- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
Iyi geceler :)
Direk konuya gireyim biraz uzun olabilir.
30 haftalik hamileyim dün karnimin cok sertlesmesinden ve kasik agrimdan dolayi ozel hastaneye gttik acile .
Sansima doktor dogumdaymis nstye bagladilar doktor geldi muayne etti 1 cm acilmam oldugunu erken dogum riskimin oldugunu daha oncede erken dogum yaptigim icin bunda riskin daha yuksek oldgunu falan soyledi. Ama ultrasnda bakmadi neyse yatirmam lazim seni dedi bikac gun en az kontrl altinda ol dedi bende yatamam evde cocugum var dedim ve ciktim hastaneden.
Eve geldim dinlendim hic bisi yapmadim yattim vs.
Bugun biraz korkttular iste kordon dolanmasi vs cocuk skısırmıs ondan sertlik olurmus diye ve 2 gundur normale gore bebegin hareketleri azaldi haftasonu oldugu icin doktorda yok birtek devlet hastanesinin dogumhanesi var esim illa gidelim baksinlar ultrasnda diye diretti ben oraya gitmek istemesemde.
Devlete gitmek istememin sebeplleride şunlar.
Daha once normal acile gttim bikac kez ayakta saatlerce sira bekledigimi biliyorum girdgimdede bak suna ya bunun icinmi geldin diye tersledikleri oldu.
Dogumhanenin acilinede gttim bikac defa ve ordaki muamelede doktor kapatin su isiklari isigi goren geliyo dedi ilkinde kopek gbi tersliyolar .
Digerinde manyak stajyer doktorun her hastayi catal masaya yatirma istegi hamile olanindan olmayanina ben yatmam deyince imza atmak zorundasin diye cikismasi .
Ben atarim imza yatmm dedigmde bozulmasi ve imza falan istemedikleri kendi uydurmasi oldugu falann.
doktorlara dogumda deyip uyumalari uykulu uykulu gelmeleri vs..
Daha aklima gelmeyen okadar seyyy.
( ayrica bugun devleti aradim gitmeden acan adam beni dovecekti sanki haaa diye acti hastane telefonunu küt diye bir kapatti en son ben sok oldum yani )
Neyse esimin israri uzerine gttik hastaneye esim cocukla disarda kantinde kaldi ben dogumhaneye gtttim iceriye grdim giris yapilan yer bos yanda bi oda var kapisi acik giris yapandan ebeye hepsi oturmus cekirdek yiyor dedikodu yapiolar ben grdim oturdum orda karsimda odadalar beni goruyolar ama gelen yok seslenmedm bekledim.
bitanesi cikti geldi yanima eli belinde bayannn neyiniz var sikayetimi soyledim eliyle karsiyi gostererek git surda kosede bekle dedi bende ayakta ordami beklicem dedim nst odasinda bekle ozman dedi orasi doluydu dedim dolu degil dedi gttim nst odasina 3 yatak var ucundede 3 er kisi dizilmis bekliyolar bana zaten yer.yok geri dondum yer yok orda dedim burda otursam dedim bak bakalim burda bekleyen hasta falan varmi git disarda bekle kocan mocan yokmu onun yanina git dedi.bana .
Sizinde hastanenizinde dedim ciktim.
Ama nasil sinir oldum saydira saydira ciktim esime kizdim bana bidaha buraya gelelim deme sakin diye cok sinir oldum allah kimweyi dusurmesin mecbur kalmasam asla gelmem ama insan gbi de davranmiyolar resmen kopek gibiler.
bigun once gttim ozelde okdar ilgililerdiki yurumeme bile musade etmeyp zorla tekerlekli sandalyeye bndirdiler burda ayakta bekle diye azarliyo beni.
bidaha devletmi aslaaaaa .
rabbim düsürmesin kimseyi
merak ettigim sey her devlet boylemi gercekten yoksa burdakilerin hepsimi sorunlu merak ediyorum sizce haksizmiyim?
Bu bahsettiginiz hangi hastane???
Benim kanayan yarama parmak basmissin resmen. Benim de buna benzer bir konum var bu forumda...
Evet devlet hastanesindekiler insana hayvan muamelesi yapiyorlar... Nasil ki bazi kurumsal firmalara gizli musteriler gidiyorsa,devlete de gizli hastalar gitmeli ve boyle hayvanlar cezalandirilmali.
Zatrn iki canlisin. Zaten endiselisin. Ne diye boyle davranirlar bilmem. Gunde bilmemkac tane hasta geliyor demesin kimse,o zaman o meslegi secmeyecek. Ben ugrasamam deyip baska meslek sececek. Ayrica,devlete yiginla vergi oduyoruz. Aldigimiz hizmetler ucretsiz falan da degil...
Ben hala devlette mi dogursam,ozelde mi diye dusunuyorum. Ozelde ilgi alaka harika. Odalar temizlik super. Amadogum konusunda yetkin olabilecek mi? Devlete gitsem yetkinlikleri cok iyi ama hayvan muamelesi gotmek istemiyorum.
Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.
Allah hepimize kolaylik versin.