• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dhea biosteron gebelik, tüp bebek,ileri yaş

Ya clife duydum aynen bende düzmece fln die düşündüm şimdi adetin 4. Günü alsam kim bilir ne zaman gelir hangi ara kullanıcam onu bilmiom 🤭ekim ve ocak arası 3 ay biosteron dhea kullanıyodum doktor sadece 3 ay kullanabilirsin dedi sonrası yan etkiymiş ondan daha kullanamam herhalde. Birde şey duydum gene kızcan bana 🤭🤣 polen bal propolis karışımı alim demiştim yumurtalara yararlıymış ama bir arkadaş fsh yükseltiyo dedi doğru mu biliyormusun? Bu arada ben düşük yapmadm doktor fsh yükselmesine etki olabilir demişti ama geçen sene şubatta kan tahlilinde çıktı gebelik ama kimyasalmış onunda etkisi erken menopozdan dolayıymış
buarada hayatımda ılk kez duydum polenın fsh yukseltğını doktru dınlemıstım prgramda hamıle kalamama durumunda etkılıymıs propolıs

yok kız kızmıcam bende içiyorum polen arı sütü aynen oda faydalı yumurtalıkların ne almde e 2 fsh değerlerın şuan ne durumda al c lifeyı bırdahakı adetınle başla ama dene yahu arastr barı kullanıcı yorlmarına bak bende yaradıysa işe sende haylı haylı yarar kiimyasalı geçireli kaç ay oldu
E2 estradiol ise 44müş fsh 19 prolaktin 29 lh 7.64 müş geçen ay. Tabi bu ay gitmediğim için bilmiyorum değerleri 🤭🤭 ben gittim krembal-propolis-polen-arı sütü karışımı anavarza bal diye bi marka aldım yarından itibaren başlicam inşallah iyi gelir. Yumurtalar ultrasonla bakıldığında bir taraf 2 diğeri 6 tane yumurta vardı. Ama amh bakıldığında 4.00 gibi bir rakam sorun var vücutta doktorlar anlamıyorlar çözemediler

E2 estradiol ise 44müş fsh 19 prolaktin 29 lh 7.64 müş geçen ay. Tabi bu ay gitmediğim için bilmiyorum değerleri 🤭🤭 ben gittim krembal-propolis-polen-arı sütü karışımı anavarza bal diye bi marka aldım yarından itibaren başlicam inşallah iyi gelir. Yumurtalar ultrasonla bakıldığında bir taraf 2 diğeri 6 tane yumurta vardı. Ama amh bakıldığında 4.00 gibi bir rakam sorun var vücutta doktorlar anlamıyorlar çözemediler
Hadi iyi amh çok iyi fsh çoook yuksek değil benm 2 ay evvel 125 idi estradilonde çok ıyı değil ama çok kotu de değil bence sen ıyı bir dojtra denk helmemossn amh doğru ise maşallah yumurta rezerve çoook ıyı cancaz

Hadi iyi amh çok iyi fsh çoook yuksek değil benm 2 ay evvel 125 idi estradilonde çok ıyı değil ama çok kotu de değil bence sen ıyı bir dojtra denk helmemossn amh doğru ise maşallah yumurta rezerve çoook ıyı cancaz
Senin baya yüksekmiş benim en yüksek 21di fsh. Özeldeki doktorum iyi dedi ama ordaki rakam 2.20 çıkmıştı amh ultrasonla baktığında normal demişti. Devlet zaten malum umursamıyor sıradakiii modundalar. Şimdi bakalım tüp bebe denersem o doktor iyi diyolar bakalım nolcak

Senin baya yüksekmiş benim en yüksek 21di fsh. Özeldeki doktorum iyi dedi ama ordaki rakam 2.20 çıkmıştı amh ultrasonla baktığında normal demişti. Devlet zaten malum umursamıyor sıradakiii modundalar. Şimdi bakalım tüp bebe denersem o doktor iyi diyolar bakalım nolcak
Kesinlikle dene bende ozlede yanlş dojtra denk geldim mafettı benı saçma sapan ılacları bir dunua hormon yükledi fsh aldı basnı gitti daha evvel 40 üstünü görmemiştim buarafa ben hıc kendlipşmden adet gormedm

Kesinlikle dene bende ozlede yanlş dojtra denk geldim mafettı benı saçma sapan ılacları bir dunua hormon yükledi fsh aldı basnı gitti daha evvel 40 üstünü görmemiştim buarafa ben hıc kendlipşmden adet gormedm
Yok benn kendim adet görüyorum sıkıntı olmuyor bi kere geçen sene 1 ayı geçkin olmadım sonra kendiliğinden geldi sonraki 2 ayına 1 ayda 2 kere olmuştum o zaman doktora gittim işte erken menopoz dendi. Aynen bende devlette ilk fsh 16 ikenn bişey olmaz hamile kalırsın diyen doktor yüzünden 21e kadar yükselmişti değerlerim allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum 😑😑herşey para değil işte insanların sağlığıyla umutlarıyla oynuyolar 😑😑

Yok benn kendim adet görüyorum sıkıntı olmuyor bi kere geçen sene 1 ayı geçkin olmadım sonra kendiliğinden geldi sonraki 2 ayına 1 ayda 2 kere olmuştum o zaman doktora gittim işte erken menopoz dendi. Aynen bende devlette ilk fsh 16 ikenn bişey olmaz hamile kalırsın diyen doktor yüzünden 21e kadar yükselmişti değerlerim allah iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum 😑😑herşey para değil işte insanların sağlığıyla umutlarıyla oynuyolar 😑😑
Aynen oyle allah muhtaç etmesn eksıklıklerınıde vermesn zor

Arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı okudun ve cidden bir çok öğrenme fırsatım oldu. 42 yaşındayım amh: 0,350 fsh:57 daha önce Ege ünv. Ege Tavmergan da tüp bebek denemem oldu ancak tedavim yarıda kesildi ilaçlar istenen sonucu vermedi. zaten merkez ve doktor çok kötü ilgisizler. Histereskopi, sulu ultrasyon vs. tüm bunlar yapıldı. Ama ne hikmetse e2 düzeyimin en yüksek olduğu dönem tedaviye başlandı ki 4 ayımı zaten ziyan etmişti merkez. E2 düzeyim 84 ken başlanmdı ilaç tedavim. ki normalde 50 nin altında başarı oluyormuş tüp bebekte.neyse şuan medical parka başladım Dr.hakan kozinoğlu ile.bana Dhea ve q10 verdi bunları kullanıcam.Dhea yı araştırdım cidden çok başarılı çalışmalar var.bakalım hayırlısı.Sizlerden dhea yı kullananlar etkilerini yazarsa sevinirim.
Merhaba bir gelişme kaydettiz mi. Ben de 44 yaşındayım amh 0.1.lutfen yardımcı olun

Merhaba kızlar. Ben de hikayemi paylaşayım hepinize umut olsun :) Benim yaşım 39, amh 0,47 E2 60-110 larda geziyordu. FSH:10-8 rasıydı. İlk tedavimde ek bir şey kullanmadım, hatırladığım kadarıyla 4 yumurtam oluşmuştu, 3 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer yapıldı sonuç negatif. İkinci tedavimde gene hiç bir şey kullanmadım, 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi, 1 i kaldı ve 3. gün transfer edildi sonuç negatif. O ay histeroskopi oldum, meğerse T rahim varmış düzeltildi ve aynı ay, çörek otu ve biosteron DHA ve cyloproginova kullandım. Adetimle beraber tüp bebeğe başladık, opuya kadar dha ve çörek otuna devam ettim. (Çörek otu hem yumurtaları destekliyor ama hem de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için tutunmayı negatif etkiliyor bu yüzden opudan sonra kestim) 7 yumurtam toplandı, 5 i döllendi, 3 ü 3. gün transfer edildi. 1 tanesi çok kaliteli olmuştu bu sefer. Opudan sonra bol ananas, kabak çekirdeği yedim. (tutunmaya yardımcı oluyor) Bu arada folik asit ve multivitamin ve omega 3 ü sürekli kullandım. b ve d vitaminlerinizi yüksek tutun. 2 si tuttu sonra kendiliğinden 1 e düştü. Kızım 7 aylık karşımda uyuyor :) Vaz geçmeyin, olumlu düşünün, birazcık da çok zor biliyorum ama ,psikolojinizi olursa olmazsa olmaz diyerek rahatlatmaya çalışın. Bunun çok kişiden duydum bebeğe odaklanınca ters etkiliyor.

Tüp bebek işlemlerinin nasıl bir laboratuarda yapıldığı çok önemli, zaten zor oluşan yumurtalarımızın ortamı anne karnına en fazla benzeyen çok titiz bir laboratuarda çok iyi bir embriyoloğun ellerinde olması lazım mutlaka araştırın. Mutlaka histeroskopi olun, çünkü hsg de gözükmeyen birçok durum kamera ile (gözle) görülüp aynı anda düzeltilebiliyor. böylece tutunmayı da daha garanti hale getirmiş oluyorsunuz. Bir de çizik atılmış oluyor. Allah hepinize en kısa zamanda pozitifi göstersin inşallah :)
Merhaba hangi merkezde tup bebek tedavisi oldunuz ben de 44 yaşındayım. Merkez arastiriyorum. Lütfen yardım edin

Merhabalar umarım dileginize kavusmussunuzdur.son durumunuz nedir.benim de şu an fsh 123 .şubatta 31 idi. Tüpe başlıcam ama doktor yumurta göremiyor. Başlayamıyoruz.. adet düzensizliği için cyclo prognova verdi iki ay kullanıcam.biosteron ve hayit çayı iç dedi.eger yumurtaliklarimda hareketlenme olursa baslayacakmisiz tedaviye.ama umudum yok. Sizinde fsh 125 miydi dogrumu anladim. Nasıl düşürdünüz fsh i. Moralim çok bozuk. Forumları okuyup bir umut arıyorum işte. Lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız..Şimdiden teşekkürler. Allah'a emanet olun..

Merhabalar umarım dileginize kavusmussunuzdur.son durumunuz nedir.benim de şu an fsh 123 .şubatta 31 idi. Tüpe başlıcam ama doktor yumurta göremiyor. Başlayamıyoruz.. adet düzensizliği için cyclo prognova verdi iki ay kullanıcam.biosteron ve hayit çayı iç dedi.eger yumurtaliklarimda hareketlenme olursa baslayacakmisiz tedaviye.ama umudum yok. Sizinde fsh 125 miydi dogrumu anladim. Nasıl düşürdünüz fsh i. Moralim çok bozuk. Forumları okuyup bir umut arıyorum işte. Lütfen bildiklerinizi paylaşırmısınız..Şimdiden teşekkürler. Allah'a emanet olun..
Bitkisel hiçbir şey yapmayın bence.. benim doktorum da bazı hastalarına dhea veriyor, bana astalife ve co q10 verdi ama 2 ay kullandıktan sonra gittiğim ay hiç folikül yoktu biraz canım sıkıldı.. daha önceki tüp bebek tedavimde 22 folikülden 5 yumurta çıktı. İkisi transfer edilmişti ama gebelik devam etmedi. Kilo verip bu ürünleri kullanmamı istedi. Bu ay femara kullanmayı düşünüyorum takviyelerle birlikte.

Bitkisel hiçbir şey yapmayın bence.. benim doktorum da bazı hastalarına dhea veriyor, bana astalife ve co q10 verdi ama 2 ay kullandıktan sonra gittiğim ay hiç folikül yoktu biraz canım sıkıldı.. daha önceki tüp bebek tedavimde 22 folikülden 5 yumurta çıktı. İkisi transfer edilmişti ama gebelik devam etmedi. Kilo verip bu ürünleri kullanmamı istedi. Bu ay femara kullanmayı düşünüyorum takviyelerle birlikte.
Peki sizin fsh düştü mü. Düştüyse süreci ve nasıl düşündüğünüzü anlatır misiniz. Şimdiden teşekkürler

Peki sizin fsh düştü mü. Düştüyse süreci ve nasıl düşündüğünüzü anlatır misiniz. Şimdiden teşekkürler
Benim fsh sorunum yok. Rezerv normal ama çok foliküle rağmen düşük yumurta sayısı olduğu için verilmişti. 2 aylık kullanım sonunda ultrasonda hiç folikul görülmedi, o ay öyle denk gelmiş de olabilir. Bu ay femara ile birlikte devam edicem takviyelere. Ama takviye kullanmaya başladığımdan beri kasıklarımda bi uyuşma hissi var sanırım yumurta aktivitesi gerçekten artıyor

merhaba arkadaşım ben c life macunla düşürdüm d vıtamını tabı amgnesıumla beraber omega 3 folıc asıd kullandım çok ıyı geldı strese bağlı yukselır kendıne azcık yardmcı olsan emın ol daha fazla yol katederız bu borsa gbı fsh hormonu gunlk değişkenlık gosterebılıyor bunu sabıtleme şansımz yok 15 lere kadar düşürdüm ama şu sırlar nedr blmıyorm saldım çünku yoğun bır temponun içerisindeyım arkadaşım

merhaba arkadaşım ben c life macunla düşürdüm d vıtamını tabı amgnesıumla beraber omega 3 folıc asıd kullandım çok ıyı geldı strese bağlı yukselır kendıne azcık yardmcı olsan emın ol daha fazla yol katederız bu borsa gbı fsh hormonu gunlk değişkenlık gosterebılıyor bunu sabıtleme şansımz yok 15 lere kadar düşürdüm ama şu sırlar nedr blmıyorm saldım çünku yoğun bır temponun içerisindeyım arkadaşım
Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim. Ben de şu an vitaminler kullanıyorum. Hayit hapı agnucaston kullanıyorum.bakalim ise yarayacakmi.bu ayki reglide hormon tahlili yaptircam.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Kucagimiz dolsun artık 🙏

Ben de 43 yaşındayım. Geçen sene kendi kendime hamile kaldım ama düştü. Bu sene tup bebek denedim olmadı. Eskişehir'de yaşıyorum. Florence Nightingale iyi mi? Esim orda deneyelim diyor 2. Kez. Tavsiye eder misiniz?
Florence Nightingale'i tavsiye etmiyorum. Şişli şubesinde tedavi görmüştüm. Kapanmış orası. Bize haber vermeden enbriyolarımız Kadıköy şubesine gitmiş. Çok özensiz ve sorumsuzca bir davranis. Embriyo bu, soybağınız var, marketten aldığımız bir şey değil. Sahibine haber verilmesi zaruri

Back