-
- Konu Sahibi eftelya2015
öğretmen de öğrenecek bu işleri hanımefendiKaçtır yazıyorsunuz ama gereksiz bir ben de ben modundasınız. Sizin evde gül gibi baktığınız bilgisayarla 8 yaşındaki çocuğun karşısına hergün gelen bilgisayar bir mi? Kim yaptıracak o bilgisayarın 6 ayda bir formatını? Öğretmenin bundan haberi var mı? Tabiiki tamir edilir ama eski performansı olur mu?
Sanki bunlar için okulda bir birim var da her yıl bakımı yapılmış temiz bilgisayarı öğretmenlere Eylül ayında teslim edip temmuzda alıyorlar gibi yazıyorsunuz. Sıradan bir insan öğretmen ne sizin gibi bakım yapabilir ne de bu işin yordamını bilir..
Yeter gerçekten kaç defa da yazdım olay öğretmene alınacak ilk laptop konusu eğer varsa eski laptop o ayrı bir konu. Belki sizin gibi bilgisi olan bir veli ilgilenir bilemem.
Hayır yok, çünkü diğer veliler aptal; tek akıllı vermeyenler.Diğer velilerin canı yok mu?
Benim bitirme tezim teknoloji ve dil üzerineydi!Konuyu lütfen sürekliliğe çekmeyin bana ne öğretmenin dersin kaç saatinde teknolojiyi kullanıp kaç saatinde kullanmayacağından ben size örnek sundum hep bunları yapsın ağzını açıp iki kelam da etmesin demedim ki.
Tek doğru sizin yaptığınız değildir. Ben sizinle daha fazla tartışmayacağım. Bir ogretmen bilgisayarı ve teknolojiyi aktif kullanarak öğretir diğeri kullanmadan daha etkili olduğuna inanır. Benim size cevap verme sebebim, buna ihtiyaç duyan öğretmenlerin laptop alınmasını talep etmesini "yüzsüz" sıfatı ile betimlemeniz oldu. Sizin de son cümlenizde söylediğiniz gibi bunu söylemeye haddiniz yok değil mi? Hadi hepimiz haddimizi bilelim de kapansın konu!!
düzgün kullanıldığı sürece uzun yıllar iş görüyor bu cihazlarBen İnternet'ten letgodan laptop aldım bir öğretmenden 4 senelik laptopdu. Bi yerde buluştuk verdi içi de silinmemisti hep dersler falan uygulamalar şahsi bisey yoktu yani. Valla öğretmen kimdir nedir hatırlamıyorum bile kaç sene oldu. Ama buluşunca neden satiyorsunuz dediğimde yenisini alacaklar demişti. Eşi mi alıyor okul mu veliler onu da bilmiyorum . O laptopu da iki sene kullanıp yeğenime verdim taş gibiydi hala. Verdiğim para da 3 bin küsür biseydi casper marka. Yenisini alınca eskisini okula birakiyorlardir belki bunu kendi almıştır bilemiyorum. Gerçi maaslarini düşününce de ne bileyim yorum yapamıyorum herkes haklı sanirim
suluktaki su bitiyor ya haniSınıfta almak ayrı okula almak ayrı!
Hem bu çocukların sulukları nerede!
ay tamam fenalik geldi en cok siz kullaniyorsunuz laptopu .ayni mesaji defalarca okudukdüzgün kullanıldığı sürece uzun yıllar iş görüyor bu cihazlar
kimse kimseyi manipüle etmeye kalkmasın yani zaten 4 senede çöp oluyor diyerek
2010-2014 arasında acer'in bi modelini kullandım ki cihazın canına okumuşumdur
oyunda indirdim kaç kere virüs de bulaştı, format attım düzeldi
son yıllarda hdd'den dolayı yavaşlamıştı artık, hdd parça değişimi yaptım yine kullandım
her işimi görüyordum
2014'te artık anakart arızası verdi miadı doldu ki genelde kullanım ömrü üretici tarafından
7 sene olarak ifade edilir, hakkını fazlasıyla vermişti benimki
2014'te asus aldım hala kullanıyorum render falan alıyorum yani üst seviye işlemlere rağmen
hala çalışıyor şuan
öğretmenlerin işlerini senelerce çok rahat görür bu aletler yani
1 lt lik suluk kullanın bakalım bitiyor mu? Ya ama onu da taşıyamaz demeyin nasılsa siz taşıyorsunuz!suluktaki su bitiyor ya hani
1.sinif cocuga da 1 litrelik suluk mu verelim .servisle gidip geliyor cocuk abartmayin lutfen biz tasimiyoruz . ya kadin bagisla okula sebil yaptirmis elestirecek yer ariyorsunuz hala1 lt lik suluk kullanın bakalım bitiyor mu? Ya ama onu da taşıyamaz demeyin nasılsa siz taşıyorsunuz!
Suluk bitmesi tamamen bahane!
Ama bu yorumları yapan arkadaş veri madenciliği(data mining) yapıyor, günde 9 saat ağır program çalıştırdığı için bilir kişi kendisi lütfen öyle demeyin. Eğer bir öğretmen de format atmayı bilmiyorduysa da kendisini sorgulasındı ayrıca...Okullarda tuvalet temizlemeye ya para toplanıyor ya veliler gidiyor biz bilgisayar bakımı yapacak eleman var sanıyoruz yorumlar tam komedi
Üstelik böyle birsey yapma yetkimiz yok tuşunu değiştiremezsin altında neler ararlar bilişim suçları kvk çok uc noktalara gider. Üstüne kişisel cihaz ile ortak ağ kullanımi bekleniyor bu kdr kısıtlı bakış açısı olamaz
+1ay tamam fenalik geldi en cok siz kullaniyorsunuz laptopu .ayni mesaji defalarca okuduk
bende duymamıştım araştırdım A4 kağıdına basılan şeyleri plastik formla kaplıyor yıpranmaması adına onunda özel kağıtları oluyor bir çeşit yazıcı gibi düşünebilirsiniz ama amacı kaplama yapmakİki çocuğumu gönderdim devlette ilkokula. Hiç böyle isteklerle karşılaşmadım. Bu yıl oğlumun sınıfına dolap yaptırdık, bir de kaynak parası verdik. Hijyen malzemeleri vs onlar hariç tabiki. Sizinkiler çok fazla geldi bana.
Ben de ortaokulda öğretmenim, biz bir tane kaynak aldırabilirsek ne ala diyoruz. Şehrin en iyi okullarından birindeyim ayrıca. Bana biraz uçuk geldi ne yalan söyleyeyim.
Laminasyon makinesi nedir ayrıca hiç duymadım bu zamana kadar
Neyi kaplayacaklarmış ya çok şaşırdım. O kadar çocuk okuttum hiç eve kaplanmış bir şey gelmedibende duymamıştım araştırdım A4 kağıdına basılan şeyleri plastik formla kaplıyor yıpranmaması adına onunda özel kağıtları oluyor bir çeşit yazıcı gibi düşünebilirsiniz ama amacı kaplama yapmak
Whatsap grupları kapatılsa yeter. Bugün derste cinnet geçirdim silip kurtulacağım ehatsapı yeter artık diye. Telefonum açmadığım sayısız mesajla dolu. Saat 22 de çevrimiçi olduğumu görünce kendisiyle sohbet edebileceğimi düşünen veliler var. Ben de veliyim ama hiç böyle şeyler yapmadım çocuklarımın öğretmenlerine. İnsanların had bilmemesi çok korkunç gerçekten.valla ben ogretmen degilim ama bunu inanilmaz destekliyorum .insanlarin kisisel alanlarina girmeye gerek yok madem sirketlerin sirket telefonu ayri ayni mantikla ogretmenlerin de is telefonu ayri olmali