- 29 Mayıs 2021
- 13.118
- 85.055
- 36
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Bak tam hatırlamadım oraları ama mantıken tamamladiysam demekKatibin Ruhu bu son hamile kalan kadında evliymiş zaten ve evet bunu da kürtaja zorlamış adam kadın doğurmak istemiş kocama yuttururum demiş hatta. adam para vermiş git aldır diye.
e şimdi sen haklısın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten istemiyormuş çocuğu
Ya yıllat önce bir kadın vardıBiz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muşadam baska kadina gidene kadar zamanında çocuklarını bile kullandı bu kadın şimdi acıyormuşta oymuş buymuş çocuklarına bu kadar merhamet etmedi hiç bir zaman
Tam üstüne bastın o kadar nick değiştirdi kiYa yıllat önce bir kadın vardı
Kocaö dönsün diye üst üste konu açıyordu
Psikolojisi berbattı
Çocuklarına bakamıyordu aşk acısından
Bu o mu acaba
Ben onunla yazıştım sanırım eski mesajlara bakacağımİlk üyeliği kara melekti galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam
Zaten çok eski davalar ama hep aynı davalarBen onunla yazıştım sanırım eski mesajlara bakacağım
Evet kara melekZaten çok eski davalar ama hep aynı davalar
Bilmeyen kalmadıki face i bile bulundu adamı görunce daha bi tiksindim bu adam için bideEvet kara melek
Adamın kadının adına kadar biliyormuşum zamanında
Ay bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?elalemin kocası için o benim kocam diye bize burada atar gider yapan adamın hamile karısı için inşallah düşürür diyen birine küçümseyici mesaj yazmaktan kendimizi alamıyorsak demek.
Kocasıyla 12500 kere boşandıgı icin adam gidip başkasıyla evlendiğinde gene de o benim kocam diyordu geldiğinde kabul falan ediyorduAy bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?
Ayy konu sahibine demek istediğim bi şey var ama ne desem gg,başım belaya girer neyseeKocasıyla 12500 kere boşandıgı icin adam gidip başkasıyla evlendiğinde gene de o benim kocam diyordu geldiğinde kabul falan ediyordu
Ay bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?
O zaman bilmediğiniz konuda neden duyar kasıyorsunuzBilmiyorum konunun o kadarini,bu kadar uzun cunle nasıl yazdınız ya? Bihterin Matmazel ettiği uzun cümle gibi
Adam ceketini atsa kadınlar hamile kalmış. Bu ne ayol. Araştırılsın damızlık alınsın bu adamKatibin Ruhu bu son hamile kalan kadında evliymiş zaten ve evet bunu da kürtaja zorlamış adam kadın doğurmak istemiş kocama yuttururum demiş hatta. adam para vermiş git aldır diye.
e şimdi sen haklısın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten istemiyormuş çocuğu
Sana diyeceğim tek şey var Allah akıl,fikir versinMerhaba ,
İlk defa bu sitede farklı bir konu açarak siteye döndüm. Baktım konularıma yeni yorum yapılmış. Yıllar sonra yazdıklarımı tekrar okudum ..
Hayat işte. Şu an aynı eşimle evliyim. Tekrar evlendim ve devam ediyor. Ve bu yazdıklarımdan sonra bintane olay oldu. Başka biriyle evledi boşandı.Biz evlendik.Hayatında 3 yıl biri oldu.kadın hamile kaldı. çocugu oldu. Çocuk öldü.Kadın bitti.
Biz resmen boşanmamıştık ve hala birlikteyiz.
Evet şu an o evalt acısı yaşadığı için belki kendine çok büyük ders oldu.Bir gün durulacağını biliyor bekliyordum. Ömrümdne çok gitti. Gelecğeden kariyerimden. Ama şimdi iki kız çocugumuzu birlikte büyütüyoruz. Ve çok mutlu. Geçmişi unutarak.
Herşey geride kaldı. Ve bu okuduklarınızın hepsi geride kaldı.
Belkide hiç olmadığım kadar mutluyum eşim ve kızlarımla..
Bilmeyen kalmadıki face i bile bulundu adamı görunce daha bi tiksindim bu adam için bide
Kesin tipsizdir.Bilmeyen kalmadıki face i bile bulundu adamı görunce daha bi tiksindim bu adam için bide