devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Erkek olmak ne kolay.
Başka bir kadınla yatağında eşine de yakalansan, daha evliyken başka bir kadın senden hamile de olsa, bir sürü kadın girip çıksa hayatına daha nice iğrençlikler...
Çocukların tüm bu rezilliklere şahit de olsa, yine de kabul görüyorsun.

Midesizliğin adı, mutlu aile tablosu oluyor. O kızların biraz büyüyüp saçma sapan ilişkiler yaşayıp, kendine yapılanlara annesinin yaptığı gibi susup, hayatlarını mahvettiğinde anlarsın mutlu aile neymiş.

Ben burda kolay kolay icsellestirmem kendimi konularlar ve konu sahipleriyle ama bir mutluluk iki de tulipanin konusu kanlari beynime sicratmistir benim.
Olan olmus artik.Yasayip gorecek olan yine kendisi.O yuzden daha yazmanin bir anlami yok bence.

Bak tam hatırlamadım oraları ama mantıken tamamladiysam demek Sanki elindekilere babalık etti de evli kadından peydahladığı kusur kaldı.

Ya yıllat önce bir kadın vardı
Kocaö dönsün diye üst üste konu açıyordu
Psikolojisi berbattı
Çocuklarına bakamıyordu aşk acısından
Bu o mu acaba

elalemin kocası için o benim kocam diye bize burada atar gider yapan adamın hamile karısı için inşallah düşürür diyen birine küçümseyici mesaj yazmaktan kendimizi alamıyorsak demek.
Ay bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?

Ay bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?

eski kocası başka biriyle evlenmişti.
e evet başkasının kocası oluyordu‍♀
yeni evlendiği kadından çocuğu yoktu benim çocuklarım var o yüzden benim kocam hala diyordu.

Adam ceketini atsa kadınlar hamile kalmış. Bu ne ayol. Araştırılsın damızlık alınsın bu adam

Sana diyeceğim tek şey var Allah akıl,fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…