dhea biosteron gebelik, tüp bebek,ileri yaş

Adacayı kadınlar ıcn oldukça iyi çünkü içinde kadnlk hormonu ostrojen var canm hayıt tada Bı keza ben ramazan boyunca kullandım yasak kalkar kalmaz gıdcm bakalım işe yaramısmı

Adacayı kadınlar ıcn oldukça iyi çünkü içinde kadnlk hormonu ostrojen var canm hayıt tada Bı keza ben ramazan boyunca kullandım yasak kalkar kalmaz gıdcm bakalım işe yaramısmı
Buarafa evet erkekler ıcn hayıt adaçayı VS yanlş seçim yaradan onları kadınlar için yaratmış

Ha evet düzenli kullanmamıssn

Evet bugun gıttm 40 tan 12.5 düşmüş rahimde 2 cm kalnlaşmos hamd olsn e2 59 olmus çok şükür bacım sen ne içtnde yaramadı
Maşallah canım benim ne güzel Benimde gidip baktırmam lazım valla üşendim ben sabah akşam ayrı ayrı yaptım hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım

Maşallah canım benim ne güzel Benimde gidip baktırmam lazım valla üşendim ben sabah akşam ayrı ayrı yaptım hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullandım
buarada bennım hıc folkull yoktu tüp bebek yapılmıyordu bu ay sağ ve solda 5 er adet folkulum olşmus hala şoktayım vallahı ben clife kullanıyorum o macundan çok memnunum sende bır gıt yahu üşenme

buarada bennım hıc folkull yoktu tüp bebek yapılmıyordu bu ay sağ ve solda 5 er adet folkulum olşmus hala şoktayım vallahı ben clife kullanıyorum o macundan çok memnunum sende bır gıt yahu üşenme
Ay süpermiş canım valla çok sevindim. Artık benim geçti bugün 3.gündü adetin dün aradım kimse yokmuş hastanede geçen ayda kan verdim diye gerek yok gelmeyin dediler. Ptesi gelicekmiş doktorlar rapor için gelin dediler.

Allah razı olsun bacım ama bu süreçten sonra napacagımı blmıyorm nereye gideceğimi de kütahya çok küçük tüp bebek merkezi VS yok her ay başka dojtra gidiyor kendi kendime tedavi oluyorum

Allah razı olsun bacım ama bu süreçten sonra napacagımı blmıyorm nereye gideceğimi de kütahya çok küçük tüp bebek merkezi VS yok her ay başka dojtra gidiyor kendi kendime tedavi oluyorum
Haklısın küçük yer olunca sorun oluyor büyük yerdede insan kime güveneceğini şaşırıyor sen istanbul vs gitsen nerde kalıcan napıcan oda ayrı dert ve stres allah sonumuzu hayır etsin ne diyim kuzum

Haklısın küçük yer olunca sorun oluyor büyük yerdede insan kime güveneceğini şaşırıyor sen istanbul vs gitsen nerde kalıcan napıcan oda ayrı dert ve stres allah sonumuzu hayır etsin ne diyim kuzum
Kız dayılar teyzeler ikizim ablam herkes istanblda ama uzak ve ben yoğun çalışıyorum daha yakn bursa Ankara daha makul

Kız dayılar teyzeler ikizim ablam herkes istanblda ama uzak ve ben yoğun çalışıyorum daha yakn bursa Ankara daha makul
Ayy ikizin mi varrr sende çift transfer yaptır seninde ikizin olsun çok güzel bir duygudur evet iş hayatı yoğun olunca haklısın canım ya bursa ankarada büyük sonuçta ordada iyi doktorlar vardır şansın bol olur inşallah

amin rabbım hepımıze tattırsın bu duyguyu ıns evetben kendım ikizim ikizim erkek onun boyle sorunları yok 2 çocuğu varben kendmı paralıyorum anne olucam dıye anlamadımkı bu folkuller büyüdüğünde yumrta salıyor dıye blıyorum kendılığımden anne olmaşansım ne blmıyrm ama ıns tüpe gerek kalmaz bu ay sonu tekrar gıdıcem bakalm belkı aşılama olcak durma gelir aşılma yaptrırım

Kendimizi paralıyoruz ya ondan oluyor söylim sana. Doktorun bana dediği fsh yüksek erken menopoz vs üzüntü sıkıntı ve düşük yapmaktan dolayıymış. Benim üzüntü sıkıntı yüzünden olduğuna eminim. Bide doktorum şey dedi kendiliğimden hamile kalabilirmişim ama uzun olabilirmiş o yüzden bian evvel tüp bebe olsun ki vücut yenilensin diye ilk denememi yaptıkta tutmadı işte

Kıyamam sana şimdi napıyor sn pekı rahmi mı dınlendryorsn evet psikoloji fizyolojıden once gelir haklsn çok takıyoruz kafaya

Kıyamam sana şimdi napıyor sn pekı rahmi mı dınlendryorsn evet psikoloji fizyolojıden once gelir haklsn çok takıyoruz kafaya
Benim daha evlenirken eş ailesi fln hep sıkıntılıydı kafama takmam da normal ama olan bana olduu devlette denedik maddi imkansızlıktan doktor hatası fln dedil nisanda özelde yaptırırız virüs olayı girince ertelemek zorunda kaldık tabi bu arada otları denedim işte belki bir umut hamile kalırım diye ama tık yok şimdide diom hayıt otu suyu varmış onu deniyim bide ovulasyon testi alim ne dersin işe yarar mı kızz

Beni dinleyeceksin ota bulaşma d vitamini al yumrtalıklar geliştiriyor durm el veriyorsa dhea hormonu al bunları alamadan bile c life macun al ben okadr umtszdumkı tüp bile deneyemıyordm tüp bile mümkün değil dendi folukul yok yumurta küçük diye 2 aydr c life macun kullanıyorum o değerleri normale cevirdi SADCE onu al kağıda odeme şeklinde numaranı özelden at istersen yada gir sitesine kullanıcı yorumlarına bak ben düzmece sanıyordum kullanmadan evvel evde boş boş oturma belkı tüpe bile gerek kalmaz neden olmasın
Sen ota falan sarma şimdi d vıtqmnı al omega 3 al folik asıd zaten alıyorsndr gebelik düşündüğün için diye ümid ediyorum bunları anlamasan bile neolr c life macun al kullanıcı yorumlarına bak ben düzmece sanıyordum benm okadr umtszduki durmum tüp bile olmaz dendi folukul yok yumurtalar kuck fsh yuksek e 2 düşük rahim küçük daha sayayımmı

Hem daha ince hamile kalmıs sn şimdi kaynana gıldennuzakmısn kafan rahatımı yani

Ya clife duydum aynen bende düzmece fln die düşündüm şimdi adetin 4. Günü alsam kim bilir ne zaman gelir hangi ara kullanıcam onu bilmiom ekim ve ocak arası 3 ay biosteron dhea kullanıyodum doktor sadece 3 ay kullanabilirsin dedi sonrası yan etkiymiş ondan daha kullanamam herhalde. Birde şey duydum gene kızcan bana polen bal propolis karışımı alim demiştim yumurtalara yararlıymış ama bir arkadaş fsh yükseltiyo dedi doğru mu biliyormusun? Bu arada ben düşük yapmadm doktor fsh yükselmesine etki olabilir demişti ama geçen sene şubatta kan tahlilinde çıktı gebelik ama kimyasalmış onunda etkisi erken menopozdan dolayıymış

yok kız kızmıcam bende içiyorum polen arı sütü aynen oda faydalı yumurtalıkların ne almde e 2 fsh değerlerın şuan ne durumda al c lifeyı bırdahakı adetınle başla ama dene yahu arastr barı kullanıcı yorlmarına bak bende yaradıysa işe sende haylı haylı yarar kiimyasalı geçireli kaç ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…