Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

Senin aylardir yazdigin yazilarin şeceresini mi tutacak millet.
burda kac kere devlete katil iması yaptin masumu oynama haddini sen bil önce!
isidi devlet besliyor yazdin yarin birgun hakkinda sorusturma acilirsa bu konu hakkinda,ki insaallah acilir.
sen nasil hesap vereceksin,nasil ispat edeceksin devletin isidi besledigini soyle bakayim?
şimdi bana böyle saldırıp,beni hedef yaparsan ilk sen bunu yaparsan bende sana bunu yazarım. kısaca insanları suçluyorsun ve sana yazınca bana böyle dedin. ama herkesin bir sabır noktası var ebedi. birden bana saldıran sensin

Bak canım arkadaşım forumdaşım herneyse.. Sen onları dedin yazdın demiyorum,öyle olsa alıntılar yazarım zaten yazdıklarından ben öyle anlıyorum demekki yanlış anlıyorum diyorum.. okuduklarını anlıyosan "yazdıklarından anladım ki" tamlaması önüne geldiği cümlenin anlamını değiştirir.. affola demişim.. daha neyin peşindesin ben anlayamadım.. ben bunu yazarken gerçekten yanlış anlamışım diye düşünmüştüm.. ama senin sonraki saptırmalarından ve özellikle koca bir parağrafı görmezden gelişinden dolayı bu konuyu tekrar gözden geçirmeye karar verdim.. Şimdi benden başka bi isteğin yoksa topiğinle ve tartışmalarınla seni başbaşa bırakıyorum.. hadi selametle ..
hah bunu de ciğerimi ye. forumdaşım.. gerçekten ona taktım. çünkü etmedim böyle bir cümle ben. neyse o geri kalan mesajınada yazacağım birazdan

Ya birakin arik su ikiyuzlulugu ayyy ausu cok seviyoruz eee nolmus sevin.
isinize gelmeyen bisi soylerse onlari da aninda linc edersiniz.
sizin hanginiz olaylara tarafsiz bakiyor ki
bizden tarafsiz olmamizi bekliyorsunuz.
kaldi ki tarafsiz oldugum cok yerler var ama kime anlatacaksin.
kimse size kendini sevdirmek icin cabalamiyor.
bizde icinizden birinizi bile sevmiyoruz iste bu daha vahim.
cunku cok sevimsizsiniz iciniz cirkin.
insanlara burda hakaret edip linc edersiniz anca.

Bak canım ben sana bi gerçek anlatayım mı benim kardeşim 5 yıldır cizrede öğretmen+idareci ve orda gönüllü kalıyor.. Kendisi bir bayan ve tayin hakkı kazandığı halde belki ülkeme bi faydam dokunur diye kalkıp gelmedi bu taraflara (batı).. Ve bayan bunu da belirtmek isterim..Neyse kendisi 1 hafta kadar önce seminere buralara diğer öğrentmenlerle beraber gönderildi bu kısmını bilirsiniz hepiniz.. Hatta kıyametler koptu falan oraları herkes biliyo.. Peki nasıl geldiler biliyomusun?? Kaçarak?? Evet yakılan otobüslerden,rehin alınan öğretmenlerden, önü kesilen araçlardan kaçarak geldiler.. Ne hikayeler var 5 yıldır biriken bi duysan?? İnsanlar cama çıkma yasağı oldu diye kıyamet kopardılar.. Niye var o yasak biliyo musun?? evinin camından askere ateş açan bi halk var orda!! askeriyenin yanındaki okulda öğretmen kardeşim.. Camlardan askere taş atan çocukları zorla indirmeler mi istersin, okulun bahçesinden askeriyenin bahçesine molotof atan minnak teröristler mi istersin?? Orada akşam 5 ten sonra bankamatiklere kepenk indiriyolar neden biliyomusun??gavur icadı diye patlatıyolar da ondan?? Marketler mi yağmalanmıyor?? Neler neler oluyor.. Daha sayamadığım ne hikayeler, gösteremediğim ne fotoğraflar var bi bilseniz.. Sizin masum diye ağladığınız halkın yarısından fazlası zaten terörist!! Bak yandaş falan demiyorum direk terörist.. 10 kişilik bi ailenin 5 kişisi dağda!! İsimlerinden bile söz edilmiyor.. ama tahmin edersin nasıl beslendiklerini.. Şimdi sorarım size?? Nasıl olsun çözüm?? Hadi bana bu çirkin tabloyu düzeltmenin bi yolunu anlatın??"

şimdi orada bir savaş var farkındayız hepimiz. içlerinde ayrık otları var. oradaki asker polis gerçekten çok zor durumda. ama masum halkta var arada. çocuklar oyun zannediyor bazı şeyleri bilemem. yapılması gereken ne. onları buna iten ne. keşke bir çözüm bulabilsek. düzeltmek konuşmakla neden yaptıklarını sormakla olacak belki. bilemiyorum inan

şimdi bana böyle saldırıp,beni hedef yaparsan ilk sen bunu yaparsan bende sana bunu yazarım. kısaca insanları suçluyorsun ve sana yazınca bana böyle dedin. ama herkesin bir sabır noktası var ebedi. birden bana saldıran sensin
Ne hedefi gostermisim aylardir ne yazip cizdigini bilmiyormusun sen,masum ayaklarina yatma.
sen once sunun hesabini ver bakayim.verecek cevap bulamayinca niye ise cocuklarimi kattin?
millete burda hic yakismiyor cocuklari anneyi babayi katmayin deyipte sen niye benim cocuklarimi doladin agzina!

Ne hedefi gostermisim aylardir ne yazip cizdigini bilmiyormusun sen,masum ayaklarina yatma.
sen once sunun hesabini ver bakayim.verecek cevap bulamayinca niye ise cocuklarimi kattin?
millete burda hic yakismiyor cocuklari anneyi babayi katmayin deyipte sen niye benim cocuklarimi doladin agzina!
sen kalkıp bana vatan düşmanı dersen benden tamam canımı bekleme.
kızdım o mesajına çünkü. ve sana yazmadım biliyorsun. sen direkt bana saldırdın. sadece git çocuğuna bak dedim. çünkü kızdırdın beni. çocuğunu falan dolamadım. sen nasıl bana haddini bil diye direkt saldırıyorsan karşılığınıda alırsın.. herkesin hassas noktası var. ben seni yok sayarken benden alını yapmayacaksın. . rica ederim uzak dur benden. alıntı falanda yapıp saldırma. aylarca seni yok saydım ama yine yaptın. uzak ol benden

Ahahaha sevimlilik abidesi konuştu:KK70:Öfff sen sevsen nolu bizi ya,senin sevdiklerin ülkeyi ne hale getirdi,onlarla aynı safta olmaktan Allah korusun bizleri.Hakikaten sen siyasete girme boşuna ya,çocuğunla mı ilgileniyorsun,yemek mi yapıyorsun,ne yapacaksan anladığın birşeyi yap en azından

Ahahaha sevimlilik abidesi konuştu:KK70:Öfff sen sevsen nolu bizi ya,senin sevdiklerin ülkeyi ne hale getirdi,onlarla aynı safta olmaktan Allah korusun bizleri.Hakikaten sen siyasete girme boşuna ya,çocuğunla mı ilgileniyorsun,yemek mi yapıyorsun,ne yapacaksan anladığın birşeyi yap en azından
hımm başladınız gene

X