şimdi bana böyle saldırıp,beni hedef yaparsan ilk sen bunu yaparsan bende sana bunu yazarım. kısaca insanları suçluyorsun ve sana yazınca bana böyle dedin. ama herkesin bir sabır noktası var ebedi. birden bana saldıran sensinSenin aylardir yazdigin yazilarin şeceresini mi tutacak millet.
burda kac kere devlete katil iması yaptin masumu oynama haddini sen bil önce!
isidi devlet besliyor yazdin yarin birgun hakkinda sorusturma acilirsa bu konu hakkinda,ki insaallah acilir.
sen nasil hesap vereceksin,nasil ispat edeceksin devletin isidi besledigini soyle bakayim?
hah bunu de ciğerimi ye. forumdaşım.. gerçekten ona taktım. çünkü etmedim böyle bir cümle ben. neyse o geri kalan mesajınada yazacağım birazdanBak canım arkadaşım forumdaşım herneyse.. Sen onları dedin yazdın demiyorum,öyle olsa alıntılar yazarım zaten yazdıklarından ben öyle anlıyorum demekki yanlış anlıyorum diyorum.. okuduklarını anlıyosan "yazdıklarından anladım ki" tamlaması önüne geldiği cümlenin anlamını değiştirir.. affola demişim.. daha neyin peşindesin ben anlayamadım.. ben bunu yazarken gerçekten yanlış anlamışım diye düşünmüştüm.. ama senin sonraki saptırmalarından ve özellikle koca bir parağrafı görmezden gelişinden dolayı bu konuyu tekrar gözden geçirmeye karar verdim.. Şimdi benden başka bi isteğin yoksa topiğinle ve tartışmalarınla seni başbaşa bırakıyorum.. hadi selametle ..
Ne hedefi gostermisim aylardir ne yazip cizdigini bilmiyormusun sen,masum ayaklarina yatma.şimdi bana böyle saldırıp,beni hedef yaparsan ilk sen bunu yaparsan bende sana bunu yazarım. kısaca insanları suçluyorsun ve sana yazınca bana böyle dedin. ama herkesin bir sabır noktası var ebedi. birden bana saldıran sensin
Siyaset meydani diye gelmistim ama yanlis gelmisim galiba.
Off sen hic gelme geri git bence
Niye beni begenmiyor musun. Eski nickimle mi vuracaksin beni. Evde kalmisligimla mi, 24 saat girmemle mi.
Off n'olur ya. Bir yerden vur beni.
sen kalkıp bana vatan düşmanı dersen benden tamam canımı bekleme.Ne hedefi gostermisim aylardir ne yazip cizdigini bilmiyormusun sen,masum ayaklarina yatma.
sen once sunun hesabini ver bakayim.verecek cevap bulamayinca niye ise cocuklarimi kattin?
millete burda hic yakismiyor cocuklari anneyi babayi katmayin deyipte sen niye benim cocuklarimi doladin agzina!
kızım işte bunlar hep sevilmemek, seni sevmiyoruz deyince böyle oluyorlar he he de geç
Sevmek ya da sevmemek diye bir durum yok benim icin. Tahammul edemedigim insanla konusmam, hatta bir tik otesi goz ardi ederim ama oturup evde mi kaldin sen yavrim diye bik bik etmem.
hımm başladınız geneAhahaha sevimlilik abidesi konuştuÖfff sen sevsen nolu bizi ya,senin sevdiklerin ülkeyi ne hale getirdi,onlarla aynı safta olmaktan Allah korusun bizleri.Hakikaten sen siyasete girme boşuna ya,çocuğunla mı ilgileniyorsun,yemek mi yapıyorsun,ne yapacaksan anladığın birşeyi yap en azından
Bebek kakasi aslinda benden sorulurAusumla ne bebek kakası maceralarımız var bizim