğunun gözü önünde katledilen askerimiz polisimiz suçlu!
Masası başında görevini yapan sikahsız bir sivil olan ve arkasında iki yetim bırakan bu MASUM ailenin yatakçılığını yaptığı DHKP C tarafından katledilen SAVCI suçlu.

Acaba bunlar unutulacak mı? Hesabı sorulmayacak mı?
O savcıyı bu ailenin katlettiğine dair elinizde kanıt var mı?

X