Devlet hastaneleri hep böyle mi ?

Bu bahsettiginiz hangi hastane???

Benim kanayan yarama parmak basmissin resmen. Benim de buna benzer bir konum var bu forumda...

Evet devlet hastanesindekiler insana hayvan muamelesi yapiyorlar... Nasil ki bazi kurumsal firmalara gizli musteriler gidiyorsa,devlete de gizli hastalar gitmeli ve boyle hayvanlar cezalandirilmali.

Zatrn iki canlisin. Zaten endiselisin. Ne diye boyle davranirlar bilmem. Gunde bilmemkac tane hasta geliyor demesin kimse,o zaman o meslegi secmeyecek. Ben ugrasamam deyip baska meslek sececek. Ayrica,devlete yiginla vergi oduyoruz. Aldigimiz hizmetler ucretsiz falan da degil...

Ben hala devlette mi dogursam,ozelde mi diye dusunuyorum. Ozelde ilgi alaka harika. Odalar temizlik super. Amadogum konusunda yetkin olabilecek mi? Devlete gitsem yetkinlikleri cok iyi ama hayvan muamelesi gotmek istemiyorum.

Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.

Allah hepimize kolaylik versin.

Cok guzel soyledin canim iste bazi arkadaslar bunun karsit fikrinde onlara anlatamyrm bu durumu .
Ben sessiz kalmadim bu sefer ama sikayet ettim saglik bakanligina .
Rabbim dusurmesin inan cok zor bi durum tersleyip atiyolar insan ne diyecegini sapitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…