• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş örneklerim: Ceket -çanta ve..

$hurrem-sultan-sac-modelleri-ve-renkleri-1.jpg

$hürrem-sultan-kırmızı-kıyafet.jpg

$zumrut-yesili-abiye-8.jpg

biraz yardım eden olsa hürremin elbiseleride çok hoşuma gidiyo biraz daha sadeleştirip yapılabilir hemde eski bu gibi korseli elbiseler çok hoşuma kaçıyoo :12: birde yeşilden nefet eden ben şimdi su yeşili ve zümrüt yeşiline takılmış durumdayımmmm !!!

Eki Görüntüle 654875

Eki Görüntüle 654877

Eki Görüntüle 654878

biraz yardım eden olsa hürremin elbiseleride çok hoşuma gidiyo biraz daha sadeleştirip yapılabilir hemde eski bu gibi korseli elbiseler çok hoşuma kaçıyoo :12: birde yeşilden nefet eden ben şimdi su yeşili ve zümrüt yeşiline takılmış durumdayımmmm !!!
bende önce yeşili hic sevmezdim, şimdi hastasiyim, en son yeşil bir elbise almişdim,bir an önce giymeyi bekliyorum:16:

iyide tatlim, dikat et cünkü bu elbiseler yavaş yavaş piyasa dan kalkar, emin değilim ama, 2012 modasi daha cok.
Bende 2, 3 yaka akdim ama hic kismet olmadı kulanmak:(
Hata almadan önce, boncuklarla kendim bir tane yapayim dedim, ama sikildigim icin yarim burakdim.

Bu yukledigin resimlerden biri, siyah elbise o kapali mankenin üzerinde görmek, cok farkli çarptı gözüme. Sanki piyasaya yeni çıkmış.

bende önce yeşili hic sevmezdim, şimdi hastasiyim, en son yeşil bir elbise almişdim,bir an önce giymeyi bekliyorum:16:

iyide tatlim, dikat et cünkü bu elbiseler yavaş yavaş piyasa dan kalkar, emin değilim ama, 2012 modasi daha cok.
Bende 2, 3 yaka akdim ama hic kismet olmadı kulanmak:(
Hata almadan önce, boncuklarla kendim bir tane yapayim dedim, ama sikildigim icin yarim burakdim.

Bu yukledigin resimlerden biri, siyah elbise o kapali mankenin üzerinde görmek, cok farkli çarptı gözüme. Sanki piyasaya yeni çıkmış.

hepside güzel :) ya modası önemli değil ben sevdiysem yapıp giyerim kullanırım

hepside güzel :) ya modası önemli değil ben sevdiysem yapıp giyerim kullanırım

Kendin icinse sorun yok canım! Bende özel egitim aldigib yer icin, hazirlaman gerekdigini sandim:9:
O en sondaki modelde cok ho§, iyi hatirkuyorsam, ilk 4'cu resinde farkli.

Sen dar giyiniyormusun, canım? Yoksa biraz bolmu tercih ediyorsun?

Kendin icinse sorun yok canım! Bende özel egitim aldigib yer icin, hazirlaman gerekdigini sandim:9:
O en sondaki modelde cok ho§, iyi hatirkuyorsam, ilk 4'cu resinde farkli.

Sen dar giyiniyormusun, canım? Yoksa biraz bolmu tercih ediyorsun?

dar giymeyi seviyorum küçüçük göbek dışında fizik yerinde o göbeğide eritmeye çalışıyorum :1: dikeceğim elbiselerde o olacak 1 haftaki programda giyeceğim

peki sen dikişi kendi kendine mi geliştirdin :)

Tam sayilmaz,
Iki, uc kere kurs aldim. Kurs aldığımız bayan, ba§ka bir §ehirden geliyordu,
Her ne olduysa, bir daha gelmedi. Evdede elim, ayağım duymadığı icin öğrenmiş dim, ozamanlar, ya§da küçük tu.

Aslinda cok basit. Düz dikişi herkez diker. Cok zor saniyor herkes, fakat elinle dikmekden daha basit.
Sabirli ve dikkatli diksem, güzel dikecegim, ama sonucu bir an önce gormek icin gazı 200 veriyor olmaliyim:))

Tam sayilmaz,
Iki, uc kere kurs aldim. Kurs aldığımız bayan, ba§ka bir §ehirden geliyordu,
Her ne olduysa, bir daha gelmedi. Evdede elim, ayağım duymadığı icin öğrenmiş dim, ozamanlar, ya§da küçük tu.

Aslinda cok basit. Düz dikişi herkez diker. Cok zor saniyor herkes, fakat elinle dikmekden daha basit.
Sabirli ve dikkatli diksem, güzel dikecegim, ama sonucu bir an önce gormek icin gazı 200 veriyor olmaliyim:))

peki baştan sona kadar senin diktiğin bi elbisen falan var mı ? :)

peki baştan sona kadar senin diktiğin bi elbisen falan var mı ? :)

Vardida, evlendigimde bir coğunu burakdim annemde. Ama bebiş icin 2 yorğan dikdim, birini getirdim, diyeri annemde halla. Ayni zamanda bahçıvan elbisesi ve ceket dikmişdim, zadece bunlari aldim. Onlarinda resimlerini bir ara cekerim olmazsa.

Ama, bundan sonra bol bol dikecegim:):16:

bu arada bilgisiyardan girdimde,daha iyi fark etim; marc by marc jabobs, givency özelikle ve onun yanindaki benekli elbisenin modeli harikaymiş

Son düzenleyen: Moderatör:
Vardida, evlendigimde bir coğunu burakdim annemde. Ama bebiş icin 2 yorğan dikdim, birini getirdim, diyeri annemde halla. Ayni zamanda bahçıvan elbisesi ve ceket dikmişdim, zadece bunlari aldim. Onlarinda resimlerini bir ara cekerim olmazsa.

Ama, bundan sonra bol bol dikecegim:):16:

bu arada bilgisiyardan girdimde,daha iyi fark etim; marc by marc jabobs, givency özelikle ve onun yanindaki benekli elbisenin modeli harikaymiş

evet çok güzel :) bende bana artık bol gelen bi elbisemi daraltacağım yarın belki birazda değişiklik yaparım sonra eteğime kalıp çizeceğim inşallah

evet çok güzel :) bende bana artık bol gelen bi elbisemi daraltacağım yarın belki birazda değişiklik yaparım sonra eteğime kalıp çizeceğim inşallah

Ne güzel böyle boş boş oturmak yerine bir şeylerle ugra§mak!
Bende yaklaşık bir bavul elbise yine topladim, degerlendirmek için ve peşembe günü de kumaş almaya gidecegim:16:

Yaptigim emekler. Cekedin resmini sanirim yanlışlıkla silmiş olmaliyim.

Eklentiler

• $20130312_184037_LLS.jpg
    $20130312_184037_LLS.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $20130312_184110_LLS.jpg
    $20130312_184110_LLS.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
vee aldığım kumaşı annemle hazırlayıp kestik yarın atölyede fazladan kalıp dikicem ve resmini atarım :) rengi koyu tatlı bi gri koyu füme işte

Back
X