• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş örneklerim: Ceket -çanta ve..

:1::1: bnmkide kıskandığı şeylerde hemen beğenmedim der :1::1: açıkça sölesene açık o kıskanıorum diye :D
ay yok perimm yaa belki çok istesem dikerim ama olmuo oyuncak bebek felan dikebilirim ama:1::1:

Gecen sene bu benim kotlu bir cekedime cok cirkin demişdi. Her giydigimde giyme derdi. Dundu galiba bunun kollarini sokeyim, şurasini, burasini değiştirelim dedi. Eşim sakin yapma dedi, niye defim? Cok guzel böyle diyince, bende hani beyenmiyordun dedim. Denezmi ben Sexy buldugum icin diyordum, saf gibi inanip uzun süredir giymedim:(

Gecen sene bu benim kotlu bir cekedime cok cirkin demişdi. Her giydigimde giyme derdi. Dundu galiba bunun kollarini sokeyim, şurasini, burasini değiştirelim dedi. Eşim sakin yapma dedi, niye defim? Cok guzel böyle diyince, bende hani beyenmiyordun dedim. Denezmi ben Sexy buldugum icin diyordum, saf gibi inanip uzun süredir giymedim:(

bu arada bende evlilik dersi alıyorum :D neymiş giyme dediğini giyicekmişsin :D

hahahaha ay kıyaamaaamm :) olsun ay güsel şey kıskanılmak benmki pek kıskanmaz beni :)

Guzel bir elbise, zor görünmüyor canim, ama sen yenisin, çaktırmadan yardim alamazmisin?
Kac günün var? Kac elbise ?

mayısın sonra haftası ve haziranın başı hem seminer hem defile hemde röportajlarımız olucak televizyon kanalından gelicekler yani baya önemli bir gün benim için ama 1 hafta sürücek bu tempo bende hep aynı şeyi giymek istemiyorum eşarp ve aksusearlarım için şimdiden para biriktiriyorum ve almaya başladım tek sorun istediğim gibi bi elbise bulamadım hiç bir mağazada o yüzden dikicem ama kaç elbise dikiyim karar vermedim hemde diploma alınıcak arkadaşlar abiye giyicekler ama o kadarıda benim abartı ben giymem öyle şu kırmızımsı elbise çok hoş benim istediğim gibi ve burdan bi ablam yardım edicek akşamda onunla çalışıcam

bu arada bende evlilik dersi alıyorum :D neymiş giyme dediğini giyicekmişsin :D

Yaşin kackiz senin?:1: vallah canim sen ipin ucunu verirsen yandin, Düşünsenize onun yüzünden istedigim gelinlik modekerini bile giyemedim (memişler yüzünden) gerci evlenince azaliyor o kriz leri:))

yaşım 17 ama herkes bana evlilik dersi veriyo ve beni korkutuyolar evlilikten soğutuyolar :(

Korkma canım, benimkisi flört dönemine göre şimdi cok daha iyi. Ama her dediğini giymemek dogru degil. Baksans sirf kiskaniyormuş diye, o guzelim ceketi giymedim! Bir ceketler ne varki? Valla ben o giyme diyen kişiye sapik derim:d

Bu kadarda kendimizi teslim etmeyelim degilmi:) acik pacuk bir şeyi zaten giymem! Bu konuda eşim güvenir

Korkma canım, benimkisi flört dönemine göre şimdi cok daha iyi. Ama her dediğini giymemek dogru degil. Baksans sirf kiskaniyormuş diye, o guzelim ceketi giymedim! Bir ceketler ne varki? Valla ben o giyme diyen kişiye sapik derim:d

Bu kadarda kendimizi teslim etmeyelim degilmi:) acik pacuk bir şeyi zaten giymem! Bu konuda eşim güvenir

Allah bozmasın maşallahh :1: başka nasıl bir elbise dikebilirim abla ? var mı önerin yada resim

beğenirsem neden olmasın :)

Canim bak, ayni elbiseyi diyeceğini hayal edersen,
Zadece hwr severinde hareket kazandı racaksin. Mesella,kollarına hareket vere bilirsin. Fir firlar kadar, bir gömlek de görmüştüm ve bayimisdim. Fakat resmi bulamadim, ama evde o gömleye benzer var, resimini ceker yolarim. Bu gömleği ( başka bir gömlek, herhangi başka bir şeyde olabilur) etekle birleşdireceksin, ortayada bir elbise cikacak.

Buraya biraz resim koyacagim, bu elbiselerin kolarini uzun, elbisenin boyunu da uzun hayal et. Istedigin elbiseyi zaten dike bilirsin, yaoman gereken ya uzun yada mini kesmek. Bu arada iki renkden oluşan elbiseler, şuan bomba gibi. Ha istedigin kadar, dar veya bol yapmak yinede sana kalir. Resim daha yukleyecegi m

Eklentiler

• $mrvbsr1347331306705.jpeg
    $mrvbsr1347331306705.jpeg
    7,6 KB · Görüntüleme: 87
  • $heoqwc1343962407769.jpeg
    $heoqwc1343962407769.jpeg
    15,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $unnczc1343960679425.jpeg
    $unnczc1343960679425.jpeg
    15,4 KB · Görüntüleme: 96
  • $wjsvmp1334573924129.jpeg
    $wjsvmp1334573924129.jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $wqkvwt1334825385975.jpeg
    $wqkvwt1334825385975.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 98
Yakalai yine istedigin gibi kapali

Eklentiler

• $jmffed1347332325510.jpeg
    $jmffed1347332325510.jpeg
    6,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $ksulqp1354590159550.jpeg
    $ksulqp1354590159550.jpeg
    8,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $flidnu1358311722175.jpeg
    $flidnu1358311722175.jpeg
    8,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $xnnqgh1362365314979.jpeg
    $xnnqgh1362365314979.jpeg
    22,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $gebreide-jurk-2-delig-in.jpeg
    $gebreide-jurk-2-delig-in.jpeg
    13,9 KB · Görüntüleme: 94
Canim bak, ayni elbiseyi diyeceğini hayal edersen,
Zadece hwr severinde hareket kazandı racaksin. Mesella,kollarına hareket vere bilirsin. Fir firlar kadar, bir gömlek de görmüştüm ve bayimisdim. Fakat resmi bulamadim, ama evde o gömleye benzer var, resimini ceker yolarim. Bu gömleği ( başka bir gömlek, herhangi başka bir şeyde olabilur) etekle birleşdireceksin, ortayada bir elbise cikacak.

Buraya biraz resim koyacagim, bu elbiselerin kolarini uzun, elbisenin boyunu da uzun hayal et. Istedigin elbiseyi zaten dike bilirsin, yaoman gereken ya uzun yada mini kesmek. Bu arada iki renkden oluşan elbiseler, şuan bomba gibi. Ha istedigin kadar, dar veya bol yapmak yinede sana kalir. Resim daha yukleyecegi m

teşekkür ederim fikir edindim biraz aklıma bikaç bişey geldi ama kafamda tam birleştiremiyorum biraz defter karalamam lazım tüllü eteklerin modası geçti artık dimi herkesin üzerinde var ona farklı ne ypabiliriz

teşekkür ederim fikir edindim biraz aklıma bikaç bişey geldi ama kafamda tam birleştiremiyorum biraz defter karalamam lazım tüllü eteklerin modası geçti artık dimi herkesin üzerinde var ona farklı ne ypabiliriz

Aynen canım. , Tülerin modasi gecdi bence!

Eklentiler

• $20130311_173257.jpg
    $20130311_173257.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $20130311_173430.jpg
    $20130311_173430.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 104
Canim sende bel üstü etek düşüne bilirsin belki, milliter gibide 6 dugme kulsns bilirsin,
Yada iki renkli etek dik, kemer/ kamiş tarafini şekerimsi hata belki benekli, cizgili bir renk sece bilirsin, diyer 100'de 90, ni duz bir renk,
Mesela, cepleri varsa oraya tamen boncuklarla bir hava vere bilirsin, üst belin o parcasinida spa bilursin, ama inanilmaz vakdini alur, fakat kumaş yapiskanlari ilede gayet yapa bilirsin.

Etek modeli cikartmak zor ya:) aklima gelirse, yardimci olmaya çalışırım,
Bu arada tuaf/ ilginc bir elbise görmüştum, bulursam;, yüklerim belki fikir edinirsin:)

Buldum:)
Bu modeli daha olgun, kapalı olarak hayal et, yada elbise değilde, etek olarak düşün:)

Eklentiler

• $IMG-20130311-WA0001.jpg
    $IMG-20130311-WA0001.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $IMG-20130311-WA0000.jpg
    $IMG-20130311-WA0000.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 75
Back
X