• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dhea biosteron gebelik, tüp bebek,ileri yaş

Merhaba bayanlar
Tüp bebek yapmadan önce kullanılan ilaçlar mı bunlar? Ben taze transfer oldum sonuç negatif. Şimdi dondurulmuş olacam ama eğer o da olmazsa artık herşey yeniden başlamak zorundayım. Bu ilk tüp bebek denememde folik acid hariç başka birşey kullanmadım. Lütfen tecrübelerinize dayanarak hazırlık için ilaç hangisini tavsiye edersiniz yaşım 39.
evet benim kullandiim ilaclar yumurta gelistirmek icindi. Sukur oldu sayi da artti . Bugün de kontrole gittim sukur iyi haldeler kontrole devam.iki gun sonra tekrar gidecem
Bu arada saracoglunj da aradim tavsiye ederim cagri merkezindeki bayana Değerlerimi okudum bana kullanmam gereken kürleri söyledi ama tup bebege karar verince almadim ben bilgi almak icin aradim . Tüp bebek olmazsa isteyecem ama

evet benim kullandiim ilaclar yumurta gelistirmek icindi. Sukur oldu sayi da artti . Bugün de kontrole gittim sukur iyi haldeler kontrole devam.iki gun sonra tekrar gidecem
Bu arada saracoglunj da aradim tavsiye ederim cagri merkezindeki bayana Değerlerimi okudum bana kullanmam gereken kürleri söyledi ama tup bebege karar verince almadim ben bilgi almak icin aradim . Tüp bebek olmazsa isteyecem ama
İnşallah yakın zamanda yumurtaların toplanır ve en heyacanlı zaman başlayacaktır. Bu ilk tüp bebek denemem midir?
Bende çok heyacanlı başlamıştım bir umut ışık hiç birşey yapmayıp boş beklemekten daha iyidir.

bende dhea kullanıyorum. 1 ay oldu. son negatif tedavimden sonra doktor tavsiye etti. Ama kimi doktor kullan kimisi kullanma etkisi yok diyor. Ben de denemekten zarar gelmez diye kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle. Gerçekten faydasını gören oldu mu? Olumlu sonuçlara haberlere benim de ihtiyacım var.

bende dhea kullanıyorum. 1 ay oldu. son negatif tedavimden sonra doktor tavsiye etti. Ama kimi doktor kullan kimisi kullanma etkisi yok diyor. Ben de denemekten zarar gelmez diye kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle. Gerçekten faydasını gören oldu mu? Olumlu sonuçlara haberlere benim de ihtiyacım var.
Yaş kaç acaba? İlk denemede olumsuz olanlar için tavsiye ediliyor olabilir mı ? Bence de denemekte faydası var zarari yoktur. Çok yabancı sitelere bakıyorum herkes kullanıyor. Ben henüz kullanmadım doktora sorcam.

İnşallah yakın zamanda yumurtaların toplanır ve en heyacanlı zaman başlayacaktır. Bu ilk tüp bebek denemem midir?
Bende çok heyacanlı başlamıştım bir umut ışık hiç birşey yapmayıp boş beklemekten daha iyidir.
evet ilk denemem olacak hayırlısı artik :-)

Arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı okudun ve cidden bir çok öğrenme fırsatım oldu. 42 yaşındayım amh: 0,350 fsh:57 daha önce Ege ünv. Ege Tavmergan da tüp bebek denemem oldu ancak tedavim yarıda kesildi ilaçlar istenen sonucu vermedi. zaten merkez ve doktor çok kötü ilgisizler. Histereskopi, sulu ultrasyon vs. tüm bunlar yapıldı. Ama ne hikmetse e2 düzeyimin en yüksek olduğu dönem tedaviye başlandı ki 4 ayımı zaten ziyan etmişti merkez. E2 düzeyim 84 ken başlanmdı ilaç tedavim. ki normalde 50 nin altında başarı oluyormuş tüp bebekte.neyse şuan medical parka başladım Dr.hakan kozinoğlu ile.bana Dhea ve q10 verdi bunları kullanıcam.Dhea yı araştırdım cidden çok başarılı çalışmalar var.bakalım hayırlısı.Sizlerden dhea yı kullananlar etkilerini yazarsa sevinirim.
Cnm dhea bnde kullandım.bende yumurtalik kisti yaptı yumurta sayımı da artırmadı ama her bunye farkli

Cnm dhea bnde kullandım.bende yumurtalik kisti yaptı yumurta sayımı da artırmadı ama her bunye farkli
aynen canim herkesin farkli bir tedavisi var banada sogan kürü icin kist yapar demisti gittigim ilk doktor.

Doğal yalla derken ilaçsız büyüyen yumurtaları (dhea ile) toplayıp döllendiriyor mu yoksa tamamen doğal mıdır?
Çok pardon kafam karışık :) Her ay en az bir yumurta diğerleden daha hızla olgunlaşdiğini biliyorum ve dediğin gibi 40 dan sonra belki 2 tane. Diğer foliküller olgunlaşmıyor ve hormon ilaçlar onları olgunlaştırıyor diye biliyorum. Eğer tamamen ilaçsız böyle bir yöntem varsa doktor neden bunu bana tavsiye etmedi acaba? Peki diyelim 4 tane yumurta toplandı hepsi döllenip 3 yada 5.cı güne ulaşma garantisi var mı acaba? Bide ilaçsız tüp bebek yapıyorsa toplam maliyet sadece ilaç ücretten mı kesiliyor?
Çok soru sordum kusura bakma :KK43:
Bana bu ay tüp bebek yapılmıcaktı bir dahaki aya yapılcaktı ve hazırlık için yumurta kalitesi için verildi dhea. Ben yumurtamın gelişimini merak ettiğimden doktor kontrole gelin o zaman dedi ve ilaçsız tedavisiz büyümüş olan yumurtayı görünce ilaçsız tüp bebek yapmayı teklif etti oda biraz benim etkimle oldu sanırım ama çok fazla bi şanda olmadığından ben istemedim.ücret de sadece ilaç parası az olucaktı.istediğin kadar soru sorabilirsin arkadaşım😉

Ben sabah akşam 25 mg yani günde 50 mg aldım 2ay sonra 5 cmlik kist oldu yumurtaligimda daha önce yoktu😟

Merhaba kızlar. Ben de hikayemi paylaşayım hepinize umut olsun :) Benim yaşım 39, amh 0,47 E2 60-110 larda geziyordu. FSH:10-8 rasıydı. İlk tedavimde ek bir şey kullanmadım, hatırladığım kadarıyla 4 yumurtam oluşmuştu, 3 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer yapıldı sonuç negatif. İkinci tedavimde gene hiç bir şey kullanmadım, 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi, 1 i kaldı ve 3. gün transfer edildi sonuç negatif. O ay histeroskopi oldum, meğerse T rahim varmış düzeltildi ve aynı ay, çörek otu ve biosteron DHA ve cyloproginova kullandım. Adetimle beraber tüp bebeğe başladık, opuya kadar dha ve çörek otuna devam ettim. (Çörek otu hem yumurtaları destekliyor ama hem de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için tutunmayı negatif etkiliyor bu yüzden opudan sonra kestim) 7 yumurtam toplandı, 5 i döllendi, 3 ü 3. gün transfer edildi. 1 tanesi çok kaliteli olmuştu bu sefer. Opudan sonra bol ananas, kabak çekirdeği yedim. (tutunmaya yardımcı oluyor) Bu arada folik asit ve multivitamin ve omega 3 ü sürekli kullandım. b ve d vitaminlerinizi yüksek tutun. 2 si tuttu sonra kendiliğinden 1 e düştü. Kızım 7 aylık karşımda uyuyor :) Vaz geçmeyin, olumlu düşünün, birazcık da çok zor biliyorum ama ,psikolojinizi olursa olmazsa olmaz diyerek rahatlatmaya çalışın. Bunun çok kişiden duydum bebeğe odaklanınca ters etkiliyor.

Tüp bebek işlemlerinin nasıl bir laboratuarda yapıldığı çok önemli, zaten zor oluşan yumurtalarımızın ortamı anne karnına en fazla benzeyen çok titiz bir laboratuarda çok iyi bir embriyoloğun ellerinde olması lazım mutlaka araştırın. Mutlaka histeroskopi olun, çünkü hsg de gözükmeyen birçok durum kamera ile (gözle) görülüp aynı anda düzeltilebiliyor. böylece tutunmayı da daha garanti hale getirmiş oluyorsunuz. Bir de çizik atılmış oluyor. Allah hepinize en kısa zamanda pozitifi göstersin inşallah :)

Arkadaşlar merhaba, aynı dertten muzdaribiz. Ben de 42 yaşındayım, hiç çocuğum yok. 2 düşük sonrası 1 yıl önce down sendromu nedeniyle gebeliğim sonlandırıldı, sonra da başka sorunlar araya girdiği için yeniden hamile kalma şansım olmadı. Son 2-3 aydır adet düzensizliklerim de arttı, tahlil sonuçlarım iyi aslında ama doktorlar menapoz öncesi döndüye girdiğimi ve çocuk için çok da zamanım olmadığını söylüyorlar. Eşim geçmişte yaşadıklarımız nedeniyle çocuk istemiyorum diyor bu nedenle tüp bebek tedavisine geleceğini sanmıyorum. Ama ben bebeğim olmasını çok istiyorum. 1,5 yıl önce görüştüğüm tüp bebek uzmanı teatrio önermişti, yumurta kalitesini arttırdığını söylemişti. Ben de doktora gitmeden tekrar onu kullanmaya başladım. Aynı zamanda omega-3 ve aktif folat alıyorum. Bitki tedavilerine pek itibar etmem normalde ama Saraçoğlu'nun incir ve havuç kürlerini de denemeyi düşünüyorum. Doğal yolla hamile kalmayı kolaylaştırmak için başka önerileriniz var mı?

Merhaba ben de tüp bebek tedavisi görüyorum endometriozis hastasıyım haftaya opu var bu hafta opu olacak inşallah. 95 gündür biosteron dhea kullanıyorum ilk ultrasonda 9 folikül saydı doktorum. Yaşım 29 dhea değerim 200dü yaşıma göre düşükmüş.

dün transfer oldum canım
Nasıl hissediyorsun kendini? Belirti arama gerçekten hep ilaçtandır bide zamanından önce kan test yada her hangi bir test yapma ben çok pişman olmuştum. Benim dondurulmuş transferim kasıma kaldı. Senden güzel haberler alalım inşallah :KK200:

Nasıl hissediyorsun kendini? Belirti arama gerçekten hep ilaçtandır bide zamanından önce kan test yada her hangi bir test yapma ben çok pişman olmuştum. Benim dondurulmuş transferim kasıma kaldı. Senden güzel haberler alalım inşallah :KK200:
iyiyim simdilik canım çok agrilarim kalmadı hafiften batma hissediyorum. Insallah sorun yokturdur kasima kadar kendini iyi bir dinlendir canim demek ki hayırlı olan o zamanmis.

iyiyim simdilik canım çok agrilarim kalmadı hafiften batma hissediyorum. Insallah sorun yokturdur kasima kadar kendini iyi bir dinlendir canim demek ki hayırlı olan o zamanmis.
Kullandığı ilaçlar turlu turlu ağrılar yapar. İnşallah bebişler tutunuyordur :emir_bebek: Bazı insanlar onlarla konuşuyormuş ben tam yapamadım. Kaçıncı gün embriyo kaç tane transfer edildin canım? Hiç tanmasak da derdimiz bir şuan en yakın arkadaşım bile beni senin gibi anlamaz. Sen bu ay güzel haber al bende gelecek ay :dua:

Kullandığı ilaçlar turlu turlu ağrılar yapar. İnşallah bebişler tutunuyordur :emir_bebek: Bazı insanlar onlarla konuşuyormuş ben tam yapamadım. Kaçıncı gün embriyo kaç tane transfer edildin canım? Hiç tanmasak da derdimiz bir şuan en yakın arkadaşım bile beni senin gibi anlamaz. Sen bu ay güzel haber al bende gelecek ay :dua:
3. Gun embriyosu canim bir embriyo transferi yapıldı

Back