- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi 85ophelia85
kızlar ben normalde 36 bedenim ama şiş olduğumda dar geliyo yani ama 38 giyincede bol oluyo ben prova mankeni alıcam ama hangi beden alıcam karar vermedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben normalde 36 bedenim ama şiş olduğumda dar geliyo yani ama 38 giyincede bol oluyo ben prova mankeni alıcam ama hangi beden alıcam karar vermedim
Sen hangi bedeni giyorsan o bedeni al canım, ve kendine kilo almayacağın konusunda güveniyorsan.
bir ara bende düşündüm, özellikle bir ara kıyafet saydığım dönemlerde, şimdide pek yerim yok:)
senin makinen varmi?
var abla fakat atölyemde o. moda atölyesinde eğitim görüyorum öğretmenlik için ama öğretmen diploması alınca öğretmenlik yapmayacağım sadece kolumda bir bilezik olsun gibisine :)
ben şimdi asistanım kendi bölümüm Google uluslararası uzmancılık olduğu için biraz zorlanıyorum 2 bölüm olduğu için ama kendim kaşındım birden fazla mesleğim olsun diye :)
Yenimi başladım tatlım? Yinede azmine hayrAn kaldım, benim tanıdığım bir cok kişi senin gibi mesleğinin, yanindada ilgisini cok çeken bir bölümü daha okuyorlar:)) eyer ılerde bir şey olursa, belki diyer kapı açılır:) keşke aklım olsaydı bende öyle yapardım:)
dikdigin yada seninde çizdiğin bir şey olursa, mutlaka paylaşmanı dilerim
bende yaptıklarımi paylaşırım:))
Annenin böyle güzel bir yeteneyi deyerlendirmemesine üzülDüm, gercekden yazik olmu§. Umarim sen ayni §eyi yapmazsin. Diki§i seviyormusun? Yoksa sirf annen istedigi icinmi yapiyorsun? Peki ne tür tarz etekler giyorsun?himm ne romani canim:)abla küçük çizimler yapıyorum ama kıyafet manken değil yani aklıma etek modeli geliyo değişşik onu çiziyorum hemen mesela. ben pantolon giymeyi sevmem sadece evde rahat olayım diye giyerim dışarıda asla giymem r edemem o yüzden gardolabım etek dolu fazla meslek konusunu annem aklıma soktu deyse aklıma bile gelmezdi. annem moda öğretmeni elbiseyi falan harika diker çizer fakat sevmiyo hatta diplomalarını bu sene taşınırken sandıkta buldum deyse bilmiyordum o derece sevmiyo çalışmayı ben olduktan sonra öyle bi bana adamışki hayatını zaten 2 kardeşiz :) ayrıyeten birde roman yazmayı düşünüyorum 4 senedir aklımda yavaş yavaş balşadım bile :) bide bu dikiş konusu çıktı
Annenin böyle güzel bir yeteneyi deyerlendirmemesine üzülDüm, gercekden yazik olmu§. Umarim sen ayni §eyi yapmazsin. Diki§i seviyormusun? Yoksa sirf annen istedigi icinmi yapiyorsun? Peki ne tür tarz etekler giyorsun?himm ne romani canim:)
Canin helal (sagolsun)olsun! Böyle deniliyordu değilmi söyle kız, ver adresi
Ve TSK ederim canım! En güzeli senin olsun! Bu arada sen dikişden anliyormusun? Anlıyorsan, ne kadar elinden geliyor:)
Valla tasarlamak konusunda az çok fikir sahibiyim diyebilirim. başka da sıfırım dikiş nakış konusunda, düz dikiş bile bilmem
benim gittiğim moda evi pekişle arası iyi değil ama ben seviyorum anneme gelince kendi sevdiği bi bölüm değil ondan istemiyo bence çalışmasın deyse bizle ilgilenemez anneleri çalışan arkadaşlarım var bi çok ben şahsen annemin öyle olmasını istemem kıyamamki onaa bennn :) benim bununla ilgilendiğim tek şey dikiş yani elbise dikmek hayalimdekini dikip tasarlayıp giymek bence inanılmaz güzel bir duyguu diz kapağının aşağısında biraz normalde baya bi açıktım kısa mini giyerdim ama artık giymiyorum kendi istediğimle kapandım :) şimdilik deneme yazısı çalışmaları yapıyorum bi kaç yerden köşe yazarlığı gibi günlük kısa yazılar için teklif geldi kabul edemedim çünkü her daim zamanım olmuyo asistan olmam ve atölyedeki derslerim yeteri kadar yoğun bende evde kendim yazıcam bi kaç yayıneviylede konuşup fikir aldım :) sen hangi ülkedesin canım
Valla tasarlamak konusunda az çok fikir sahibiyim diyebilirim. başka da sıfırım dikiş nakış konusunda, düz dikiş bile bilmem
Sanirim o moda evi, kendine göre ba§ka tarza Yönenmi§ler. Peki sen diki§i nasil ögrenmeyi dü§ünüyorsun?
Anladim canim! Bende bir ara etek tutkusu ilw dokuydum, senin dedigin gibi pantolon giyemiyordum, dahs sonra i§e ba§lami§dim veböylece tekrar ali§dim:)
Elinde geliyorsa, kezinlikle deyerlendir canim. Benim bir yakinimda bir kitap cikarma Dönemlerinde. Kücük bir tane cikardi, fakat bu onu tatmin etmedi, ama zor bir i§ oldugunu tahmin ede bilirim..
Cizermisin yani?
Makinen varsa, kendi kendine bile ögrenirsin benim gibi, tekno sag olsun, youtube diye bir §ey var:)
Detayına kadar bilmen guzel bir yetenek olsa gerek! Ben sanırım okadarda derin anlamam..Keşke biraz sabrın olsaymış! Gerci sabırlı olmak cok zor!Çizmekten ötesi gibi aslında, abimin düğününde moda dergisinden model çıkarıp diktirmiştim. şurası şöyle olsun burası böyle olsun diye yönlendirerek. görmem yeterli, nasıl olduğunu çok rahat açıklayabilirim. nerelerden dikildiğini verilen şekle nasıl sokulduğunu ama sabır gerektiren işler bunlar. o da bende yok. o yüzden hiç yanaşmıyorum.
Arada bir, resimlerini çekip burda paylaşsana canim?Bende 2,3 tane var, 2,3 model sanırım paylaşmıştım, ama pek ilgilenen olmadı bence:dkızlar burda dergisi alan var mı bende 3 tane var ve çok güzel şeyler var onlardan yapıcam
Arada bir, resimlerini çekip burda paylaşsana canim?Bende 2,3 tane var, 2,3 model sanırım paylaşmıştım, ama pek ilgilenen olmadı bence:d
Eki Görüntüle 653006 Eki Görüntüle 653007 Eki Görüntüle 653021 Eki Görüntüle 653020 Eki Görüntüle 653019 Eki Görüntüle 653018 Eki Görüntüle 653017 Eki Görüntüle 653016 Eki Görüntüle 653015 Eki Görüntüle 653014 Eki Görüntüle 653013 Eki Görüntüle 653012 Eki Görüntüle 653010 Eki Görüntüle 653009 Eki Görüntüle 653011 Eki Görüntüle 653008 Eki Görüntüle 653022
kızlar bende singerin kitabı var baya bi açıklıyo nasıl yapılması gerektiğini. burdada bi kaç model var hepsi birbiriniden güzel ama ben aynen yapmam mutlaka değiştiririm
Harikasın tatlım! Paylaşimin icin tskler! Keşke patron şeklindede resimlerini cekseydin.
Ben konularimdan birine çekip paylaşiyordum.
Bu arada bugün hala dikmedigim 2 tane gömleğimi göstermek isterim. Ayni zamanda kulanmadigim, yada eski kiyafetlerimi secip deyerlendirecegim.
Dikiş hali bittiğinde tekrar gösteririm, aslinda bu gömlegi giymeden anlayamıyorsun neye benzediğini. Bu modelin bir kac tane daha tarzini deneyecegim:))