• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş örneklerim: Ceket -çanta ve..

Kiyamam ya çokmu sevdin:)) kız sen bu çirkin cekedimi beğendiysen o burberry'nin cekedimi görsen, kesin rüyanda sayıllarsın:)) çünkü ben, aylarca o cekedi görüyorum rüyalarımda :ssz:
malatya ile aramda kat,kat ülke ülke var canım:)
ben yurt dışında yaşıyorum:(

Hemen de yurt dışındayım dedi vermemek için. olsunnnn hııhh hiç güzel olmamıştı zaten. gösterme öbür ceketi bide, kıskandırır gibi.

elinde olabilir canım ceketının guzellıgıde daha cok ortaya cıkmıs olur hem :))
Elimde taşımayı allahdan cok seviyorum:16:TSK.ler
küçük çantalardan pek hoşlanmıyorum ben canm ama ceketini beğendim
uzun kollu dikebiliyor musun böyle ceketleri
Evet ama uzun zaman önce dikdim. Birde heb bebişler için dikiyordum.
Ama artık kendim için dikeceğim :)

Hemen de yurt dışındayım dedi vermemek için. olsunnnn hııhh hiç güzel olmamıştı zaten. gösterme öbür ceketi bide, kıskandırır gibi.
Bilgilerime baka bilirsin ( hemen değiştirip, yurt dışı yaptım :8:)
öbür ceketden bende yokki, şimdilik hayatada bu durumda alamam:(
zaten olsaydı, bu cekedi hiç dikmeme gerek kalmazdiki:27:
ahh ah bir görsen, vallah cok coook guzel :( bu yüzden benim gibi rüyanda sayiklarsin dedimya:)

Bilgilerime baka bilirsin ( hemen değiştirip, yurt dışı yaptım :8:)
öbür ceketden bende yokki, şimdilik hayatada bu durumda alamam:(
zaten olsaydı, bu cekedi hiç dikmeme gerek kalmazdiki:27:
ahh ah bir görsen, vallah cok coook guzel :( bu yüzden benim gibi rüyanda sayiklarsin dedimya:)

Can sağolsun bu da çok güzel. bende olan en güzeldir derim ben hep, seninki de aynen o duruma o uygun işte. en güzeli bu.ben gerçekten çok beğendim, güle güle giy. bana da dikecekk gibi olursan haber ver ölçülerimi filan vereyim ( bu arada hiç canına kurban olsun- al lafı mı olur filan da demedin cimri)

bebekler için diken büyükler için de dikebilir bence bu yeteneğinizi geliştirmelisiniz

Can sağolsun bu da çok güzel. bende olan en güzeldir derim ben hep, seninki de aynen o duruma o uygun işte. en güzeli bu.ben gerçekten çok beğendim, güle güle giy. bana da dikecekk gibi olursan haber ver ölçülerimi filan vereyim ( bu arada hiç canına kurban olsun- al lafı mı olur filan da demedin cimri)
Canin helal (sagolsun)olsun! Böyle deniliyordu değilmi:27: söyle kız, ver adresi :10:
Ve TSK ederim canım! En güzeli senin olsun! Bu arada sen dikişden anliyormusun? Anlıyorsan, ne kadar elinden geliyor:)

Maşallah canım! Sende çok üretgensin:nazar: evet, ne demek istediğini cok iyi anladım! Sorun Zadece öyle bir sıncir bulmakda, olmazsa, başka bir çantamın sindirini kulana bilirim:9: ama bir buçuk boy zincirikagima cok hoş geldi! TSK ederim! Kurdele değilde, çiçek yapmayı düşünmüştüm, ama bende biraz düz, sevenlerdenim! Zambakları ise eskiden cok severim, ama şimdi iyice moda oldu, herkezde var, bu yüzden kaçmaya çalışıyorum :( ama bugün dayanamadım, zimbali ve iskelet eli olan bir çanta aldımaldım:16:
normalde moda olan hiç bir şeyimi sevmiyorum, ila farklı olacak, cok göze vurulmamış şeyler tercih ediyorum, bu aralarda zaten cok sıkıntı oldu, ne seviyorsam, modaya girdi. Bu yüzden kendi tarzını kendim yaratmaya çalışacağım. Hata bir kac şey çizdim bile:26:

vayyy çizimde mi yapıyosunnn :O ben ders aralarında dersten sıkıldığımda aklıma gelenleri çizerim yazarım ama dikmeyi hayalimdekini tasarlayıp herkesten farklı olmak ve ilgi çekmek değilde nasıl desem bi bende olsun kendi modamı kendime yakışanı hayalimdekini dikip giyeyim çevremdekilere ilham kaynağı olayım yani :D çizimlerin varsa resimlerini koyar mısın ? bu arada galiba en küçüğünüz benim yaşım 17 sizin yaşınız kaççç :D

bebekler için diken büyükler için de dikebilir bence bu yeteneğinizi geliştirmelisiniz
Geliştirmeyi inanın cok istiyorum, Zadece hiç zamanım yok, bu yüzden en azsindan akşam kursunu vermelerini ikna etmem gerekiyor. Yada eşim biraz özgür burakacak beni. Yeni evli olduğumuz için, sürekli birlikde zaman geçirmekden, oturmadan pek hoşlanıyor. Dediğiniz gibi aslında dike bilirim, Zadece ölçüleri büyük kezip, aynı teknik şekilinde dikmeye devam etmeliyim. Cok zorlansan bile giymediğim bir gömleği, tamamen ipliklerini söküp, bur kumaş üzerine serpip, çıkıp kezsem, en azsindan yeni bir gömleğim olur, belki hareket verip, renklerde yada eklenti yaparak ban başka bir gömlek üretmiş olurum. ( bu fikride Youtube' dan gömuşdum)

vayyy çizimde mi yapıyosunnn :O ben ders aralarında dersten sıkıldığımda aklıma gelenleri çizerim yazarım ama dikmeyi hayalimdekini tasarlayıp herkesten farklı olmak ve ilgi çekmek değilde nasıl desem bi bende olsun kendi modamı kendime yakışanı hayalimdekini dikip giyeyim çevremdekilere ilham kaynağı olayım yani :D çizimlerin varsa resimlerini koyar mısın ? bu arada galiba en küçüğünüz benim yaşım 17 sizin yaşınız kaççç :D
Eyer 17 yaşında isen, bu işi, küçük yaşda gelişdirmem daha avantajlı:) ben aptalik yapıp, senin yaşlarında bırakdım dikişi. Oysa en büyük hayalimde modaydı. Şimdi hiç alakam kalmadı. Bir iki şey çizdim, oda daha bir hafta bile olmadı:) tıpkı senin gibi okulda degilde, iş yerimde sıkıldığım için başlad. Ama yeniden başlamayı istiyorum. Çizdiklerimde, Zadece kendime neler dikecegimin pilanları. Öyle büyük çizimler değil canım:9:

canım bunları sen mi yaptın gerçekten harika olmuş.

benim de oyle bir cekete ihtiyacım var bana da yapsana :13:
Ben yaptim canım :16:
Bu cekedi yaptığımda butun resimleri whatsapdan kardeşlerine yolamişdim:)) en küçükleri erkek kardeşim, yapıp yapıp satana dedi, dikiş hatalarım olduğu için hiç ciddiye almadım tabi fikrini, ama istekler yavaş yavaş gelmeye başladı :27:
Şaka bir yana, eyer hoşuna gitiyse sende yapa bilirsin:))
çok basit, ben iki çekerten bu tarzı cikartim, diyeri blazer tarzı bir şeydi, Zadece bütün iplik dikişlerini soktum, daha sonra ölçü olup kesip dikdim:16: cantayida uydurdum ama onunla işim bitmedi, içindeki doşedegim koruma kumaş, küçük geldigi için iki bükülüm oldu ve tarz katmam gerekiyor:))
sırada sanırım gömlek var:))

Ben yaptim canım :16:
Bu cekedi yaptığımda butun resimleri whatsapdan kardeşlerine yolamişdim:)) en küçükleri erkek kardeşim, yapıp yapıp satana dedi, dikiş hatalarım olduğu için hiç ciddiye almadım tabi fikrini, ama istekler yavaş yavaş gelmeye başladı :27:
Şaka bir yana, eyer hoşuna gitiyse sende yapa bilirsin:))
çok basit, ben iki çekerten bu tarzı cikartim, diyeri blazer tarzı bir şeydi, Zadece bütün iplik dikişlerini soktum, daha sonra ölçü olup kesip dikdim:16: cantayida uydurdum ama onunla işim bitmedi, içindeki doşedegim koruma kumaş, küçük geldigi için iki bükülüm oldu ve tarz katmam gerekiyor:))
sırada sanırım gömlek var:))

elim hiç yatkın değil inan ki.hiç girişmeyim ben böyle şeylere

elim hiç yatkın değil inan ki.hiç girişmeyim ben böyle şeylere
Zor değilki, ayrıca elin yatkın olmazsın, sonucda dikiş makinesi görevini yapacak,
ben Youtube'dan cogu dili anlamazsamda, açıp zadece görüntüyü izlemem yeterli oluyor, ama biri anlatsın, anlamam :26:
Şimdi ablamda öğrenmek istiyor, yanıma gelip makinenin nasıl çalmadığını vs. öğrenmek istediğini söyledi. Etekler ciciler dikecekmiş:)

youtube baksan, neler neler ürettiklerini görürsün:)

şunlara baksana ne tatlılar, sanki edı ile budu :))
bunlarida yapmak istiyorum, ama kumaşı hangi vakit alacağım:(

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 97
  • $image.jpg
    $image.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 110
Zor değilki, ayrıca elin yatkın olmazsın, sonucda dikiş makinesi görevini yapacak,
ben Youtube'dan cogu dili anlamazsamda, açıp zadece görüntüyü izlemem yeterli oluyor, ama biri anlatsın, anlamam :26:
Şimdi ablamda öğrenmek istiyor, yanıma gelip makinenin nasıl çalmadığını vs. öğrenmek istediğini söyledi. Etekler ciciler dikecekmiş:)

youtube baksan, neler neler ürettiklerini görürsün:)

şunlara baksana ne tatlılar, sanki edı ile budu :))
bunlarida yapmak istiyorum, ama kumaşı hangi vakit alacağım:(

dikiş makinem de yok :12:

Son düzenleme:
dikiş makinem de yok :12:

Ben en ucuzundan ve kötü bir markadan aldım,ama tıkır tıkır dikiyor:21:
belki sende uygun bir fiyatdan faydalana bilirsin, emin ol, hastalık gibi bir takıntı olacakdir, insan kendini cok mutlu hisediyor, ortaya bir şeye benzeyen parçalar çıkarttığında:)

Ben en ucuzundan ve kötü bir markadan aldım,ama tıkır tıkır dikiyor:21:
belki sende uygun bir fiyatdan faydalana bilirsin, emin ol, hastalık gibi bir takıntı olacakdir, insan kendini cok mutlu hisediyor, ortaya bir şeye benzeyen parçalar çıkarttığında:)

canım çocuktan işten güçten inan ki fırsat kalmıyor başka şeylere.belki ilerde

canım çocuktan işten güçten inan ki fırsat kalmıyor başka şeylere.belki ilerde
Haklisin canım!
İnsallah ılerde kendin icinde hoş uğraşlar da buluna bilirsin:)
zamanın olsaydı, bebişin için bile dikerdin:) ben yaptıkca buraya eklerim, göz atar, hem guzel fikirlerini sunarsin, hemde hefesinide taze tutmuş olursun belki:))

Back
X