• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş örneklerim: Ceket -çanta ve..

vee aldığım kumaşı annemle hazırlayıp kestik yarın atölyede fazladan kalıp dikicem ve resmini atarım :) rengi koyu tatlı bi gri koyu füme işte

Hadi hayirli olsun şimdiden tatlim:))
Dikecegin modele tamamen karar vermiş olmasın. .
Bende kuya bu sabah bir saat erken kalkip pazara gidecekdim, fakat cok yorgundum ve kalkamadim:9:
Artik belki cumartesi kalkar kumaş almaya giderim:)

Annem bir tane verdi, ama coook cirkin ya:d onunla ne yapacağımı cidden bilmiyorum..

Dört gözle resmi bekleyeceğim; )!

Hadi hayirli olsun şimdiden tatlim:))
Dikecegin modele tamamen karar vermiş olmasın. .
Bende kuya bu sabah bir saat erken kalkip pazara gidecekdim, fakat cok yorgundum ve kalkamadim:9:
Artik belki cumartesi kalkar kumaş almaya giderim:)

Annem bir tane verdi, ama coook cirkin ya:d onunla ne yapacağımı cidden bilmiyorum..

Dört gözle resmi bekleyeceğim; )!

modeli uzun ve tam kloş ama kumaşımın eni darmış o yüzden 2 tane yarım kloş kesip birleştirdik oldu tam kloş :) aama belindeki kemeri kalın olucak bi karış kadar ben öyle seviyorum

Gercekden çok merak ettim:)

şimdi teğelledim daha belli bile değil yarın bitermi bilmiyorum eğer akşama kadar dersim olursa biter ama yok öğlen biterse dersim pazartesiye kalır ama umarım dersim uzarrrrrr :9: Allah' ım herkes dersten kaçar bennn :9: ama annem sağolsun o olmasa ne yapardım ben oda çok beğendi sevdiğim modellerii

şimdi teğelledim daha belli bile değil yarın bitermi bilmiyorum eğer akşama kadar dersim olursa biter ama yok öğlen biterse dersim pazartesiye kalır ama umarım dersim uzarrrrrr :9: Allah' ım herkes dersten kaçar bennn :9: ama annem sağolsun o olmasa ne yapardım ben oda çok beğendi sevdiğim modellerii

Çalışkan bir kızsin demek:)
Valla bende ufak bir kurs aliyorum, sirf çalışmamak icin nasil kaçıyorum; )
Insallah bugün biter, cok merak ediyorum valla:21:
Ben bu hafta cok yogunum.
Umarim bir şeyler diye bilirim:( en azsindan cantami bitirnek istiyorum!

Birde zamanım olursa, bir etek yapacagim yaz için:12:

Çalışkan bir kızsin demek:)
Valla bende ufak bir kurs aliyorum, sirf çalışmamak icin nasil kaçıyorum; )
Insallah bugün biter, cok merak ediyorum valla:21:
Ben bu hafta cok yogunum.
Umarim bir şeyler diye bilirim:( en azsindan cantami bitirnek istiyorum!

Birde zamanım olursa, bir etek yapacagim yaz için:12:

daha yeni eve geldim etek bitmedi çünkü elektirikler gitti :44: yarın bitermi bilmiyorum kemerini telalayacağım sonra kemerini dikip alt tarafınıda diktim mi tamam fermuarıda gizli fermuarrrr

daha yeni eve geldim etek bitmedi çünkü elektirikler gitti :44: yarın bitermi bilmiyorum kemerini telalayacağım sonra kemerini dikip alt tarafınıda diktim mi tamam fermuarıda gizli fermuarrrr

Anladim canım:)
Keşke parça, parça resim cekseydin.
En azsindan biraz fikir yada daha doğrusu, işlemi öğrenmiş olurduk:)

abla bu hafta sonu kariyerimi geleceğimi belirleyecek olan yani benim için çok çok önemli bi sınavım var ona çalışıyorum günlerdir bu gecede öyle geç yatıcam çalışmam lazım oda baya sarsıyo uykusuz uykusuz :44: eğer erken kalkabilirsem ve annemde evde olursa atölyeye giderim bitiririm inşallahh

abla bu hafta sonu kariyerimi geleceğimi belirleyecek olan yani benim için çok çok önemli bi sınavım var ona çalışıyorum günlerdir bu gecede öyle geç yatıcam çalışmam lazım oda baya sarsıyo uykusuz uykusuz :44: eğer erken kalkabilirsem ve annemde evde olursa atölyeye giderim bitiririm inşallahh

Kiyamam:))
Derslerin daha önemli, bu tür şeyleri kafa dagitmak ve faktin olunca yapman, tabiki en mantiklisi:)

Köylü kızı reyhana birde ceyrekler diyeceğim, bunu dün deneme amaçlı yaptım, bugün bozup tekrar yapacağım. .
Birde osman paşam var:)), onu şöyle güzel bir pala bıyık yapacağım:27:

Eklentiler

• $20130422_123802.jpg
    $20130422_123802.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 146
  • $20130422_000025.jpg
    $20130422_000025.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $20130422_000836.jpg
    $20130422_000836.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 136
Normalde dudakları o şekilde yapmam ama çok şirin duruyor bu tarz:27:
Bu arada yeni yemek yarışı başladı. .
Makarma ve sosu falan, haberin olsun:34:

bende katılıcam Allah nasip ederse zaten 2 gün atölye yok ama derslere devam bu arada mutfak takımına başladım yagmur sultan :9: resimlerini atarım inşallah. ama kazanma ihtimalim yok gibi yarışı :((

bende katılıcam Allah nasip ederse zaten 2 gün atölye yok ama derslere devam bu arada mutfak takımına başladım yagmur sultan :9: resimlerini atarım inşallah. ama kazanma ihtimalim yok gibi yarışı :((

Bizim burdaki mutfak yarışınımi kast ediyorsun?
Şahsen öyleyse belki bende katılacaktim ama dediğin gibi kazanma ihtimali yok:27:

Köylü kızı:)))
birde buna §imdi bir koca yapacağımki kendini yanliz hissetmesin:6:

Eklentiler

• $20130423_215008.jpg
    $20130423_215008.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 120
  • $20130423_220828.jpg
    $20130423_220828.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 132
Back
X