- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
7 yasindaki kizimin banka hesabina para yatirmak istiyorum babasinin vergi borcu var kizimin hesabina para yatirsam devlet el koyar mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli misiniz kızınızın babasiyla?7 yasindaki kizimin banka hesabina para yatirmak istiyorum babasinin vergi borcu var kizimin hesabina para yatirsam devlet el koyar mi?
merak etmeyin babanın borcundan dolayı kızınıza icra vs gelmez.evli degilim borcu 500 milyar nasil odeyeyim ayrica bugune kadar cocuguna bir oyuncak dahi bi pantolon dahi almamis adamin borcunu niye odeyeyim
evli degilim borcu 500 milyar nasil odeyeyim ayrica bugune kadar cocuguna bir oyuncak dahi bi pantolon dahi almamis adamin borcunu niye odeyeyimEvli misiniz kızınızın babasiyla?
Eger oyleyse bence once vergi borclarinizi ödeyin malum tuyu bitmemis yetimlerin hakki var o paralarda. Devlete olan borclarimizi odeyememiz gerekiyor ya hani
o zaman niye ebru gundes kocasindan bosandihayır.
vergi borcu kimin adına ise onun adına icra vs başlatılabilir. gidip kızının anasının babasının hesabına karışılamaz
sakin ol ablacım.aile olduğunuuzu düşünüp yazdık.sıkıntı yok.yoksa yoktur baba kişisi
?hayır.
vergi borcu kimin adına ise onun adına icra vs başlatılabilir. gidip kızının anasının babasının hesabına karışılamaz
konu sahibi zaten kocasından boşanmış. ayrıca ev haczi durumları olabilir.o zaman niye ebru gundes kocasindan bosandi
Yani anladiklarimiz sizin yazdiklarinizdan ibaret olacağı icin evli oldugunuzu düşündük. Tabiki durum bu sekildeyse neden odeyesinizevli degilim borcu 500 milyar nasil odeyeyim ayrica bugune kadar cocuguna bir oyuncak dahi bi pantolon dahi almamis adamin borcunu niye odeyeyim
tmm ben bosandimda siz borclu kim ise icra ona gelir dediniz o yuzden sordum ebru gundes kocasinin borclari yuzunden kendi mal varligina devlet el koymasin diye bosandi bu durumda devlet kizimin parasinada el koyarkonu sahibi zaten kocasından boşanmış. ayrıca ev haczi durumları olabilir.
Koymaz sadece 18 yaşına kadar çekemezsiniz7 yasindaki kizimin banka hesabina para yatirmak istiyorum babasinin vergi borcu var kizimin hesabina para yatirsam devlet el koyar mi?
hesabı siz kendi adınıza açacaksınız , eşinizin işi ile bir bağlantınız yok ise ,devlet sizin hesabınıza dokunmaz , bu sadece vergi mükellefi olan kişiyi bağlar ve onun hesabına bloke koyar7 yasindaki kizimin banka hesabina para yatirmak istiyorum babasinin vergi borcu var kizimin hesabina para yatirsam devlet el koyar mi?