Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

Hümanistik kafalarla suçluları mağdur gibi gösteren yorumlar yapan ben değilim.. o yüzden bi kanıta ihtiyacı olan hiç ben değilim
işte böyle. yalancılık iftiracılık kötü birşeydir. bulamayıp kıvırmakta daha bir kötüdür. neyse anlaşışıldı. çünkü olmayan şeyin kanıtını bulamazdın. .
bir sigara üfleyeyim bunun üzerine her ne kadar kullanmasamda.

Şuna bak Chp li geçinenler Atatürkçüyüm diyenler kurban olun ATA'ma Hdp liler ile koyun koyuna .. Pkk seviciler ile elele devam edin çok şükür ki sizin tarafınızda değilim askerime dil uzatanın dili kökünden kopsun !!

Millet de sen ve senin gibilere bayiliyordu.
zaten siz bizi sevseniz, bizde mi bir sorun var diye dusunurum.ne olur sevmeyin bizi ühü ühü.
kimse size kendini sevdirmeye calismiyor zaten.

Ne iftirası ısrarla demedin mi o foto gerçek diye .. Asker polis şehire girmiş pkk değil Kürtleri öldürüyor demedin mi
Fotonun isirarla gercek oldugunu yazdigim mesaji gosterirmisin.faceden aldigimida sonradan yazmisim okuduysan.nedir bu ya fotoya takilip kaldiniz..buyrun gelin misafirimiz olun.yasananlari gozlerinizle gorun.ben daha ne diyim.

Ben okypete'in açtığı konuları görmek istemiyorum. Bunu engellemenin bir yolu var mı forum ayarlarında.

al bir tane daha işiniz iftira olmuş.

Atatürk ve hdp yan yana bile gelemez.çünkü hdp nin yapmak istediği bellidir.adamlar özerklik istiyor,pkk yı terör örgütü olarak görmüyor vs..

nerede ülkenin bölünmez bütünlüğü ilkesi.

Evet askeriyenin oradaki okulu biliyorum.yıllarca orada çalıştım.ama orada yaşamayan insanlara anlatmak o kadar zor ki.o kadar çok şey var ki anlatılacak.ama biliyorum ki kimse anlamayacak.herkes at gozlugunu takacak

işte böyle. yalancılık şftiracılık kötü birşeydir. bulamayıp kıvırmakta daha bir kötüdür. neyse anlaşışıldı
Ya ben senin aylardır neler yazdığını gayet iyi biliyorum herkes te gayet iyi biliyo şimdi bu toplum önünde kanıt istemecilik falan insanların aklını boş yere işgal ettiğin gibi zamanını da boşuna işgal etmecilik falan bi geçiniz bunları anlaşılan anlaşıldı sen rahat ol

ne güzel çeviriyorsun ama.. bulamayınca ben seni biliyorum. hı hı anladı seni ben:)

Bana bak terbiyeni takin benim neyapacagim seni ilgilendirmez saygisiz!
sen kim oldugunu saniyorsun da git cocugunla ilgilen diyorsun kisisel tartismaya cevirme.
bir daha cocuklarimi agzina alma!
sanana bizden.cevap veremeyince bana sar tabi.
sen mikserlik yapmaya devam et.

çok korktum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…