devlet el koyar mi?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
7 yasindaki kizimin banka hesabina para yatirmak istiyorum babasinin vergi borcu var kizimin hesabina para yatirsam devlet el koyar mi?

bende şurda bekliyim bende yarin yatiracaktim bu vergi borcunu hiç düşünmemistim

7 yasindaki kizimin banka hesabina para yatirmak istiyorum babasinin vergi borcu var kizimin hesabina para yatirsam devlet el koyar mi?
Evli misiniz kızınızın babasiyla?
Eger oyleyse bence once vergi borclarinizi ödeyin malum tuyu bitmemis yetimlerin hakki var o paralarda. Devlete olan borclarimizi odeyememiz gerekiyor ya hani

hayır.

vergi borcu kimin adına ise onun adına icra vs başlatılabilir. gidip kızının anasının babasının hesabına karışılamaz

Konulabilir bnm kyk borcum vsrdı ismim resmi gaxeteye çıkmıştı son 4 taksidim kaldı hayırlısı ile bi bitse

evli degilim borcu 500 milyar nasil odeyeyim ayrica bugune kadar cocuguna bir oyuncak dahi bi pantolon dahi almamis adamin borcunu niye odeyeyim

Evli misiniz kızınızın babasiyla?
Eger oyleyse bence once vergi borclarinizi ödeyin malum tuyu bitmemis yetimlerin hakki var o paralarda. Devlete olan borclarimizi odeyememiz gerekiyor ya hani
evli degilim borcu 500 milyar nasil odeyeyim ayrica bugune kadar cocuguna bir oyuncak dahi bi pantolon dahi almamis adamin borcunu niye odeyeyim

Yani anladiklarimiz sizin yazdiklarinizdan ibaret olacağı icin evli oldugunuzu düşündük. Tabiki durum bu sekildeyse neden odeyesiniz

konu sahibi zaten kocasından boşanmış. ayrıca ev haczi durumları olabilir.
tmm ben bosandimda siz borclu kim ise icra ona gelir dediniz o yuzden sordum ebru gundes kocasinin borclari yuzunden kendi mal varligina devlet el koymasin diye bosandi bu durumda devlet kizimin parasinada el koyar

18 yasinda geldiginde ve devlet isinde calisirsa kiziniz bal gibide el koyuyor devlet.Varisi oldugu icin. Ben de ayni durumdayim para yatircaktim bankaya oglumun adina .yatiramadim.Reddi miras yaptiricam 18 yasina geldiginde.O swrefsizin hayei okunmamis cocuguma ama borclari ustune kalacak.Eski esiminde bir tirilyondan fazla borcu var.Yurt disina kacti gitti.Benim uzerimede 50 bin var faizlerle ne oldu bilmiyorum.

hesabı siz kendi adınıza açacaksınız , eşinizin işi ile bir bağlantınız yok ise ,devlet sizin hesabınıza dokunmaz , bu sadece vergi mükellefi olan kişiyi bağlar ve onun hesabına bloke koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…