dhea biosteron gebelik, tüp bebek,ileri yaş

Allah tamamına sağlıkla eriştirsin. Benim 3 sene öncesine kadar ne amh'tan ne de diğer konulardan haberim yoktu. bütün bu konular aslında insanda stres yapıyor. insan ne kadar az bilirse o kadar iyi gibi geliyor. detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla...

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aradan epey zaman geçti...ne umutlarım vardı ama sonuç! biesterol ve diğerleri yüzünden aniden adetim kesildi 5 ay önce.tarlusal kullandım adet oldum. oh dedim tamam bir aylık bir şey. ama maleysef kızlar 2 aydan fazladır yine adet olmadım. kadınlar külübünde birisi yazmıştı beni çok kötü etkiledi diye sanırım bendede aynı şey oldu.üzgünüm....

arkadaşım bırsey sormak ıstyorm çok arastrıdım ama gebelıkte dhea kullanımına dair bırsey bulamadm dıyelımkı gebeyım ve bılmıyorm kullanmaya devam ettım öğrenene dek gebeliğe zararı varmı

Evet carsamba gunu tup bebek tedavim basladi..doktorum yaklasik 2 aydir biesteron ve omepaq10 kullaniyodum..biesteronu biraktirdi..zararliymis..ama omepaq10 a devam ediyorum suan..ignelerde basladi tabi..

İnşallah bebeğin sağlıkla tutulmuştur sana ve hamileliğin devam ediyordur

Evet carsamba gunu tup bebek tedavim basladi..doktorum yaklasik 2 aydir biesteron ve omepaq10 kullaniyodum..biesteronu biraktirdi..zararliymis..ama omepaq10 a devam ediyorum suan..ignelerde basladi tabi..
İyide kuzumm benm kısı kısır dongu adet ılacla oluyorum aldığım ilaç gebeliğe engel değil kasklarımda ağrı var sabah berbat uyanıyrm ayakta uyuyorum goguslerım patlamak uzerr adetıme baya var amma emin olmadan dhea yı kesmek istemiyormuş buarafa ben ilaç değil gıda takviyesi aloyorm puritans marka dhea

Kullandiginiz takviyenin yan etkileri felan varmidir acaba. siz tup bebk tedavisi gordunuzmu..yada suan goruyomusunuz

Kullandiginiz takviyenin yan etkileri felan varmidir acaba. siz tup bebk tedavisi gordunuzmu..yada suan goruyomusunuz
Hayır canm bırara yumurta buyutme iğneleri denedik ama vuct tepki vermeyince seninki yumurtalık yetmezliğine benziyor dıyıp tedaviyi sonlandrdık tüp bebek için sağlıklı bir yumurta lazm oda bende yok c life macun başladım melatonın hormonu omega 3 d vitamini folıc acıd iyi gdyor kasklarmda hareketlilik var 33 yaşındayım macun sayesinde ilk kez yumrtaldğımı hısettım

Hangi igneleri kullanmistiniz hatirliyomusunuz..hic buyumedimi yumurtalar..yani buyukluk acisindan kac mm idi hatirliyormusunuz

Hangi igneleri kullanmistiniz hatirliyomusunuz..hic buyumedimi yumurtalar..yani buyukluk acisindan kac mm idi hatirliyormusunuz
Merional ve fostımon kullandım hemde gunde 450 mg 15 gundem fazla çok malıyetlıydı acıbadem eskısehırın sgk anlaşması tok haftalık ilaç tutarı 2500 u buluyordu doktorlar bana ozamn hıc rahim duvarı ve yumrtalk boyutlarını soylemedıler simdi macun ve gıda takvıuesıne başlayınca özele gıdp vajınal utrasonla olcu aldırdım 3 mm yumrtalk boyutu rahim kalınlığında bna yakın tek çizgi ama şu yasak sonrası hemen gıdp olcrrcem kullandıkları işe yaramısmı sanalda yazarım senin sorunun ne

Bendeki durum ileri yas yumurta azligi ve kalitesizligi..subat sonunda tup bebek deneyimim oldu..1 yumurta olustu ..onunlada transfer oldu fakat kalitesizdi..2. Kalite idi..simdi tekrar basladik..daha once sadece gonalf kullanmistim..vede son 2 gun catlatma ignesi..bu arada gecen son 2 aydada omepaq10 ve biesteron kullandim..simdi tekrar basladik tedaviye..bu seferde gonalfin yaninda merional ve genotropin ignesi verildi ek olarak..ozetle yumurta azligi ve kalitesizligi sorun..

Şanslısın o vakit Karan bende hıc yumrtalıklar ccp vermedi tüp deneyemedm ama direk Kıbrısa git nakil yapptr dendi ama onca maliyet onca kntıdan sonra şimdi tek başına çok süper gidiyorum iğne yaparken e2 bakılıyor benim 5 ten yukarı çıkmadı ama şuan kendi tedavi yontemkmle 56 oldu onca iğneyi boşu boşuna burşdm ve para verdm yazık fsh 125 e çıktı iğne sürecinde enson 36 ya düşmüştü bitkisel tedavide macunda hayıt civan perçemş aslan pencesi ve adavcayı var

Canim bende kullandim daha az once aslanpencesi yaptim kendime..biara hayit tohumu felanda yapmisstim..su son 2 ay icinde ama duzenli d egil tabi..21 gun aksatmadan uyhulamak gerekiyormus sanirim..etkili olabilmesi icin..ama ben duzenli kullanmadim dedihim gibi..subat ayinda fsh29 du benimde sonra yaptirmadim bidaha..amhta agustos ayinda 0.38 di..adacayi erkeklerde kisirlik yapiyo diye duymuagum..bayanlarda ne derece etkisi var bilemiyorum tabi

Bana o otlar yaramadı fsh 13den 19a çıktı umarım sizde yararlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…