devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

öyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..
Yen birini bulana kadar inzivaya çekilmiştir. Huylu huyundan vazgeçmez

ben sizin gibi yüce gönüllü insanları takdir ediyorum.
ben çok merhametsizim🤷‍♀️
sahip çıkmak falan...
Biz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muş :KK53: adam baska kadina gidene kadar zamanında çocuklarını bile kullandı bu kadın şimdi acıyormuşta oymuş buymuş çocuklarına bu kadar merhamet etmedi hiç bir zaman

Biz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muş :KK53: adam baska kadina gidene kadar zamanında çocuklarını bile kullandı bu kadın şimdi acıyormuşta oymuş buymuş çocuklarına bu kadar merhamet etmedi hiç bir zaman
Ay bir de gururla anlatıyor. Adam yuva denen şeyin içinden geçmiş darma duman etmiş diyor akıllandı iyi bir baba koca oldu. Çıldıriciimmmm

Allahı'm üç noktalar bile yola gelmiş. Kocanın gözümdeki profili:

Eklentiler

• Screenshot_20220407_163923.jpg
    Screenshot_20220407_163923.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 87

o sevmiyorum masalına inanmadım zaten.
adam başka kadınla evliyken buralarda o hala benim kocam diyordu🤷‍♀️
böylesine büyük aşk bitmez bitemez😎

X