- Konu Sahibi 85ophelia85
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dikiş örneklerim: Ceket -çanta ve..
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi 85ophelia85
bende önce yeşili hic sevmezdim, şimdi hastasiyim, en son yeşil bir elbise almişdim,bir an önce giymeyi bekliyorumEki Görüntüle 654875
Eki Görüntüle 654877
Eki Görüntüle 654878
biraz yardım eden olsa hürremin elbiseleride çok hoşuma gidiyo biraz daha sadeleştirip yapılabilir hemde eski bu gibi korseli elbiseler çok hoşuma kaçıyoo birde yeşilden nefet eden ben şimdi su yeşili ve zümrüt yeşiline takılmış durumdayımmmm !!!
iyide tatlim, dikat et cünkü bu elbiseler yavaş yavaş piyasa dan kalkar, emin değilim ama, 2012 modasi daha cok.Eki Görüntüle 654858
Eki Görüntüle 654859
Eki Görüntüle 654860
Eki Görüntüle 654861
Eki Görüntüle 654862
yeni moda peplum elbiseler :) bunlarda çok hoşşş ayrıca bebe yaka takıntım vardır benim
Bende 2, 3 yaka akdim ama hic kismet olmadı kulanmak
Hata almadan önce, boncuklarla kendim bir tane yapayim dedim, ama sikildigim icin yarim burakdim.
Bu yukledigin resimlerden biri, siyah elbise o kapali mankenin üzerinde görmek, cok farkli çarptı gözüme. Sanki piyasaya yeni çıkmış.
bende önce yeşili hic sevmezdim, şimdi hastasiyim, en son yeşil bir elbise almişdim,bir an önce giymeyi bekliyorum
iyide tatlim, dikat et cünkü bu elbiseler yavaş yavaş piyasa dan kalkar, emin değilim ama, 2012 modasi daha cok.
Bende 2, 3 yaka akdim ama hic kismet olmadı kulanmak
Hata almadan önce, boncuklarla kendim bir tane yapayim dedim, ama sikildigim icin yarim burakdim.
Bu yukledigin resimlerden biri, siyah elbise o kapali mankenin üzerinde görmek, cok farkli çarptı gözüme. Sanki piyasaya yeni çıkmış.
hepside güzel :) ya modası önemli değil ben sevdiysem yapıp giyerim kullanırım
hepside güzel :) ya modası önemli değil ben sevdiysem yapıp giyerim kullanırım
Kendin icinse sorun yok canım! Bende özel egitim aldigib yer icin, hazirlaman gerekdigini sandim
O en sondaki modelde cok ho§, iyi hatirkuyorsam, ilk 4'cu resinde farkli.
Sen dar giyiniyormusun, canım? Yoksa biraz bolmu tercih ediyorsun?
Kendin icinse sorun yok canım! Bende özel egitim aldigib yer icin, hazirlaman gerekdigini sandim
O en sondaki modelde cok ho§, iyi hatirkuyorsam, ilk 4'cu resinde farkli.
Sen dar giyiniyormusun, canım? Yoksa biraz bolmu tercih ediyorsun?
dar giymeyi seviyorum küçüçük göbek dışında fizik yerinde o göbeğide eritmeye çalışıyorum dikeceğim elbiselerde o olacak 1 haftaki programda giyeceğim
dar giymeyi seviyorum küçüçük göbek dışında fizik yerinde o göbeğide eritmeye çalışıyorum dikeceğim elbiselerde o olacak 1 haftaki programda giyeceğim
Bittiğinde muhakkak resmini görmek isterim:)
Bittiğinde muhakkak resmini görmek isterim:)
peki sen dikişi kendi kendine mi geliştirdin :)
peki sen dikişi kendi kendine mi geliştirdin :)
Tam sayilmaz,
Iki, uc kere kurs aldim. Kurs aldığımız bayan, ba§ka bir §ehirden geliyordu,
Her ne olduysa, bir daha gelmedi. Evdede elim, ayağım duymadığı icin öğrenmiş dim, ozamanlar, ya§da küçük tu.
Aslinda cok basit. Düz dikişi herkez diker. Cok zor saniyor herkes, fakat elinle dikmekden daha basit.
Sabirli ve dikkatli diksem, güzel dikecegim, ama sonucu bir an önce gormek icin gazı 200 veriyor olmaliyim:))
Tam sayilmaz,
Iki, uc kere kurs aldim. Kurs aldığımız bayan, ba§ka bir §ehirden geliyordu,
Her ne olduysa, bir daha gelmedi. Evdede elim, ayağım duymadığı icin öğrenmiş dim, ozamanlar, ya§da küçük tu.
Aslinda cok basit. Düz dikişi herkez diker. Cok zor saniyor herkes, fakat elinle dikmekden daha basit.
Sabirli ve dikkatli diksem, güzel dikecegim, ama sonucu bir an önce gormek icin gazı 200 veriyor olmaliyim:))
peki baştan sona kadar senin diktiğin bi elbisen falan var mı ? :)
peki baştan sona kadar senin diktiğin bi elbisen falan var mı ? :)
Vardida, evlendigimde bir coğunu burakdim annemde. Ama bebiş icin 2 yorğan dikdim, birini getirdim, diyeri annemde halla. Ayni zamanda bahçıvan elbisesi ve ceket dikmişdim, zadece bunlari aldim. Onlarinda resimlerini bir ara cekerim olmazsa.
Ama, bundan sonra bol bol dikecegim:)
bu arada bilgisiyardan girdimde,daha iyi fark etim; marc by marc jabobs, givency özelikle ve onun yanindaki benekli elbisenin modeli harikaymiş
Son düzenleyen: Moderatör:
Vardida, evlendigimde bir coğunu burakdim annemde. Ama bebiş icin 2 yorğan dikdim, birini getirdim, diyeri annemde halla. Ayni zamanda bahçıvan elbisesi ve ceket dikmişdim, zadece bunlari aldim. Onlarinda resimlerini bir ara cekerim olmazsa.
Ama, bundan sonra bol bol dikecegim:)
bu arada bilgisiyardan girdimde,daha iyi fark etim; marc by marc jabobs, givency özelikle ve onun yanindaki benekli elbisenin modeli harikaymiş
evet çok güzel :) bende bana artık bol gelen bi elbisemi daraltacağım yarın belki birazda değişiklik yaparım sonra eteğime kalıp çizeceğim inşallah
evet çok güzel :) bende bana artık bol gelen bi elbisemi daraltacağım yarın belki birazda değişiklik yaparım sonra eteğime kalıp çizeceğim inşallah
Ne güzel böyle boş boş oturmak yerine bir şeylerle ugra§mak!
Bende yaklaşık bir bavul elbise yine topladim, degerlendirmek için ve peşembe günü de kumaş almaya gidecegim
Ne güzel böyle boş boş oturmak yerine bir şeylerle ugra§mak!
Bende yaklaşık bir bavul elbise yine topladim, degerlendirmek için ve peşembe günü de kumaş almaya gidecegim
boş boş oturmayı özledim sanki zamanım varmış gibi birde başıma elbiseyi sardım :121: :13:
Son düzenleme:
boş boş oturmayı özledim sanki zamanım varmış gibi birde başıma elbiseyi sardım :121: :13:
Güzel bir ugraş, deyer. Beni mutlu ediyor diye bilirim. Elime yüzüme bulaşdirsamda:d
ellerinize sağlık emek bunlarr
ellerinize sağlık emek bunlarr
Cok teşekür ederim!
Düzeltme/ değişiklik
eline emeğine gözlerine sağlık :)
vee aldığım kumaşı annemle hazırlayıp kestik yarın atölyede fazladan kalıp dikicem ve resmini atarım :) rengi koyu tatlı bi gri koyu füme işte