işte böyle. yalancılık iftiracılık kötü birşeydir. bulamayıp kıvırmakta daha bir kötüdür. neyse anlaşışıldı. çünkü olmayan şeyin kanıtını bulamazdın. .Hümanistik kafalarla suçluları mağdur gibi gösteren yorumlar yapan ben değilim.. o yüzden bi kanıta ihtiyacı olan hiç ben değilim
Millet de sen ve senin gibilere bayiliyordu.dünden beri her konuda bi taht kavgası yeminle gına geldi hepinizden
bence kimse kimseye cevap vermesin ya da önemsemediğiniz kişileri okumadan geçin ben öyle yapıyorum,değer verdiğim görüşleri bana bir şey katacak yorumları okuyorum diğerlerini geçiyorum.mesela akp li arkadaş grubundan sadece Aus'u okuyorum çünkü onu ciddiye alıyorum benim için önemli.diğerleri küfür etse dahi umursamıyorum ya da özelden hallediyoruz.bunun gibi..gayette iyi oluyor.
yoksa buralar siyaset meydanı değil er meydanına döndü dönecek.
Fotonun isirarla gercek oldugunu yazdigim mesaji gosterirmisin.faceden aldigimida sonradan yazmisim okuduysan.nedir bu ya fotoya takilip kaldiniz..buyrun gelin misafirimiz olun.yasananlari gozlerinizle gorun.ben daha ne diyim.Ne iftirası ısrarla demedin mi o foto gerçek diye .. Asker polis şehire girmiş pkk değil Kürtleri öldürüyor demedin mi
dünden beri her konuda bi taht kavgası yeminle gına geldi hepinizden
bence kimse kimseye cevap vermesin ya da önemsemediğiniz kişileri okumadan geçin ben öyle yapıyorum,değer verdiğim görüşleri bana bir şey katacak yorumları okuyorum diğerlerini geçiyorum.mesela akp li arkadaş grubundan sadece Aus'u okuyorum çünkü onu ciddiye alıyorum benim için önemli.diğerleri küfür etse dahi umursamıyorum ya da özelden hallediyoruz.bunun gibi..gayette iyi oluyor.
yoksa buralar siyaset meydanı değil er meydanına döndü dönecek.
al bir tane daha işiniz iftira olmuş.Şuna bak Chp li geçinenler Atatürkçüyüm diyenler kurban olun ATA'ma Hdp liler ile koyun koyuna .. Pkk seviciler ile elele devam edin çok şükür ki sizin tarafınızda değilim askerime dil uzatanın dili kökünden kopsun !!
Şuna bak Chp li geçinenler Atatürkçüyüm diyenler kurban olun ATA'ma Hdp liler ile koyun koyuna .. Pkk seviciler ile elele devam edin çok şükür ki sizin tarafınızda değilim askerime dil uzatanın dili kökünden kopsun !!
Evet askeriyenin oradaki okulu biliyorum.yıllarca orada çalıştım.ama orada yaşamayan insanlara anlatmak o kadar zor ki.o kadar çok şey var ki anlatılacak.ama biliyorum ki kimse anlamayacak.herkes at gozlugunu takacakYok ben yanlış okumuşum demekki pardon.. yazdıklarından anladım ki oralarda halkı asker vuruyor falan diyosun.. Bu savaşı asker başlattı diyosun.. demekki ben yanlış anlıyorum o da benim kusurum olsun affola
Bak canım ben sana bi gerçek anlatayım mı benim kardeşim 5 yıldır cizrede öğretmen+idareci ve orda gönüllü kalıyor.. Kendisi bir bayan ve tayin hakkı kazandığı halde belki ülkeme bi faydam dokunur diye kalkıp gelmedi bu taraflara (batı).. Ve bayan bunu da belirtmek isterim..Neyse kendisi 1 hafta kadar önce seminere buralara diğer öğrentmenlerle beraber gönderildi bu kısmını bilirsiniz hepiniz.. Hatta kıyametler koptu falan oraları herkes biliyo.. Peki nasıl geldiler biliyomusun?? Kaçarak?? Evet yakılan otobüslerden,rehin alınan öğretmenlerden, önü kesilen araçlardan kaçarak geldiler.. Ne hikayeler var 5 yıldır biriken bi duysan?? İnsanlar cama çıkma yasağı oldu diye kıyamet kopardılar.. Niye var o yasak biliyo musun?? evinin camından askere ateş açan bi halk var orda!! askeriyenin yanındaki okulda öğretmen kardeşim.. Camlardan askere taş atan çocukları zorla indirmeler mi istersin, okulun bahçesinden askeriyenin bahçesine molotof atan minnak teröristler mi istersin?? Orada akşam 5 ten sonra bankamatiklere kepenk indiriyolar neden biliyomusun??gavur icadı diye patlatıyolar da ondan?? Marketler mi yağmalanmıyor?? Neler neler oluyor.. Daha sayamadığım ne hikayeler, gösteremediğim ne fotoğraflar var bi bilseniz.. Sizin masum diye ağladığınız halkın yarısından fazlası zaten terörist!! Bak yandaş falan demiyorum direk terörist.. 10 kişilik bi ailenin 5 kişisi dağda!! İsimlerinden bile söz edilmiyor.. ama tahmin edersin nasıl beslendiklerini.. Şimdi sorarım size?? Nasıl olsun çözüm?? Hadi bana bu çirkin tabloyu düzeltmenin bi yolunu anlatın??
beni engellersen görmezsinBen okypete'in açtığı konuları görmek istemiyorum. Bunu engellemenin bir yolu var mı forum ayarlarında.
Ya ben senin aylardır neler yazdığını gayet iyi biliyorum herkes te gayet iyi biliyoişte böyle. yalancılık şftiracılık kötü birşeydir. bulamayıp kıvırmakta daha bir kötüdür. neyse anlaşışıldı
Ben okypete'in açtığı konuları görmek istemiyorum. Bunu engellemenin bir yolu var mı forum ayarlarında.
Millet de sen ve senin gibilere bayiliyordu.
zaten siz bizi sevseniz, bizde mi bir sorun var diye dusunurum.ne olur sevmeyin bizi ühü ühü.
kimse size kendini sevdirmeye calismiyor zaten.
ne güzel çeviriyorsun ama.. bulamayınca ben seni biliyorum. hı hı anladı seni ben:)Ya ben senin aylardır neler yazdığını gayet iyi biliyorum herkes te gayet iyi biliyoşimdi bu toplum önünde kanıt istemecilik falan insanların aklını boş yere işgal ettiğin gibi zamanını da boşuna işgal etmecilik falan bi geçiniz bunları anlaşılan anlaşıldı sen rahat ol
Bana bak terbiyeni takin benim neyapacagim seni ilgilendirmez saygisiz!yazmadım çünkü. birine yazmadığın şeyi yazdın diye iftira atarsan göstereceksin o yazıyı.. . işidi beslediğini ben demiyorum. ben diyenlerin söylediğini yazıyoum. gitsin devlet basında bunu delilleriyle yazana sorsun. gitte çocuğınla ilgilen hadi sen.
aynen.peki iyiymiş. güzel . bunu yaparım belkimesela böyle yorumlara peki deyip geçmek en güzeli.
İsmin geçmiyor seni tınlamıyor seni tınlanacak kişi konumuna koymam yorumumda dahi bahsetmem kendi kendine gelin güvey olmaal bir tane daha işiniz iftira olmuş.
çok korktum:)Bana bak terbiyeni takin benim neyapacagim seni ilgilendirmez saygisiz!
sen kim oldugunu saniyorsun da git cocugunla ilgilen diyorsun kisisel tartismaya cevirme.
bir daha cocuklarimi agzina alma!
sanana bizden.cevap veremeyince bana sar tabi.
sen mikserlik yapmaya devam et.
Sen beni anlamak ?? İşte o bayaa zor babyne güzel çeviriyorsun ama.. bulamayınca ben seni biliyorum. hı hı anladı seni ben:)
Açtığı konular komple görünmesin isterdim. Ama olmuyor, şimdi denedimsanırım göz ardı et diye bir buton var ben daha hiç kullanmadım ama onu kullanınca o kişiyi görmüyorsun galiba.
Bir defol git be saygisiz :)çok korktum:)