- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Yen birini bulana kadar inzivaya çekilmiştir. Huylu huyundan vazgeçmezöyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..
evet.. öyle yaptım.. merhamet vicdan ağır bastı.. iyiki de yapmışım..iyiki affetmişim..iyiki sahıp çıktık...
Biz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muşben sizin gibi yüce gönüllü insanları takdir ediyorum.
ben çok merhametsizim
sahip çıkmak falan...
Tabi. Çok edebi Bi eser.Konu gercekmiymis ben roman yaziyor sandim.hakkinda hayırlısı olsun
Ay bir de gururla anlatıyor. Adam yuva denen şeyin içinden geçmiş darma duman etmiş diyor akıllandı iyi bir baba koca oldu. ÇıldıriciimmmmBiz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muşadam baska kadina gidene kadar zamanında çocuklarını bile kullandı bu kadın şimdi acıyormuşta oymuş buymuş çocuklarına bu kadar merhamet etmedi hiç bir zaman
Biz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muşadam baska kadina gidene kadar zamanında çocuklarını bile kullandı bu kadın şimdi acıyormuşta oymuş buymuş çocuklarına bu kadar merhamet etmedi hiç bir zaman
Ay bir de gururla anlatıyor. Adam yuva denen şeyin içinden geçmiş darma duman etmiş diyor akıllandı iyi bir baba koca oldu. Çıldıriciimmmm
Döne döne döne gelmiş adam. Acaba hamamda 40 tas su dökünmüş mü?sen anlamazsın gönlü geniş olan anlar
Kocasını noktalasın gitsin deKadını gazlamayın la tekrar üç noktalara dönerse görürsünüz
Kocaya nokta kalmamışKocasını noktalasın gitsin de
Çok yaşayın siz .Kocaya nokta kalmamış
Kocayı sokmuş koynuna tekrar. midesi nasıl aldı acaba?Kocaya nokta kalmamış