• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEVLET HASTANESİNDE LABİOPLASTİ

Merhaba ameliyat oldunuzmu hastaneden randevu nasıl aldınız
Randevu sisteminden direk randevu alıp gidebilirsiniz. Bugün 9.Günüm ilk 3 gün biraz ağrılı geçti ama şu an tamamen iyiyim hangi işlemler yapılıyor tam bilmiyorum onu doktorla görüşebilirsiniz merak ettiğiniz herhangi bir şey olursa da yazabilirsiniz

demekki oyuzden bukadar güzel geçmiş çünkü klitorise müdahale çok zor gercetken ben orayıda yaptırmak zorundyaim orasida cok kotu maalesef
Bence korkmayın bende klitoris e müdahale ettirdim ağrıyan yer kesinlikle o kısım değildi alt kısımdaki dikişler rahatsız ediciydi kesinlikle kolay bir ameliyat. Hayatında diş bile çektirmemiş bir insan olarak söyleyebilirim ki acı ağrı özellikle eve geldikten ve ılık bir duş aldıktan sonra hiç birşeyiniz kalmıyor hiç korkmayın

Herkese merhaba bugün ameliyat olalı tam 1 ay oldu. Ödemim tamamen geçti iki gün önce de denize gitmiştim gece duş alırken bi baktım dış dikişlerim düştü kötü bi şey değildir umarım. Ama onun harici bi sorun yok sadece dokununca biraz bi şey hissediyorum ama ıslak mayoyla gezdim dikişlerim yeni düştü falan ondan olduğunu düşünüyorum
Merhaba bende sena hocaya ameliyat olmak istiyorum ama kararsız kaldım görüntü nasıl oldu acaba dümdüz bi görüntü mü var gerçekten çok çok güzel oldu mu kama ve düz kesi yöntemleri ile yapılan ameliyatlar çok iyi olmuyor diye duydum sizin hangi yöntem ile yapıldı acaba cevaplarsanız sevinirim

Bence korkmayın bende klitoris e müdahale ettirdim ağrıyan yer kesinlikle o kısım değildi alt kısımdaki dikişler rahatsız ediciydi kesinlikle kolay bir ameliyat. Hayatında diş bile çektirmemiş bir insan olarak söyleyebilirim ki acı ağrı özellikle eve geldikten ve ılık bir duş aldıktan sonra hiç birşeyiniz kalmıyor hiç korkmayın
Sizde sena hocaya olmuşsunuz yukarıya yazdığım soruya sizde cevap verirseniz çok sevinirim

Back