- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
bnmkide kıskandığı şeylerde hemen beğenmedim der açıkça sölesene açık o kıskanıorum diye
ay yok perimm yaa belki çok istesem dikerim ama olmuo oyuncak bebek felan dikebilirim ama
Gecen sene bu benim kotlu bir cekedime cok cirkin demişdi. Her giydigimde giyme derdi. Dundu galiba bunun kollarini sokeyim, şurasini, burasini değiştirelim dedi. Eşim sakin yapma dedi, niye defim? Cok guzel böyle diyince, bende hani beyenmiyordun dedim. Denezmi ben Sexy buldugum icin diyordum, saf gibi inanip uzun süredir giymedim
abla ya yetiştiremem diye korkuyorum baksana daha ilk günden aksilik çıktı kumaş yırtık neyse bundada vardır bir hayır elbise dikmek kolay mı bu arada istediğim bu elbise :)
Eki Görüntüle 654608
Eki Görüntüle 654607
Eki Görüntüle 654609
arkasıda düğmeli ama basma düğme dikkatinizi çekerim :)
Gecen sene bu benim kotlu bir cekedime cok cirkin demişdi. Her giydigimde giyme derdi. Dundu galiba bunun kollarini sokeyim, şurasini, burasini değiştirelim dedi. Eşim sakin yapma dedi, niye defim? Cok guzel böyle diyince, bende hani beyenmiyordun dedim. Denezmi ben Sexy buldugum icin diyordum, saf gibi inanip uzun süredir giymedim
Guzel bir elbise, zor görünmüyor canim, ama sen yenisin, çaktırmadan yardim alamazmisin?
Kac günün var? Kac elbise ?
bu arada bende evlilik dersi alıyorumneymiş giyme dediğini giyicekmişsin
Yaşin kackiz senin?vallah canim sen ipin ucunu verirsen yandin, Düşünsenize onun yüzünden istedigim gelinlik modekerini bile giyemedim (memişler yüzünden) gerci evlenince azaliyor o kriz leri:))
yaşım 17 ama herkes bana evlilik dersi veriyo ve beni korkutuyolar evlilikten soğutuyolar
Korkma canım, benimkisi flört dönemine göre şimdi cok daha iyi. Ama her dediğini giymemek dogru degil. Baksans sirf kiskaniyormuş diye, o guzelim ceketi giymedim! Bir ceketler ne varki? Valla ben o giyme diyen kişiye sapik derim:d
Bu kadarda kendimizi teslim etmeyelim degilmi:) acik pacuk bir şeyi zaten giymem! Bu konuda eşim güvenir
Allah bozmasın maşallahhbaşka nasıl bir elbise dikebilirim abla ? var mı önerin yada resim
Var sayilir, ekbisemi olmalı ila? Etek, gomlek tarzida ola bilirmi?
beğenirsem neden olmasın :)
Canim bak, ayni elbiseyi diyeceğini hayal edersen,
Zadece hwr severinde hareket kazandı racaksin. Mesella,kollarına hareket vere bilirsin. Fir firlar kadar, bir gömlek de görmüştüm ve bayimisdim. Fakat resmi bulamadim, ama evde o gömleye benzer var, resimini ceker yolarim. Bu gömleği ( başka bir gömlek, herhangi başka bir şeyde olabilur) etekle birleşdireceksin, ortayada bir elbise cikacak.
Buraya biraz resim koyacagim, bu elbiselerin kolarini uzun, elbisenin boyunu da uzun hayal et. Istedigin elbiseyi zaten dike bilirsin, yaoman gereken ya uzun yada mini kesmek. Bu arada iki renkden oluşan elbiseler, şuan bomba gibi. Ha istedigin kadar, dar veya bol yapmak yinede sana kalir. Resim daha yukleyecegi m
teşekkür ederim fikir edindim biraz aklıma bikaç bişey geldi ama kafamda tam birleştiremiyorum biraz defter karalamam lazım tüllü eteklerin modası geçti artık dimi herkesin üzerinde var ona farklı ne ypabiliriz
Aynen canım. , Tülerin modasi gecdi bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?