- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Anladım canım dondurulmuş var mı? Nerede tedavi görüyorsun ben Istanbul Beylikdüzü.3. Gun embriyosu canim bir embriyo transferi yapıldı
amin canim insallah. Benim ki taze transferdi gerçekten zor bir surec Allah yardımcımız olsun. Artik igne yaparken bile nereye vursam diye iki kez dusunmeye basladim ama Allah buyuk vardir bir hikmeti elbet bosa çıkarmaz emekleriAnladım canım dondurulmuş var mı? Nerede tedavi görüyorsun ben Istanbul Beylikdüzü.
Dün adetim başladı yanı bugün dondurulmuş için tedavi başlayabilirdim ama ben bir ay daha ara vermeye karar verdim kendimi hazır hissetmiyorum. İnşallah bir sonraki adette başlayamaya nasıp eder rabbım
Inşaallah gonlunuze göre olur. Bende dhea yı 1.5 aydır kullanıyorum. Umarım adet ve kaliteye etki eder.Bir aydan biraz fazladır dhea ve q10 ve folik asit kullandım sonra ilk adetim ile tekrar gittim. doktorum gonal f. saizen ve femara hap verdi 5 gün kullandım.buarada 3 folükülüm vardı. bugün kontrole gittim 3üde büyümüş yarın tekrar gideceğim.doktorum bana dondurcaz dedi rahmim incelmiş onun toparlanması gerekiyormuş.hayırlısı inşAllah ne diyim. keşke 7-8 tane folükülüm olsaydı ama yokama olsun belki altın bir yumurtam veya 3üde altındır (İNŞALLAH) Benim son durumum bu.
İNŞALLAH zor bir süreçmiş ama önemli olan sonuç tabi...Inşaallah gonlunuze göre olur. Bende dhea yı 1.5 aydır kullanıyorum. Umarım adet ve kaliteye etki eder.
Merhaba kızlar. Ben de hikayemi paylaşayım hepinize umut olsun :) Benim yaşım 39, amh 0,47 E2 60-110 larda geziyordu. FSH:10-8 rasıydı. İlk tedavimde ek bir şey kullanmadım, hatırladığım kadarıyla 4 yumurtam oluşmuştu, 3 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer yapıldı sonuç negatif. İkinci tedavimde gene hiç bir şey kullanmadım, 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi, 1 i kaldı ve 3. gün transfer edildi sonuç negatif. O ay histeroskopi oldum, meğerse T rahim varmış düzeltildi ve aynı ay, çörek otu ve biosteron DHA ve cyloproginova kullandım. Adetimle beraber tüp bebeğe başladık, opuya kadar dha ve çörek otuna devam ettim. (Çörek otu hem yumurtaları destekliyor ama hem de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için tutunmayı negatif etkiliyor bu yüzden opudan sonra kestim) 7 yumurtam toplandı, 5 i döllendi, 3 ü 3. gün transfer edildi. 1 tanesi çok kaliteli olmuştu bu sefer. Opudan sonra bol ananas, kabak çekirdeği yedim. (tutunmaya yardımcı oluyor) Bu arada folik asit ve multivitamin ve omega 3 ü sürekli kullandım. b ve d vitaminlerinizi yüksek tutun. 2 si tuttu sonra kendiliğinden 1 e düştü. Kızım 7 aylık karşımda uyuyor :) Vaz geçmeyin, olumlu düşünün, birazcık da çok zor biliyorum ama ,psikolojinizi olursa olmazsa olmaz diyerek rahatlatmaya çalışın. Bunun çok kişiden duydum bebeğe odaklanınca ters etkiliyor.
Tüp bebek işlemlerinin nasıl bir laboratuarda yapıldığı çok önemli, zaten zor oluşan yumurtalarımızın ortamı anne karnına en fazla benzeyen çok titiz bir laboratuarda çok iyi bir embriyoloğun ellerinde olması lazım mutlaka araştırın. Mutlaka histeroskopi olun, çünkü hsg de gözükmeyen birçok durum kamera ile (gözle) görülüp aynı anda düzeltilebiliyor. böylece tutunmayı da daha garanti hale getirmiş oluyorsunuz. Bir de çizik atılmış oluyor. Allah hepinize en kısa zamanda pozitifi göstersin inşallah :)
Merhaba hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben de 43 yaşında tüp bebekle mücadele veriyorum. İnşallah hayırlıysa bize de nasip olur ve isteyen herkese. Çörek otunu nasıl tükettiniz ve multivitamin ne marka aldınız. Ben de Florence Nightingale gidiyorum. Orada ikinci deneme olacak. Ama toplamda 5 kez denedik tüpü olmadıMerhaba kızlar. Ben de hikayemi paylaşayım hepinize umut olsun :) Benim yaşım 39, amh 0,47 E2 60-110 larda geziyordu. FSH:10-8 rasıydı. İlk tedavimde ek bir şey kullanmadım, hatırladığım kadarıyla 4 yumurtam oluşmuştu, 3 ü döllendi, 2 si 3. gün transfer yapıldı sonuç negatif. İkinci tedavimde gene hiç bir şey kullanmadım, 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi, 1 i kaldı ve 3. gün transfer edildi sonuç negatif. O ay histeroskopi oldum, meğerse T rahim varmış düzeltildi ve aynı ay, çörek otu ve biosteron DHA ve cyloproginova kullandım. Adetimle beraber tüp bebeğe başladık, opuya kadar dha ve çörek otuna devam ettim. (Çörek otu hem yumurtaları destekliyor ama hem de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için tutunmayı negatif etkiliyor bu yüzden opudan sonra kestim) 7 yumurtam toplandı, 5 i döllendi, 3 ü 3. gün transfer edildi. 1 tanesi çok kaliteli olmuştu bu sefer. Opudan sonra bol ananas, kabak çekirdeği yedim. (tutunmaya yardımcı oluyor) Bu arada folik asit ve multivitamin ve omega 3 ü sürekli kullandım. b ve d vitaminlerinizi yüksek tutun. 2 si tuttu sonra kendiliğinden 1 e düştü. Kızım 7 aylık karşımda uyuyor :) Vaz geçmeyin, olumlu düşünün, birazcık da çok zor biliyorum ama ,psikolojinizi olursa olmazsa olmaz diyerek rahatlatmaya çalışın. Bunun çok kişiden duydum bebeğe odaklanınca ters etkiliyor.
Tüp bebek işlemlerinin nasıl bir laboratuarda yapıldığı çok önemli, zaten zor oluşan yumurtalarımızın ortamı anne karnına en fazla benzeyen çok titiz bir laboratuarda çok iyi bir embriyoloğun ellerinde olması lazım mutlaka araştırın. Mutlaka histeroskopi olun, çünkü hsg de gözükmeyen birçok durum kamera ile (gözle) görülüp aynı anda düzeltilebiliyor. böylece tutunmayı da daha garanti hale getirmiş oluyorsunuz. Bir de çizik atılmış oluyor. Allah hepinize en kısa zamanda pozitifi göstersin inşallah :)
Ben de 43 yaşındayım. Geçen sene kendi kendime hamile kaldım ama düştü. Bu sene tup bebek denedim olmadı. Eskişehir'de yaşıyorum. Florence Nightingale iyi mi? Esim orda deneyelim diyor 2. Kez. Tavsiye eder misiniz?Merhaba hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben de 43 yaşında tüp bebekle mücadele veriyorum. İnşallah hayırlıysa bize de nasip olur ve isteyen herkese. Çörek otunu nasıl tükettiniz ve multivitamin ne marka aldınız. Ben de Florence Nightingale gidiyorum. Orada ikinci deneme olacak. Ama toplamda 5 kez denedik tüpü olmadı
Merhaba hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben de 43 yaşında tüp bebekle mücadele veriyorum. İnşallah hayırlıysa bize de nasip olur ve isteyen herkese. Çörek otunu nasıl tükettiniz ve multivitamin ne marka aldınız. Ben de Florence Nightingale gidiyorum. Orada ikinci deneme olacak. Ama toplamda 5 kez denedik tüpü olmadı
Merhaba mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Florence Nightingale Kadıköye gidiyorum dr. um Tansel bey. Ben de tavsiye üzerine müracaat ettim. İlk tedavide havuz yapıldı. 3.gün iki embr. transfer edildi ama sonuç olumsuz oldu. Şimdi ikinci deneyeceğiz ama bu da olmazsa başka yer bakacağız inş. Bahçeci Umut'ta 5 kez denedikten sonra "hiç transfer olmaksızın" çünkü array cgh ta kromozom bozukluğu tespit edildi. Bahçeciyi tavsiye etmem kromozom testi istemediler. biz Kartal devlette yaptırdıkta eşimde translokasyon olduğunu öğrendik.Ticarethane kapısı olmuş hepsi maalesef...Ben de 43 yaşındayım. Geçen sene kendi kendime hamile kaldım ama düştü. Bu sene tup bebek denedim olmadı. Eskişehir'de yaşıyorum. Florence Nightingale iyi mi? Esim orda deneyelim diyor 2. Kez. Tavsiye eder misiniz?
Bilgiler için sonsuzzz teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bana da dua edin lütfen. Sevgilerimleİnşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun bebişine... Çörek otunu normal marketten aldım, sabahları aç karına balla 1 tatlı kaşığı yedim. Faka ne kadar acı olsa da iyi çiğnemen lazım, çünkü esas yararı çiğnedikçe çıkıyormuş. Yumurta toplandığı gün bıraktım. Çünkü yumurta kalitesine iyi gelirken, tutunmayı ters etkiliyormuş. Yumurta toplanınca, ananas ve kabak çekirdeği, çiğ kuruyemiş yedim bol bol. Multivitamin elevit vermişti dr um, ama daha güzel bir multivitamin olabilirdi bence. Elevit benim karaciğer değerlerime dokunmuştu çünkü.
Cok teşekkür ederim ictenliginiz için. Gerçekten işi ticarete dökmemiş ve tedaviyi düzgün yapan bir yere ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın. Florence Nightingale Kadıköye gidiyorum dr. um Tansel bey. Ben de tavsiye üzerine müracaat ettim. İlk tedavide havuz yapıldı. 3.gün iki embr. transfer edildi ama sonuç olumsuz oldu. Şimdi ikinci deneyeceğiz ama bu da olmazsa başka yer bakacağız inş. Bahçeci Umut'ta 5 kez denedikten sonra "hiç transfer olmaksızın" çünkü array cgh ta kromozom bozukluğu tespit edildi. Tavsiye etmem kromozom testi istemediler. biz Kartal devlette yaptırdıkta eşimde translokasyon olduğunu öğrendik.Ticarethane kapısı olmuş hepsi maalesef...
Aminnnnn. İsteyen kim varsa inşallah olsun.Cok teşekkür ederim ictenliginiz için. Gerçekten işi ticarete dökmemiş ve tedaviyi düzgün yapan bir yere ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Merhabalar forumda gezerken mesajınızı okudum. Ben Ankara'da yaşıyorum ama Eskişehirliyim yine burada forumda bir Eskişehirli arkadaş ile yazışmıştım o da 2. denemesini Acıbadem'de yapmış ve pozitifi gördü siz de bir deneyin isterseniz tedavi ve kullanılan ilaçlar çok farklı sonuçlar verebiliyor ben 3. denemenin sonucunu bekliyorum ve edindiğim tecrübe bu.Cok teşekkür ederim ictenliginiz için. Gerçekten işi ticarete dökmemiş ve tedaviyi düzgün yapan bir yere ihtiyacım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben burda bir daha denemeyi düşünmüyorum çünkü ilk başta belirttikleri fiyat sonradan daha farklı islemler ekleyip farklı fiyatı önümüze koyuyorlar. Bastan bir bilgilendirme yok. Grip olmuştum doktor yine de tedaviye başlayalım birşey olmaz dedi. Sonra grip olduğun için yine 2 yumurta gelişmiş sana söylemedim kafana takma diye ama yumurtalar çok şükür gelişti demişti. Ayrica topladıkları yumurtanin daha 24 saat gecmeden dollenmesini yapamadılar ve neden olmadığını da söylemediler. Yumurtanız iyi sperm iyi ama dolleyemedik dediler o kadar. Israrla sebebini sordum daha 24 saat geçmedi nasıl olur diye cevabını alamadım. Anlayacağız bilgilendirme basarisiz ama para alma konusunda çok başarılılar.Merhabalar forumda gezerken mesajınızı okudum. Ben Ankara'da yaşıyorum ama Eskişehirliyim yine burada forumda bir Eskişehirli arkadaş ile yazışmıştım o da 2. denemesini Acıbadem'de yapmış ve pozitifi gördü siz de bir deneyin isterseniz tedavi ve kullanılan ilaçlar çok farklı sonuçlar verebiliyor ben 3. denemenin sonucunu bekliyorum ve edindiğim tecrübe bu.
Yine de ilginiz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın bir öncekinde direk mesaja başlamışım. Umarım siz de güzel sonuçlar alırsınız. Ankara'da nereye gidiyorsunuz ben Ankara'yi da düşünüyorum çünkü.Merhabalar forumda gezerken mesajınızı okudum. Ben Ankara'da yaşıyorum ama Eskişehirliyim yine burada forumda bir Eskişehirli arkadaş ile yazışmıştım o da 2. denemesini Acıbadem'de yapmış ve pozitifi gördü siz de bir deneyin isterseniz tedavi ve kullanılan ilaçlar çok farklı sonuçlar verebiliyor ben 3. denemenin sonucunu bekliyorum ve edindiğim tecrübe bu.
Yo rica ederim hepimiz benzer durumdayız arayış içindeyiz. Ben ilk denememi HRS'de yapmıştım olmadı 2. si Centrum'da (Recai Pabuçcu) yine olmadı ama 3. için de orada devam ettim çok kalabalık ve derdini anlatacak vakit olmasa da samimiyet hissetim orda o yüzden bu da tutmasa yine orada devem ederim diye düşünüyorum. HRS'dekine göre özellikle yumurta toplamada kat kat iyi sonuç aldım çünkü.. tutmadı o ayrı ama kullanılan ilaçlar ve dozları da önemliYine de ilginiz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın bir öncekinde direk mesaja başlamışım. Umarım siz de güzel sonuçlar alırsınız. Ankara'da nereye gidiyorsunuz ben Ankara'yi da düşünüyorum çünkü.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Burada olanlar Anatolia tup bebeği öneriyorlar. O kadar zor ki insan ne yapacağını bilemiyor....Yo rica ederim hepimiz benzer durumdayız arayış içindeyiz. Ben ilk denememi HRS'de yapmıştım olmadı 2. si Centrum'da (Recai Pabuçcu) yine olmadı ama 3. için de orada devam ettim çok kalabalık ve derdini anlatacak vakit olmasa da samimiyet hissetim orda o yüzden bu da tutmasa yine orada devem ederim diye düşünüyorum. HRS'dekine göre özellikle yumurta toplamada kat kat iyi sonuç aldım çünkü.. tutmadı o ayrı ama kullanılan ilaçlar ve dozları da önemli
Anotolia hakkında bilgim yok fakat artık profesör olduk bu konularda.. kesin sonuç için herşeyi denediğinizi sanıyorsunuz yine olmuyor belki biraz da nasip kısmet işi bilemiyorum..Çok teşekkür ederim cevabınız için. Burada olanlar Anatolia tup bebeği öneriyorlar. O kadar zor ki insan ne yapacağını bilemiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?