devlet el koyar mi?

Bununla ilgili bir haber izlemistim.Cocuk yetistirme yurdunda buyumus babasini gormemis bile.Devlete atanmis maasi kesilmeye baslamis cocugun,babanin borcundan dolayi..Ben avukatada sordum.Reddi miras yaptirirsin 18e girdiginde dedi.

Bununla ilgili bir haber izlemistim.Cocuk yetistirme yurdunda buyumus babasini gormemis bile.Devlete atanmis maasi kesilmeye baslamis cocugun,babanin borcundan dolayi..Ben avukatada sordum.Reddi miras yaptirirsin 18e girdiginde dedi.

Reddi miras vefat olmadan yapılmaz, vefat olmuşsa da üç ay içinde dava açılarak yapılması gerekir, üçü ayı geçerse açmıyorlar dava
Baba hayattaysa zaten çocuğunun gelirine el koyamazlar o işte bir hata var, benimde babamın borçları vardı, avukatlar bana ulaştı hazc ederiz vs.. tehdit ettiler, kendi avukatıma sordum hiç bir şey yapamazlar korkutup para almaya çalışıyorlar dedi ve öyle de oldu, babamın vefatından sonra hemen dava açıp reddi miras yaptım yine alamadılar yani

tmm ben bosandimda siz borclu kim ise icra ona gelir dediniz o yuzden sordum ebru gundes kocasinin borclari yuzunden kendi mal varligina devlet el koymasin diye bosandi bu durumda devlet kizimin parasinada el koyar
Ebru Gündeş'in bu yüzden bosandigini nereden biliyorsunuz? Arayıp sordunuz mu?

Ebru Gündeş ile eşinin ikameti aynı evdeydi. Adama gelen haciz Ebru'nun evine de gelecekti. Belki o yüzden boşandılar.

Bnm babam vefat etti borcu vardı ablamın ve annemin banka hesabından kesmişlerdi bilemedim ileride olabilir belki ödenmesse heralde ama tabi annemle babam hala evliydi

Ebru Gündeş'in bu yüzden bosandigini nereden biliyorsunuz? Arayıp sordunuz mu?

Ebru Gündeş ile eşinin ikameti aynı evdeydi. Adama gelen haciz Ebru'nun evine de gelecekti. Belki o yüzden boşandılar.
ayni evde olsalar bile ev kocasinin kocasinim evine gelen haciz ebruyu bosanmaya itmez

kiminiz el koyar diyor kiminiz koymaz baska bi sitede de bu soruyu sormustum ordada kimi koyar kimi koymaz demisti avukata danisacak param yok zaten bankaya yatiracagim 3 bes kurus ama benim icin degerli cok zor kazanayorum bosa gitmesini istemiyorum heleki o adam ugruna 1 kurusum bile gitsin istemiyorum onun cocugumun ustunde 1 gram hakki yok zamaninda cok parami yedi zaten artik yeter ben simdi ne yapcam? herkes farkli konusuyor

ayni evde olsalar bile ev kocasinin kocasinim evine gelen haciz ebruyu bosanmaya itmez
yahu. evde ikisinin ikameti var. kocasının borcu yüzünden eve haciz gelse evdeki eşya takı para vs haczedilir. ebru yok bu benim derse de haczedilir. soru sordunuz cevap verdik inadına aksini söylüyorsunuz. siz madem doğrusunu biliyorsunuz soruyu niye sordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…