- 8 Şubat 2015
- 1.606
- 5.654
- Konu Sahibi mutluluk1982
Adam yaşadı hayatını gününü gün etti bu yedirdi paralarınıda şimdi totosunun kılı ağırmıs dönmüş evine namazada baslamistır fiks hiç saşmaz şeytan şok
Ve o sırada şeytan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam yaşadı hayatını gününü gün etti bu yedirdi paralarınıda şimdi totosunun kılı ağırmıs dönmüş evine namazada baslamistır fiks hiç saşmaz şeytan şok
40 yıllık alkolik de bağımlı değilim diyor mesela.Bu siteye en son yazdığımdan sonra binkere gitti binkere geldi diyebilirim.Artık çareyi insanların söyleyeceği laflarda tesellide aramıycam.Ki öyle aramıyroum zaten. Deidm ya. Boşanma davası açtım.Gayet güçlüydum.İşimde gücümde. O işini kaybetti.Evladı oldu.Onu kaybetti. Biz onun kötü gününde yanında olmayı tercih ettik .Hıı bu saatten sonra yanlış yaparsa yolu açık olsun. Artık bizi etkilemez asla.Vicdanımızda çok rahat. Artık hayatın birilerine bağlı oalrak yaşamamayı öğrendim. Mesele bu. çok geç oldu ama durum öyle.
Herkesin yorumu kendini ilgilendirir. Konuya gelip aman şöyle yorum yapmayın aman böyle yorum yapmayın diye duyar kasmak da moda oldu. siz destekliyorsanız buyun devam edin. Ortada çocuklar varken ben sizin kadar destekleyici olamıyorumBuraya insanlar hayatları hakkında konu acıyor, yorum yapıyoruz, benim de genelde yorumlarim sert oluyor gerçeği görsunler diye ama herkes hayatlarına istedikleri gibi devam etmekte özgür. Aldıkları kararlardan sonra aşağılayıcı, kucumseyici mesajlar yazmak bize ne kazandırır, ? İsteyen mis gibi evliliğini bitirir, isteyen çok kotu evliliğine devam eder
Doğru söyle kız , kedi gibi oturuyor de mi yerinde sjsjsjsjöyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..
Di mi? Bak ağzından küfür de çıkmıyormuş , canım aşkım bitanem bile diyormuş büyük gelişme.Yok ya adam dersini aldı ailesinin kıymetini bildi de döndü karısına
PekiHerkesin yorumu kendini ilgilendirir. Konuya gelip aman şöyle yorum yapmayın aman böyle yorum yapmayın diye duyar kasmak da moda oldu. siz destekliyorsanız buyun devam edin. Ortada çocuklar varken ben sizin kadar destekleyici olamıyorum
Buraya insanlar hayatları hakkında konu acıyor, yorum yapıyoruz, benim de genelde yorumlarim sert oluyor gerçeği görsunler diye ama herkes hayatlarına istedikleri gibi devam etmekte özgür. Aldıkları kararlardan sonra aşağılayıcı, kucumseyici mesajlar yazmak bize ne kazandırır, ? İsteyen mis gibi evliliğini bitirir, isteyen çok kotu evliliğine devam eder
Kadını zorla kürtaja götürmemişler miydi bu iki kafadar, yanlış mı hatırlıyorum?elalemin kocası için o benim kocam diye bize burada atar gider yapan adamın hamile karısı için inşallah düşürür diyen birine küçümseyici mesaj yazmaktan kendimizi alamıyorsak demek.
Kadını zorla kürtaja götürmemişler miydi yanlış mı hatırlıyorum?
Kadını kürtaja zorladıklarını hatırlıyorum, ama başardılar mi yoksa çocuk kendi mi düştü orayı hatırlamadım. Zamanında kolundan çeke çeke aldırmaya kalktığı bebek düştü diye adam bedel ödemiş oluyor ahahahahahah insan inanmak istesin yeter ki.onu hatırlayamadım ama o çocuk doğmadıydı. düştü mü aldırdılar mı bilmiyorum.
kadın hamileyken bile benim kocam onun değil diyordu.
üzümü yediler sapı mutluluğa kaldı.
Bilmiyorum konunun o kadarini,bu kadar uzun cunle nasıl yazdınız ya? Bihterin Matmazel ettiği uzun cümle gibielalemin kocası için o benim kocam diye bize burada atar gider yapan adamın hamile karısı için inşallah düşürür diyen birine küçümseyici mesaj yazmaktan kendimizi alamıyorsak demek.
Kadını kürtaja zorladıklarını hatırlıyorum, ama başardılar mi yoksa çocuk kendi mi düştü orayı hatırlamadım. Zamanında kolundan çeke çeke aldırmaya kalktığı bebek düştü diye adam bedel ödemiş oluyor ahahahahahah insan inanmak istesin yeter ki.
Bilmiyorum konunun o kadarini,bu kadar uzun cunle nasıl yazdınız ya? Bihterin Matmazel ettiği uzun cümle gibi
Bilmediğiniz belli oluyor zaten ortalama 10 yili vardır gidip gidip geliyor ayni konularla burda sayesinde kanser olduk hala utanmadan yazabiliyorda bende istediğim yorumu yaparimBilmiyorum konunun o kadarini,bu kadar uzun cunle nasıl yazdınız ya? Bihterin Matmazel ettiği uzun cümle gibi
Onu aldırmaya zorlamamış mı hehehe hayret.katip zayıf gördüm seni
o ilk çocuk evlendiği kadından olan ve baktım şimdi kürtaja zorlamış evet adam.
şimdi bu konuda dediği kadın başka mutlulukla 3.kez evlendiğinde boşanmadan hamile bıraktığı kadın bu.
kadınları karıştırma rica edicim
Onu aldırmaya zorlamamış mı hehehe hayret.
Banada oyle geldi, 3 kere okudum anlamak içinbihterle matmazelin esamesi okunmaz benim yanımda