Açtığı konular komple görünmesin isterdim. Ama olmuyor, şimdi denedim
yok anladım. sen çamur at izi kalsıncılardansın.. bulamayıncada attığı yalanı yan çizenlerden. ben birine şunu dedin dsem anında çıkarırım mesela. ama bulamıyorsan önce asker saldırdı yazısını böyle yan çizersin iştteSen beni anlamak ?? İşte o bayaa zor baby
çok korktum:))Bir defol git be saygisiz :)
insaallah mahkemelerde surunursun devlete katil iması yaptigin ve devlet isidi besliyor dedigin icin.
ev işi yapacağım. hatta yarın hayyal geliyor kısır için malzemede alacağım. merak etme sen:)Birileri sabahtan aksama kadar burda mikserlik yapiyor gelmis saygisiz bana cocugunla ilgilen diyor.
sen de git pazara falan cik ev isi yap arkadaslarinla gez :)
o korktugun basina gelecek insaallahçok korktum:))
Olmuş olmuş.şimdi göz ardı edince açtığı konuları görebiliyor musun? görmemen lazım ama.
yok evliliğin bana göre olmadığını düşünerek evlenmedim. tercih bu napalım:)o korktugun basina gelecek insaallah
sen niye evde mi kaldin cocuklarimi mi kiskandin kiz.cocuklarimi agzina doladigina gore.
iyi git hadi arkadasina yemek yapyok evliliğin bana göre olmadığını düşünerek evlenmedim. tercih bu napalım:)
Bak bi daha oku,cümleleri bi içine sindir, ne demek istenilmiş bi o güzel aklınla düşün, belki bi ihtimal anlarsın.. aradan 2 lafı çekip gerisini görmezden gelişin bile kimin neyin yanında olduğunu kanıtı canım daha kanıta ihtiyaç yokyok anladım. sen çamur at izi kalsıncılardansın.. bulamayıncada attığı yalanı yan çizenlerden. ben birine şunu dedin dsem anında çıkarırım mesela. ama bulamıyorsan önce asker saldırdı yazısını böyle yan çizersin iştte
dünden beri her konuda bi taht kavgası yeminle gına geldi hepinizden
bence kimse kimseye cevap vermesin ya da önemsemediğiniz kişileri okumadan geçin ben öyle yapıyorum,değer verdiğim görüşleri bana bir şey katacak yorumları okuyorum diğerlerini geçiyorum.mesela akp li arkadaş grubundan sadece Aus'u okuyorum çünkü onu ciddiye alıyorum benim için önemli.diğerleri küfür etse dahi umursamıyorum ya da özelden hallediyoruz.bunun gibi..gayette iyi oluyor.
yoksa buralar siyaset meydanı değil er meydanına döndü dönecek.
Bence de haklısın. Burada karşıt görüşte olduğum ancak fikrini çok güzel anlatıp haklı noktalara değinen şahıslr da var, aynı görüşte olup yanlış şeyler svunduğunu gördüklerimde.
MeselaAusencia nın aslında mantıklı yorumları var konuda. Ben Dilek için ve ailesi için insani olarak çok üzüldüm. Geçmişlerini net bilmiyorum belki teröristler belki bu da devletin bize inandırmak istediği birşey. Ausencia üzülmemiş kendi görüşü ama değindiği diğer çok önemli noktalar var. Tebrik ederim güzel yorumları için.
Ama şurada kesinlikle polis asker hep suçlu, hepsi katil diyeni de anlamak mümkün değil, kürt halkının hepsi terörist, ölümü hakediyor diyeni de.
Askerin de polisin de çok çok insaflı ve dürüst olanı, kürt halkını sahipleneni de var, halka silah doğrultanı da. Keza kürt olup bu devleti daha çok sahiplenen de var, hendek kazanı da.
Nasıl böyle kolay genelleme yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
Padişahım çok yaşa, sen ne edersen doğru edersin, operasyon yapıyorsan insanlar ölüyorsa vardır bildiğin demek ki onlar da suçluymuş demekle; ya da herşey devletin suçu, Dileği vuran poliste devletin adamı, bütün polis asker katil, halk düşmanı demekle bir yere varamayız.
Yani muhalefet ol ol nereye kadar, şu sitede bile karşıt görüşlüler ders çıkarıp, birbirini anlayıp, bazı noktalarda takdir etmek ve haklısın demek yerine inatla illa kendi fikrini savunma telaşıyla yanlışa düşüyorsa, ülke olarak bu hale düşmemize şaşırmamak gerek....
neden biliyormusun..Bak bi daha oku,cümleleri bi içine sindir, ne demek istenilmiş bi o güzel aklınla düşün, belki bi ihtimal anlarsın.. aradan 2 lafı çekip gerisini görmezden gelişin bile kimin neyin yanında olduğunu kanıtı canım daha kanıta ihtiyaç yokbu da sana son cevabım boş boş beyin işgalinden başka bi olayın yok.. anca millete laf yetiştir ay çok korktumlar falan ergen savunmaları falan yap sen hadi bebeğim
"Yok ben yanlış okumuşum demekki pardon.. yazdıklarından anladım ki oralarda halkı asker vuruyor falan diyosun.. Bu savaşı asker başlattı diyosun.. demekki ben yanlış anlıyorum o da benim kusurum olsun affola
Bak canım ben sana bi gerçek anlatayım mı benim kardeşim 5 yıldır cizrede öğretmen+idareci ve orda gönüllü kalıyor.. Kendisi bir bayan ve tayin hakkı kazandığı halde belki ülkeme bi faydam dokunur diye kalkıp gelmedi bu taraflara (batı).. Ve bayan bunu da belirtmek isterim..Neyse kendisi 1 hafta kadar önce seminere buralara diğer öğrentmenlerle beraber gönderildi bu kısmını bilirsiniz hepiniz.. Hatta kıyametler koptu falan oraları herkes biliyo.. Peki nasıl geldiler biliyomusun?? Kaçarak?? Evet yakılan otobüslerden,rehin alınan öğretmenlerden, önü kesilen araçlardan kaçarak geldiler.. Ne hikayeler var 5 yıldır biriken bi duysan?? İnsanlar cama çıkma yasağı oldu diye kıyamet kopardılar.. Niye var o yasak biliyo musun?? evinin camından askere ateş açan bi halk var orda!! askeriyenin yanındaki okulda öğretmen kardeşim.. Camlardan askere taş atan çocukları zorla indirmeler mi istersin, okulun bahçesinden askeriyenin bahçesine molotof atan minnak teröristler mi istersin?? Orada akşam 5 ten sonra bankamatiklere kepenk indiriyolar neden biliyomusun??gavur icadı diye patlatıyolar da ondan?? Marketler mi yağmalanmıyor?? Neler neler oluyor.. Daha sayamadığım ne hikayeler, gösteremediğim ne fotoğraflar var bi bilseniz.. Sizin masum diye ağladığınız halkın yarısından fazlası zaten terörist!! Bak yandaş falan demiyorum direk terörist.. 10 kişilik bi ailenin 5 kişisi dağda!! İsimlerinden bile söz edilmiyor.. ama tahmin edersin nasıl beslendiklerini.. Şimdi sorarım size?? Nasıl olsun çözüm?? Hadi bana bu çirkin tabloyu düzeltmenin bi yolunu anlatın??"
Bence de haklısın. Burada karşıt görüşte olduğum ancak fikrini çok güzel anlatıp haklı noktalara değinen şahıslar da var, aynı görüşte olup yanlış şeyler savunduğunu gördüklerimde.
MeselaAusencia nın aslında mantıklı yorumları var konuda. Ben Dilek için ve ailesi için insani olarak çok üzüldüm. Geçmişlerini net bilmiyorum belki teröristler belki bu da devletin bize inandırmak istediği birşey. Ausencia üzülmemiş kendi görüşü ama değindiği diğer çok önemli noktalar var. Tebrik ederim güzel yorumları için.
Ama şurada kesinlikle polis asker hep suçlu, hepsi katil diyeni de anlamak mümkün değil, kürt halkının hepsi terörist, ölümü hakediyor diyeni de.
Askerin de polisin de çok çok insaflı ve dürüst olanı, kürt halkını sahipleneni de var, halka silah doğrultanı da. Keza kürt olup bu devleti daha çok sahiplenen de var, hendek kazanı da.
Nasıl böyle kolay genelleme yapabiliyorsunuz anlamıyorum.
Padişahım çok yaşa, sen ne edersen doğru edersin, operasyon yapıyorsan insanlar ölüyorsa vardır bildiğin demek ki onlar da suçluymuş demekle; ya da herşey devletin suçu, Dileği vuran poliste devletin adamı, bütün polis asker katil, halk düşmanı demekle bir yere varamayız.
Yani muhalefet ol ol nereye kadar, şu sitede bile karşıt görüşlüler ders çıkarıp, birbirini anlayıp, bazı noktalarda takdir etmek ve haklısın demek yerine inatla illa kendi fikrini savunma telaşıyla yanlışa düşüyorsa, ülke olarak bu hale düşmemize şaşırmamak gerek....
Bak canım arkadaşım forumdaşım herneyse.. Sen onları dedin yazdın demiyorum,öyle olsa alıntılar yazarım zaten yazdıklarından ben öyle anlıyorum demekki yanlış anlıyorum diyorum.. okuduklarını anlıyosan "yazdıklarından anladım ki" tamlaması önüne geldiği cümlenin anlamını değiştirir.. affola demişim.. daha neyin peşindesin ben anlayamadım.. ben bunu yazarken gerçekten yanlış anlamışım diye düşünmüştüm.. ama senin sonraki saptırmalarından ve özellikle koca bir parağrafı görmezden gelişinden dolayı bu konuyu tekrar gözden geçirmeye karar verdim.. Şimdi benden başka bi isteğin yoksa topiğinle ve tartışmalarınla seni başbaşa bırakıyorum.. hadi selametle ..neden biliyormusun..
Yok ben yanlış okumuşum demekki pardon.. yazdıklarından anladım ki oralarda halkı asker vuruyor falan diyosun.. Bu savaşı asker başlattı diyosun.. demekki ben yanlış anlıyorum o da benim kusurum olsun affola
şu kırmızıyla işaret ettiğim yazın yüzünden. demediğim şeyi demiş gibi gösterdiğin için. ona olan kızgınlığım yüzünden alttaki konuya yazına henüz cevap veremiyorum. çünkü onun olmadığını ispatlamak peşindeyim. ve sendende bunu bekliyorum. işin şakasını geç. gerçekten kötü bir şey yaptın şu an. insanlara demediği şeyleri demiş gibi söylemek hiç hoş değil bir kere. yazının geri kalanını sonra yorumlayacağım. ama önce bunu çözmek maksadım