Devlet hastaneleri hep böyle mi ?

Ben gercekten etmeyi duusnuyorum canim ama :))
O gün ilgilenmeselerdi bende arayacaktım.gerçekten içine oturduysa ara,tek tek isimlerini ver görsünler bakalım savunmasız çaresiz insanlara köpek gibi davranmayı.

Ayy geçen ay arkadaşım devlet hastanesinde doğurdu 1 hafta yanına gittim geldim bir hafta sonunda asla doğurmam demeye başlamıştım
Ben o kadar kötü bişey görmedim ya trajik bir deneyimdi benim için! !!

Şu anlatım tarzınız var ya benim param la geçiriyor lar lafı. Işte o fırçayı hep bu zihniyet yiyor.

Okadar hastaneye gittim bir kere fırça yemedim. Benden önce yiyen sonra yiyen oldu çok karşılaştım ama fırça yiyen lerde de doktor haklıydı.

Sizin o verdiğiniz dünya kadar para Hooop diye onların cebine girmiyor. O hastaneler için akla gelebilecek her masraf da ordan harcanıyor.

O doktorun kaç saat ayakta olduğunu Biliyormusunuz . Bilmez siniz ama doktor uyarsa kabahat. Uyuyacak tabi. Doktor o aradaki şekerlemeyi yapmazsa kaç kişinin canına mal olur. He diyicen kalmasın ozaman öyle bir lüks leri yok malesef. Bakın dünya para özele veriyorsunuz ama hafta sonu gitmeye doktor yok dimi.

Canim hemen saglik bakanligini arayip sikayetci ol. Hatta mumkunse gizliden ses kaydi al ve isim soyisim alip ispatli bir sikayette bulun. Ben bizim burda yeni acilan bir devlet hastanesine gitmistim komsumla beraber. İnanirmisin kapida karsiliyorlar resmen ilgi alakayi cok begenmistim. Eger bu derece skandal boyuttaysa sessiz kalma derim.

hiç beklemeden sağlık bakanlığına orada bulunduğunuz gün ve saati bildirerek şikayetinizi bildirin. bir sn bile beklemeyin...

Kizima hamileyken son haftalarda Zeynep Kamile yolum dustu acile,dusmez olaydi asistan dr un karsisinda sanki koyun sürüsü var oyle kaba ve sert davranislari vardi ki catalda nasil baktiysa agridan öldum ve kanamam basladi.Nasil kactigimi bilmiyorum bir dahada tovbe ettim.Ama gel gör ki Haydarpasa Numune de ki drlar gayet iyi,ilgili ve normaller.Bende devlete gideceksem kesinlikle Numune yi tercih ediyorum.

Bimer ney blmiyorum canim ama yapayim bakalim devleti ozeli pek farketmiyo cinsi ciktmi cikiyor karsina.
Ozeldede bi doktorla tartismistim bebegm kuvezdeydi ozman beni odadan kovmustu resmen hastanenin sitesine yazdm sikayetmi benm gbi yazanlarda vardi 1 hafta snra hastaneden atilms doktor sikayet cok oluncaa

Haklisin canm tabiki kilo alicaz ben ilk hamilelimde toplam 6 kilo aldim halde bile bana cok aliyosun demisdi doktor 30 kilo alanlar var bazen anlamiyolar iste bos bos konusmayi pek seviyorlarr

Maalesef boyle doktorlar var. en son çalıştığım yerde doğum için cataldeyken etkili ikinamiyor fazla bagiriyor diye hastayi tokatlayan gördüm ben. Kimisi iş stresini kaldiramiyor, empati yapamiyor iste. Kendisi o catalda olsa asla oyle bir muamele istemez. Allah sahit cok korkardim bir kadinin en ozel anlarindan biri olan dogumunu mahfetmekten. Uzulecegi bir söz dahi soylememek icin ugrasirdim. Ama herkes ayni ozeni gostermeyebiliyor. Guler yuz gosterememeyi anliyorum ama kötü muameleyi kimse hak etmiyor.

ya o zaman dersine hazırlıksız gelen öğretmende haklı işini doğru düzgün yapmayan herkesin bir bahanesi vardır tabi.keşke o hasta yorgun çaresiz insanların yerine bir gün geçebilseydiniz korku dolu gözlerle çare beklerken aynı muameleyi görseydiniz o zaman napardınız acaba.ben hakkımı arayabilecek dinçlikteydim ama benden daha ağır hastalara yaptıklarını insan olarak yiyip yutamadım.

Olabilir ama özelde de hayvanı muamele bol miktarda var. Sayılı birkaç hastane hariç tabii.
doğum hastanesine gittin mi gittiysen bişey demiyorum demek ki sizin orası yeterince denetleniyormuş.

Bence başhekime filan şikayet edin hangi numaraya şikayet ediyoruz bir de bizde bilelim şikayet etsekte ilgilenirlermiki burası türkiye

Daha geçen gün devlette diyetisyene gittim. Çok özür dilerim APTAL kadının öyle bir muamelesi vardı ki şoklardan şoklara sürüklendim kalakaldım öylece. Şikayet edecektim iyi hatırlattınız.

Pazar gunu sancilandim bayilmisim beni devlet hastanesine goturmusler gosumu actim ntsye bagliydm sancim cikti erken dogum olucakmis iyne yaptilar dogumu engellemk icin serum taktilar ben kendime geldim sonra beni alttan muayene edicegini soyledi bana soran yok direk gec masaya altini cikar yat dedi camasirim islanmis bebegin suyu olup olmadigina bakicaklarmis ben muayene olmak istemiyorm dedim bu saatte senin kaprisinimi cekicem yat suraya dedi itti beni sikayetci oldum bashekim geldi gece dava acicagimi soyledim beni itmeye hirpalamaya hakki yok sonucta sesimizi cikarinca etrafimizda pervane oldular meger bebegin suyu olup olmadigina bakmak icin illa alttan muayene gerekmezmis ped testi diye bisey varmis kucuk bi ped veriyolar pedin rengine gore bebegin suyumu akintimi ona bakiyolar nstde sancim olsaydi alttan bakabilirmis acilma olup olmadigina ama cikmadigi icin doktor zorla muayene etmeye calistigi icin haksiz bulundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…