Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

Polis suçlu burada net. Sakin bir ortamda üstelik 5 metrekarede 10 kişinin olduğu bir yerde silah emniyetini açık tutmak nedir ya. Evet canlı bomba ile ilgili arama yapılıyormuş zaten eve girişte çatışma olabileceği ihtimaliyle 4-5 silahlı polis var sonra diğerleri evden çıkıyor. Hiçbirşey olamayan adamları polis yapıp bir de şımartırlarsa böyle olur işte.

Bir de bu olayı kullanıp doğuda da polis asker sivil öldürüyor pkk da onları koruyor diyen pkk yandaşları var bi de. Öyle ki pkknın öldürdüğü kişileri askerimiz öldürmüş gibi söylenti yayıp bunu da gazze' de bilmem nerede çekilmiş fotoğraflarla haber bile yaparlar. Havuz medyasına inanmayan cebbarlar da bu pkk medyasına gözü kapalı inanıp ahkam keser.

L
Aile feryat figan haldeyken neden kelepce kelepce diye bagiriyorlar?

L

Aile feryat figan haldeyken neden kelepce kelepce diye bagiriyorlar?

Zaten bir ihmal ya da kasti görev ihlali ile biri öldürülmüş , olay daha da ölümlere neden olmasın diye olabilir mi ?
Sonuçta feryat figan aile o anın hisleri ile her şeyi yapabilirdi .
Amaç bunu önlemek olabilir mi ?
Sonuçta bizim önümüzde biri öldürülse aklımıza yakınlarına kelepçe takmaz gelmez muhakkak ama orada bu tür vakaları defaatle görmüş insanlardan bahsediyoruz.

Not:Yorumlarda kelepçeden önce ambulans desene yazanlar vardı , kelepçeden önce 112 deniyor zaten , cevap olarak ta aradık deniliyor.

ben çok üzüldüm.dayanılacak gibi değil.iki hafta önce kediye araba çarptığını gördüm.hayvan kaçarak uzaklaştı ama o ses hala kulaklarımda.bu insanların yavrusu fidan gibi gencecik kız gözlerinin önünde vuruluyor.rabbim kimseye göstermesin bu acıyı

ne diyelim gencecik güzelim kız keşke durumların içinde hiç olmasaydı
ancak ah bu ak parti yokmu bu ak parti hep onun yüzünden bu olanlar sen ne diye canlı bomba için operasyon yapıyorsun altı üstü herhangi bir alışveriş merkezinde 100-150 kişi ölürdü onların karısı -annesi-babası çoluğu çocuğu varmı sanki ...

sonradanda gelip burda güvenlik açığı var nasıl devlet koruyamaz deseydik bizde

burda kızın öldürülmesini onaylamıyorum ama belliki şartlar onu gerektirmiş hiçbirimiz orada değildik ve tam olarak ne yaşandığını bilmiyoruz öyle haybeden sallamayın hiç biriniz !!!

Evinde daha önce canlı bomba sakla, birçok kez teröriste yataklıktan gözaltına alın, Savcı Kiraz ın katili DHKP C itlerinden " en güvenli ev" övgüsünü al, aramaya gelen polisleri " yok şurda polis yoktu yok burda polis yoktu" diye kışkırt... Su testisi su yolunda kırılmış, zerrece üzülmedim.. Polise suçlu diyelerin sonuda dilerim, 2 yaşında bir çocuk ve hamile bir eş bırakarak vatan uğruna şehit olan polisim askerim gibi bu vatanhainlerinin elinden olsun.... Terörist, terörsti destekleyen, teröristi aklayan , teröristin yatakçılığını yapan her kim varsa sonu kanlı kurşun olur inşallahhhhh

Benim çarşıda eşi ve çocukları ile alışveriş yapan askerim polisimde silahsızdı....Bu ailenin yatakçılığını ve yardakçılığını yaptığı, desteklediği teröristler tarafından çarşıda katledildi...

Son düzenleme:
hala şu öldürülmeyi bile farkettirmeden savunmaya çalışıyorsunuz ya pes..

Neyse ki tesadüf okudum mesajını .

Neye pes ? (benim bir önce ki uzun mesajıma istaneden yazdığını biliyorum )

Bende buradaki bazı yorumları kendi içimde pes diye diye okuyorum .

İşin sonu ölüme bağlanınca hele bir de sorumlu devletin polisi olunca , olayda bir de hata/ihmal varsa ; karşı tarafının günahsız ilan edilmesine pes diyorum mesela .

Hümanizm içinde sevgi pıtırcığı olamıyorum maalesef bazen , aklıma gözü kararmış örgütler , onların insanları öldürmesi , canlı bombaların 100 lerce insanı öldürmesi , Türkiye düşmanları geliyor mesela tam vicdanlı vicdanlı sadece rahmet okuyacakken .

Dhkp-c desteklemeyen herkes bu olayı en fazla polisin görev ihmali olarak eleştirir benim gibi , bu farkettirmeden savunmak değil .

Ayrıca yorumlarda o kadar çok yanlış detay okudum ki ; o uzun yorumu yapma gereği duydum .

Keşke herkes bu kadar hassas bir konuda videonun uzun ve kesintisiz halini izlemeden girip bir iki satır yorum yazmasa .

aus ailenin geçmişi karanlık olabilir. ama o kız bu aileden olmayı kendisimi istedi. savunmasız silahsızdı. silah neden. birini etkisiz hale getirmek için silahmı gerekir. birde tek değilken. yanında silah arkadaşların varken...
kimse ölümü haketmez.
hele silahlı çatışma bile yokken.
neyse ben fazla hümanistim bu dönem için. boşver sen beni.

Ne diyorsun sen aus...
Bu sevgipıtırcığı aile ve yardakçılığını, yatakçılığını, destekçiliğini yaptıkları terörisler, aile ve kızları masum, ama herkesin evinde rahat uyuması için doğuda terörist itlerle çarpışan hatta batıdakiler rahat rahat alışverişini yaparken doğuda eşi ve çocuklarının gözü önünde alışveriş sırasında SİLAHSIZKEN katlediken askerimiz polisimiz suçlu.
Ne kaaa acımasızsınnnn

Evet , aynı bakış açısıyla baktık bizde olayı konuşurken eşimle , kim hangi aile içinde doğup ne ile işleniyorsa beyni onun ceremesini çekiyor zaman zaman . Ama olaya bu kadar yumuşak bakınca , 40 yaşındaki bir tecavüzcüyü de (belki çocukluğunda tecavüzcü bir babaya sahipti) ya da bu kız gibi genç ve güzel olmayan bir terörist erkek çocuğunu da aynı sempati ile kucaklamamız gerekecek .Sonuçta bir çoğu aileleri nasıl yetiştirdi ise o yolda ilerliyor.
Dilek Doğanın genç ve güzel bir genç kız olması , bu ülke için tehdit olan bir ailenin yetiştirilen yeni bir bireyi olduğu gerçeğini değiştirmez .

Polis görev ihlali yapmış , cezasını da alıyor / alacak .

Hala burada genç fidanlar katil devlet yüzünden ölüyor benzeri yorumlar okuduğumda her birimizin başka dünyalarda yaşadığını düşünüyorum .

Yok terörist bir aileyi , canlı bombaları , canlı bombaları evinde barındıranları , canlı bombalarla beraber yasa dışı dergi dağıtanları , bu ülkeden nefret edenleri ... sevecek olan varsa ; varsın devam etsinler bu polisi yerden yere vurmaya .

Benim için ne yazık ki bir ihmalde bulunmuş ve tabii ki bunun cezasını çekecek bir polis kendisi . Ona beddua okumaya dilimin varmaması , beni vicdansız ya da insanlık dışı yapıyorsa , bende bulunduğum bu yerden gayet memnunum .

Bir çoğu videoyu hiç izlemedim , izlemeye de gerek yok diyerek beddualara girişmiş .

Anlamak mümkün değil .

Ben defalarca izledim .

Takıntılıyım bu konularda , tüm arka sesleri durdura durdura dinledim hem de .

Öyle basında yansıdığı gibi ;

Ben sana ne dedim , ben sana ne dedim , ben sana ne dedim ??? Dur ne yapıyorsun ; paat . Değil olay .

Başı var , sonu var . Başı ile sonu arasında onlarca detay var .

Polis sanki oraya bu insanları vurmaya gitmiş gibi yazılıp çizilmesine dayanamıyorum . Onlarda bir an önce aramanın bitmesi ve oradan çıkıp gitme derdindeler . Ne oluyor da , biri ölüyor ?

Öldürmesi suç evet , buna lafım yok . Cezasını da çekecek . Ama Dilek Doğanı neredeyse Ulusal kahraman ilan etmek ne ?

3 cümle yazıyorsam ikisini siliyorum, kendimi tutuyorum. Çok pis çok ağır şeyler yazcam yoksa.PKK nın yayın organı haline gelenler, PKK yardakçısına dönüşenler, teröristi aklayıp baş tacı edenler, TSK yı kanalizasyoncu ilan edenler, askere polise saldıranlar, karalayanlar......... Sanıyorlar unutulacak yanımıza kar kalacak................

Ancak Dilek Doğan ve ailesinin DHKP-C’nin en aktif üyesi olduğu
ortaya çıktı. Eldeki bilgilere göre, Dilek Doğan'ın örgütsel faaliyeti ilk kez 2011 yılında tespit edildi....ölümü kimse hak etmez Ölüm.. nasıl yaşıyorsan o şekil gelir sana,,nasıl adım atıyorsan bu hayata o şekil gelir.. nasıl yaşamak istiyorsan yazık bir genç daha kandırılmış.. ve vatanına ve devletine farklı gözlerle bakmış.. RABBİM bu mübarek günde POLİSİMİZE zeval vermesin..

Son düzenleme:
Yazmayım yazmayım dedim duramadım ister faşist ilan edin, ister vicdansız, ister süresiz banlayın içimde ne varsa söylemeden duramayacağım.
2. Çocuğuma hamileyim günlerim sayılı bugün yarın doğumu bekliyorum ve eşim Cizre'de görevde. Küçük bir sandviç ekmeginin arasına bozulmuş salatalık 1 adet tavukla kumanya veriyorlar. Nereden saldırı gelecek bilmeden üst üste birkaç saat uyuyarak görev yapıyorlar. Sizler klavye başında oturup hepsi kendini bir .ok sanıyor pislikler diye hakaret edemezsiniz sizin ne yararınız var bu vatana diye sorarım o halde bende. Dhkp-cli birinin sonunun ne olmasını bekliyordunuz videoyu başından beri izleyin öyle yorum yapın.
Polis şöyle cani böyle psikopat demek için fırsat kolluyorsunuz. Benim doğmamış çocuğumun yanında olamıyorsa babası ve sizler oturduğunuz yerden konusuyorsanız benim çocuğumun hakkını kim verecek? O evde saldırı olup polis ölseydi de aynı şeyi diyecek miydiniz? Evet açıkça söylüyorum üzülmedim onların yolu belliydi zaten polisin de başını yaktılar. Evde çocuk vardır diye müdahale etmeyen polise o evden saldırı düzenlendi ve şehit oldu. Benim için teröristi koruyan da teröristtir kim ne derse desin. Ben yıllar önce Hakkaride bize atılan kaldırım taşlarında bıraktım merhametimi.
Sizlerin ölünce melek ilan ettiğiniz kişiler kaçırdıkları kaymakamın koruma polisine yaptıkları işkenceleri arayıp dinletiyorlar

tez zamanda bu girdaptan çıkarlar inşallah

ALLAH cc eşinin ve tüm görev yapan polis asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun

bunu en iyi siz anlarsınız siz ifade edebilirsiniz

Son düzenleme:
Sakın ha kardeşim, bu yazılanlar seni incitmesin, bir kişiye nefretten gözleri kör olmuş kişilerin sözleri seni incitmesin.. Biz Elhamdülillah dualarımızla, desteklerimizle herzaman polisimizin ve askerimizin yanındayız.
İçin rahat olsun, terörist seviciliğin, terörist aklayıp baş tacı etmenin, alttan alttan terörist destekleyip, askere, polise saldırmanın hesabıda gün gelir sorulur yapanlardan........

tez zamanda bu girdapran çıkarlar inşallah

ALLAH cc eşinin ve tüm görev yapan polis asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun

bunu en iyi siz anlarsınız siz ifade edebilirsiniz
Oğluma babasının ne zaman geleceğini anlatmaktan yoruldum artık. Bende eşim yanımda olsun herkes gibi elini tutarak doğuma gireyim isterim ama millete ne kadar kolay geliyor bunlar. Şehit haberine sesi çıkmayanlar böyle konulara gelince destan yazıyor ya içim sızlıyor benim çocuklarım babasız kalsa kim yazacak o destanı? Bu aile ak pak değil kardeşim. Kim bilir kaç ailenin ocağını yaktılar. Başka ocaklar yanınca ateş size düşmüyor tabi

aklına hiç kötü şeyleri getirme eşin ve diğer görevliler orada kutsi bi görev içindeler

ben onlar kadar annesinin babasının çocuğunun karısınında aynı görevin önemli bir parçası olduğunu düşünüyorum
hamile hamile halinle ne üzüyorsun kendini

herkes kalbinin ekmeğini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…