Yok ben yanlış okumuşum demekki pardon.. yazdıklarından anladım ki oralarda halkı asker vuruyor falan diyosun.. Bu savaşı asker başlattı diyosun.. demekki ben yanlış anlıyorum o da benim kusurum olsun affola
Bak canım ben sana bi gerçek anlatayım mı benim kardeşim 5 yıldır cizrede öğretmen+idareci ve orda gönüllü kalıyor.. Kendisi bir bayan ve tayin hakkı kazandığı halde belki ülkeme bi faydam dokunur diye kalkıp gelmedi bu taraflara (batı).. Ve bayan bunu da belirtmek isterim..Neyse kendisi 1 hafta kadar önce seminere buralara diğer öğrentmenlerle beraber gönderildi bu kısmını bilirsiniz hepiniz.. Hatta kıyametler koptu falan oraları herkes biliyo.. Peki nasıl geldiler biliyomusun?? Kaçarak?? Evet yakılan otobüslerden,rehin alınan öğretmenlerden, önü kesilen araçlardan kaçarak geldiler.. Ne hikayeler var 5 yıldır biriken bi duysan?? İnsanlar cama çıkma yasağı oldu diye kıyamet kopardılar.. Niye var o yasak biliyo musun?? evinin camından askere ateş açan bi halk var orda!! askeriyenin yanındaki okulda öğretmen kardeşim.. Camlardan askere taş atan çocukları zorla indirmeler mi istersin, okulun bahçesinden askeriyenin bahçesine molotof atan minnak teröristler mi istersin?? Orada akşam 5 ten sonra bankamatiklere kepenk indiriyolar neden biliyomusun??gavur icadı diye patlatıyolar da ondan?? Marketler mi yağmalanmıyor?? Neler neler oluyor.. Daha sayamadığım ne hikayeler, gösteremediğim ne fotoğraflar var bi bilseniz.. Sizin masum diye ağladığınız halkın yarısından fazlası zaten terörist!! Bak yandaş falan demiyorum direk terörist.. 10 kişilik bi ailenin 5 kişisi dağda!! İsimlerinden bile söz edilmiyor.. ama tahmin edersin nasıl beslendiklerini.. Şimdi sorarım size?? Nasıl olsun çözüm?? Hadi bana bu çirkin tabloyu düzeltmenin bi yolunu anlatın??