• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş örneklerim: Ceket -çanta ve..

uzun kloş etek sonrada bebek yakalı çok güzeli elbide vardı aklımda ama aldığım kumaş şansıma özürlü çıktı vericem :(

Neden? Makinen o cins kumaşmi dikmiyor? Benim gömlekde hafif yamuk oldu, ama gile bilecek cinsden Allahdan.
10 tane düğme dikdim, şimdi diyer 10,'nu dikecegim ve işi bitmiş oluyor. Benimde bel üstü uzun boy bir etek aklimda, fakat kumaşim yetmezz gibi:)

Buda bitmiş gömleğim.

Eklentiler

• $IMG-20130310-WA0002.jpg
    $IMG-20130310-WA0002.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 96
süpersinnnn canım harika eline sağlıkk!:12: kumaşımın kenarına yakın bi yeri yanmışta yırtılmış gibi özürlü yani geri iade edip yenisini alıcam
TSK ederim canım!:21:
keşke daha önce fark etseydin, şimdi sana iş çıkartılarak ya tatlım! Neyse bitirdiğinde lütfen paylaş! Belki yapacagım etkende guzel bir fikir edinmiş olurum:16:

ablacım ilk işim olduğu için sade bir kloş etek yapıcam uzun :)

Bol şanslar tatlim benim:) şimdiden kokay gelsin,
İşin icinden cikamazsan, youtubedan örneklere bakmani tafsiye ederim. Bende henuz yeni başladigim icin, youtube kesinlikle göz atarim muhakak.
Birde en basit yöntemden açıklanıyor. .

Bol şanslar tatlim benim:) şimdiden kokay gelsin,
İşin icinden cikamazsan, youtubedan örneklere bakmani tafsiye ederim. Bende henuz yeni başladigim icin, youtube kesinlikle göz atarim muhakak.
Birde en basit yöntemden açıklanıyor. .

tamam ablacım teşekkürleerr ama ben şu aralar basma düğmelere takmış durumdayım ve bulamıyorum :D eteğime bile basma düğme yapıcam ve ben mayısın sonuna haziranın başına kadar 2-3 elbise dikmem lazım seminer, defileye ve röportajlarımız var onlarda giyicem :'( ühühü nasıl biticekkkkkk :'(

tamam ablacım teşekkürleerr ama ben şu aralar basma düğmelere takmış durumdayım ve bulamıyorum :D eteğime bile basma düğme yapıcam ve ben mayısın sonuna haziranın başına kadar 2-3 elbise dikmem lazım seminer, defileye ve röportajlarımız var onlarda giyicem :'( ühühü nasıl biticekkkkkk :'(

Heycanli bir dönem! Basmali düğme yi hic hatırlamıyorum canim ya:27:
§uan yerinde olmayi cok isterdim:)) ne sevkli iş!!

ay muhteşem bence:)) tek kekarika bilmiyorum benm çok hoşuma gitti biraz sexy bi görünümü var bence ondan beğenmemiştir:)))))))))

Cok zekisin meleyim!:d bir kere böyle bir durumda agzindan kaçırmış di. Zaten resmi cekdirirken hemen altina bir bantsiz atlet giydim yoksa, adimi cikarirlardi:)

ay benm becerikli perim döktürmüş maşallah:) kız çok farklı olmuş valla yamuk felan demişssin ama farketmedim bile:)) ah ah hiç böle becerilerim yok:)))

Resimde beli olmuyor kuzum, ama ufak tefek var hatalar. Ama zamanla gelisdirrim insallah:(
Senin zekiligin yeter bebeyim, ayrica emiiiinim sende yapa bilirsi:))

Resimde beli olmuyor kuzum, ama ufak tefek var hatalar. Ama zamanla gelisdirrim insallah:(
Senin zekiligin yeter bebeyim, ayrica emiiiinim sende yapa bilirsi:))

Gulme komşuna, gelir başina:ssz:
Sagok bebeyim, en güzeli senin olur insallah!

:1::1: bnmkide kıskandığı şeylerde hemen beğenmedim der :1::1: açıkça sölesene açık o kıskanıorum diye :D
ay yok perimm yaa belki çok istesem dikerim ama olmuo oyuncak bebek felan dikebilirim ama:1::1:

Heycanli bir dönem! Basmali düğme yi hic hatırlamıyorum canim ya:27:
§uan yerinde olmayi cok isterdim:)) ne sevkli iş!!

abla ya yetiştiremem diye korkuyorum baksana daha ilk günden aksilik çıktı kumaş yırtık neyse bundada vardır bir hayır elbise dikmek kolay mı bu arada istediğim bu elbise :)

$fusya2.jpg

$fusya1.jpg

$fusya8.jpg

arkasıda düğmeli ama basma düğme dikkatinizi çekerim :)

Back
X