çok acı ama gerçek. illaki tersini savunanlar çıkacaktır ama ben böyle sebeplerden bir doktordan şikayetçi oldum. hatta ortalığı birbirine katıp güvenlikleri başıma topladım. allah kimseyi sağlık sebeplerinden istemediği şeylere mecbur etmesin. bir doktor soru sordum diye sanki anlatsam anlayacaksın demişti bana:) düşününki vücudumda olanı bana anlatma gereği duymuyor. hani etik? hani hastayla empati kurma? ben doktor başarısını sadece tıbbi bilgiyle ölçmüyorum. eğer kendindi tanrı benide kulu sanıyorsa o doktordan afedersiniz ama bi b.k olmaz..
birde ekleme yapayım. devlet hastanalerinde doktorlar yine iyi asıl sınavımız orada çalışan memurlarla. dünyanın en mutsuz insanları olduklarını tahmin ediyorum yoksa neden bu kadar negatif enerji saçsınlar. terslesinler insanları değil mi?
çok acı ama gerçek. illaki tersini savunanlar çıkacaktır ama ben böyle sebeplerden bir doktordan şikayetçi oldum. hatta ortalığı birbirine katıp güvenlikleri başıma topladım. allah kimseyi sağlık sebeplerinden istemediği şeylere mecbur etmesin. bir doktor soru sordum diye sanki anlatsam anlayacaksın demişti bana:) düşününki vücudumda olanı bana anlatma gereği duymuyor. hani etik? hani hastayla empati kurma? ben doktor başarısını sadece tıbbi bilgiyle ölçmüyorum. eğer kendindi tanrı benide kulu sanıyorsa o doktordan afedersiniz ama bi b.k olmaz..
birde ekleme yapayım. devlet hastanalerinde doktorlar yine iyi asıl sınavımız orada çalışan memurlarla. dünyanın en mutsuz insanları olduklarını tahmin ediyorum yoksa neden bu kadar negatif enerji saçsınlar. terslesinler insanları değil mi?
Devlet özele göre daha kötü ama bu kadar kötüsü kaldımı yahuhangi şehirdesiniz merak ettim arada gıcıklar çıksada şimdiki drlar hemşireler gayet iyi hepside size denk gelmişler sanki geçmiş olsun üzme kendini bebişine yazık
Hepsi birbirinden sorunlu hastalar kendilerine mecburlar ya havalari ondan
Tabiki o kadar insanla ugrasmak kolay degildir elbet ama ben canimin derdine dusup sana mecbur olmusum bi zahmet guleryuz gostermesen de ilgileniver
Ben bu sebeplerden dolayı korkuyorum hastaneye gidecek kadar hasta olmaya, rahatsızlanmaya falan. Birkaç kez gitmiştim, ağzıma s*çtılar. Hasta halimle arkama bakmadan kaçmıştım.
Allah sağlık versin.
Evet hala eksik çok devlet hastanelerinde ama doktorlar bayağı düzeldi sanki, geçen üniversite kaydı için heyet raporu almam gerekti. Sıra bekleme haricinde personel ve doktorlar çok samimi ve ilgiliydi ben de şaşırdım genelde uzak olduğu için devlet hastanesine çok gitmem. Belki benim gittiğim hastane böyledir şanslı olabilirim. Siz nerede gittiniz?
Gerçekten terbiyesizce davranıyorlar, hadi doktorların egosu yüksek diyelim ki, hadi adamlar 6 sene okudu etti diyelim de çalışanları genel anlamda kaba davranıyor insanlara, yani resepsiyon mudur nedir orada oturan çalışanından tut hemşiresine kadar hepsi kaba. Stresli bir iş olabilir, gergin vs olabilir ama hiçbir şey vatandaşa, hasta insana terbiyesizce ve kabaca davranma hakkını kimseye vermez. Vatandaşı yerin dibine sok, ondan sonra yapılan iş çok stresli, çok gerginiz, çok yoğunuz deyip arkasına sığın, oldu canım.Valla canim inan bende oyle oldum resmen artik son raddeye gelmeden doktora gidesim gelmiyor ilk hamilelimde develte muayne olmak icin gttik esimle tabi pek bisey blmiyorm ozman hasta kabulda kiz vardi muayne olcam dedim randevu aldnmi dedi hayir dedim hic bisey yapmadan mi geldin buraya diye ses tonunu ykseltti yurdum gttim .
Ben onlar gibi terbiyesizlik yapack olsam bak bisey yapmisimki gelmisim hamileyim demeyi de blirdim ama degecek insan degiller muhattap olunmaz yanii ugrastina degmezlerrr .