devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Kocayı sokmuş koynuna tekrar. midesi nasıl aldı acaba?
EE koca bulmak kolay mı yalasın yutsun şimdi altın bülbüllü kocasını
Adam yaşadı hayatını gününü gün etti bu yedirdi paralarınıda şimdi totosunun kılı ağırmıs dönmüş evine namazada baslamistır fiks hiç saşmaz şeytan şok

Yani sizi defalarca aldatan baska kadindan cocugu olan adamla simdi mutlusunuz oyle mi?
Siz buna inaniyor musunuz?
Cocuk ölmüşte adam yola gelmis daha neler..
Siz bir cocugun ölümünden kendinize pay mı çıkarıyorsunuz...
Mideniz iyiyse sorun yok tabii..

Adam yaşadı hayatını gününü gün etti bu yedirdi paralarınıda şimdi totosunun kılı ağırmıs dönmüş evine namazada baslamistır fiks hiç saşmaz şeytan şok
Yok ya adam dersini aldı ailesinin kıymetini bildi de döndü karısına

İyi halt ettiniz. İnsan ne ederse kendine ediyor. Bir de çocukları öne sürüyorsunuz
kendine etmemiş belli sadece kız evlatlarına üzüldüm küçükken büyük bir travma yaşattılar resmen çocuğa büyüdüğünde böyle bir şey başına gelse annesinin yaptığını doğru bilip aynı yoldan gidecek hayatı mahvolacak çocuğun inşallah allah kızlarını en iyileriyle karşılaştırsın sana da akıl fikir versin kardeşim ne diyim.

az önceki konunuzu görunce iş hakkinda olani, toparlayabilmiş demek ki kendisini demistim sevinmistimde.
ya adamda tip desen tip yok, hırbonun teki sırf para icin colugunuzu cocugunu bile ezdinizde zamninda şu tipi tip adami yine kabulmu ettiniz.
birde bahaneler sebepler nedenler yine kendinizce geçerli bahaneler bulmuşsunuz.
insan ne yaparsa kendi kendine yapar dedikleri sizsiniz sanirim

Ya aşırı merak ediyorum neden konunuzda harfleri uzatarak yazıyordunuz ve neden ....... böyle uzuuun uzun noktalar koyuyordunuz cevaplarsanız çok sevinirim

Öleydin okuduğuma değerdi belki intihar edecek insan bukadar gün plan yapmaz eder zaten seninki biraz şov olmuş. Sayın nokta hanım. İnşallah psikoloğa girmiştirsin..

Biz demistik ama, siz 4. kez de evlenirsiniz diye.. Cidden soylenecek tek bir soz kalmadi size.. Sahsen sizin asla normal olmadiginizi ve ozel doktorluk oldugunuzu dusunuyorum.. Bence yeriniz bakirkoy gibi yerler ama neyse.. Bu arada bunu hakaret olarak soylemiyorum, gercek bu maalesef

Şunun yarısı kadar gamsız olsam yeter.

Bizim hizmetli ablanın bi lafi vardı, "40 ından sonra gelen sultanlığı ....... "

Senden giden gitmiş donse ne olur mutlu olsan ne olur kendine gelince tekrar bırakinca gelirsin gene konu acmaya biz biliyoruz bunu sen bilmiyor musun sanki hayatin boyunca hep kendini kandırdın
Daha gitmez bence , bak mutluyuz diyor, adam duzeldi diyor , Elvis binayı terkedince herkes huzurlu olur tabi E yaş ilerledi, kim kolundan tutup doktor doktor gezdirecek.

Kendi adına konuş. Hiçbir aklı başında çocuk böyle babayı affetmez. Bakma , seni de affetmediler. Ama daha çok küçükler, büyüdüklerinde ilk işleri siz saplantılı karı kocayı kendi halinize bırakıp gitmek olacak.

Buraya insanlar hayatları hakkında konu acıyor, yorum yapıyoruz, benim de genelde yorumlarim sert oluyor gerçeği görsunler diye ama herkes hayatlarına istedikleri gibi devam etmekte özgür. Aldıkları kararlardan sonra aşağılayıcı, kucumseyici mesajlar yazmak bize ne kazandırır, ? İsteyen mis gibi evliliğini bitirir, isteyen çok kotu evliliğine devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…