evet benim kullandiim ilaclar yumurta gelistirmek icindi. Sukur oldu sayi da artti . Bugün de kontrole gittim sukur iyi haldeler kontrole devam.iki gun sonra tekrar gidecemMerhaba bayanlar
Tüp bebek yapmadan önce kullanılan ilaçlar mı bunlar? Ben taze transfer oldum sonuç negatif. Şimdi dondurulmuş olacam ama eğer o da olmazsa artık herşey yeniden başlamak zorundayım. Bu ilk tüp bebek denememde folik acid hariç başka birşey kullanmadım. Lütfen tecrübelerinize dayanarak hazırlık için ilaç hangisini tavsiye edersiniz yaşım 39.
İnşallah yakın zamanda yumurtaların toplanır ve en heyacanlı zaman başlayacaktır. Bu ilk tüp bebek denemem midir?evet benim kullandiim ilaclar yumurta gelistirmek icindi. Sukur oldu sayi da artti . Bugün de kontrole gittim sukur iyi haldeler kontrole devam.iki gun sonra tekrar gidecem
Bu arada saracoglunj da aradim tavsiye ederim cagri merkezindeki bayana Değerlerimi okudum bana kullanmam gereken kürleri söyledi ama tup bebege karar verince almadim ben bilgi almak icin aradim . Tüp bebek olmazsa isteyecem ama
Yaş kaç acaba? İlk denemede olumsuz olanlar için tavsiye ediliyor olabilir mı ? Bence de denemekte faydası var zarari yoktur. Çok yabancı sitelere bakıyorum herkes kullanıyor. Ben henüz kullanmadım doktora sorcam.bende dhea kullanıyorum. 1 ay oldu. son negatif tedavimden sonra doktor tavsiye etti. Ama kimi doktor kullan kimisi kullanma etkisi yok diyor. Ben de denemekten zarar gelmez diye kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle. Gerçekten faydasını gören oldu mu? Olumlu sonuçlara haberlere benim de ihtiyacım var.
evet ilk denemem olacak hayırlısı artikİnşallah yakın zamanda yumurtaların toplanır ve en heyacanlı zaman başlayacaktır. Bu ilk tüp bebek denemem midir?
Bende çok heyacanlı başlamıştım bir umut ışık hiç birşey yapmayıp boş beklemekten daha iyidir.
Cnm dhea bnde kullandım.bende yumurtalik kisti yaptı yumurta sayımı da artırmadı ama her bunye farkliArkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı okudun ve cidden bir çok öğrenme fırsatım oldu. 42 yaşındayım amh: 0,350 fsh:57 daha önce Ege ünv. Ege Tavmergan da tüp bebek denemem oldu ancak tedavim yarıda kesildi ilaçlar istenen sonucu vermedi. zaten merkez ve doktor çok kötü ilgisizler. Histereskopi, sulu ultrasyon vs. tüm bunlar yapıldı. Ama ne hikmetse e2 düzeyimin en yüksek olduğu dönem tedaviye başlandı ki 4 ayımı zaten ziyan etmişti merkez. E2 düzeyim 84 ken başlanmdı ilaç tedavim. ki normalde 50 nin altında başarı oluyormuş tüp bebekte.neyse şuan medical parka başladım Dr.hakan kozinoğlu ile.bana Dhea ve q10 verdi bunları kullanıcam.Dhea yı araştırdım cidden çok başarılı çalışmalar var.bakalım hayırlısı.Sizlerden dhea yı kullananlar etkilerini yazarsa sevinirim.
aynen canim herkesin farkli bir tedavisi var banada sogan kürü icin kist yapar demisti gittigim ilk doktor.Cnm dhea bnde kullandım.bende yumurtalik kisti yaptı yumurta sayımı da artırmadı ama her bunye farkli
Bana bu ay tüp bebek yapılmıcaktı bir dahaki aya yapılcaktı ve hazırlık için yumurta kalitesi için verildi dhea. Ben yumurtamın gelişimini merak ettiğimden doktor kontrole gelin o zaman dedi ve ilaçsız tedavisiz büyümüş olan yumurtayı görünce ilaçsız tüp bebek yapmayı teklif etti oda biraz benim etkimle oldu sanırım ama çok fazla bi şanda olmadığından ben istemedim.ücret de sadece ilaç parası az olucaktı.istediğin kadar soru sorabilirsin arkadaşımDoğal yalla derken ilaçsız büyüyen yumurtaları (dhea ile) toplayıp döllendiriyor mu yoksa tamamen doğal mıdır?
Çok pardon kafam karışık :) Her ay en az bir yumurta diğerleden daha hızla olgunlaşdiğini biliyorum ve dediğin gibi 40 dan sonra belki 2 tane. Diğer foliküller olgunlaşmıyor ve hormon ilaçlar onları olgunlaştırıyor diye biliyorum. Eğer tamamen ilaçsız böyle bir yöntem varsa doktor neden bunu bana tavsiye etmedi acaba? Peki diyelim 4 tane yumurta toplandı hepsi döllenip 3 yada 5.cı güne ulaşma garantisi var mı acaba? Bide ilaçsız tüp bebek yapıyorsa toplam maliyet sadece ilaç ücretten mı kesiliyor?
Çok soru sordum kusura bakma
Nekar süre ve kaç mg kullandınız ben günde 3 yani 75 mg tek seferde akşam yemeğinden 2 saat önce alıyorumCnm dhea bnde kullandım.bende yumurtalik kisti yaptı yumurta sayımı da artırmadı ama her bunye farkli
acaba yaşınız 40'ın altında olabilirmi çünkü dediğiniz doğru bunu bende okudum formlarda ama genç hastalarda oluyormuş yinede bilemiyorum emin değilim.Ben sabah akşam 25 mg yani günde 50 mg aldım 2ay sonra 5 cmlik kist oldu yumurtaligimda daha önce yoktu
transfer oldun mu?aynen canim herkesin farkli bir tedavisi var banada sogan kürü icin kist yapar demisti gittigim ilk doktor.
dün transfer oldum canımtransfer oldun mu?
Nasıl hissediyorsun kendini? Belirti arama gerçekten hep ilaçtandır bide zamanından önce kan test yada her hangi bir test yapma ben çok pişman olmuştum. Benim dondurulmuş transferim kasıma kaldı. Senden güzel haberler alalım inşallahdün transfer oldum canım
iyiyim simdilik canım çok agrilarim kalmadı hafiften batma hissediyorum. Insallah sorun yokturdur kasima kadar kendini iyi bir dinlendir canim demek ki hayırlı olan o zamanmis.Nasıl hissediyorsun kendini? Belirti arama gerçekten hep ilaçtandır bide zamanından önce kan test yada her hangi bir test yapma ben çok pişman olmuştum. Benim dondurulmuş transferim kasıma kaldı. Senden güzel haberler alalım inşallah
Kullandığı ilaçlar turlu turlu ağrılar yapar. İnşallah bebişler tutunuyorduriyiyim simdilik canım çok agrilarim kalmadı hafiften batma hissediyorum. Insallah sorun yokturdur kasima kadar kendini iyi bir dinlendir canim demek ki hayırlı olan o zamanmis.
3. Gun embriyosu canim bir embriyo transferi yapıldıKullandığı ilaçlar turlu turlu ağrılar yapar. İnşallah bebişler tutunuyordurBazı insanlar onlarla konuşuyormuş ben tam yapamadım. Kaçıncı gün embriyo kaç tane transfer edildin canım? Hiç tanmasak da derdimiz bir şuan en yakın arkadaşım bile beni senin gibi anlamaz. Sen bu ay güzel haber al bende gelecek ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?