devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Adam yaşadı hayatını gününü gün etti bu yedirdi paralarınıda şimdi totosunun kılı ağırmıs dönmüş evine namazada baslamistır fiks hiç saşmaz 🤣 şeytan şok 😱🤣🤣

Ve o sırada şeytan

EhLx-PsXcAg0VaE.jpg

Bu siteye en son yazdığımdan sonra binkere gitti binkere geldi diyebilirim.Artık çareyi insanların söyleyeceği laflarda tesellide aramıycam.Ki öyle aramıyroum zaten. Deidm ya. Boşanma davası açtım.Gayet güçlüydum.İşimde gücümde. O işini kaybetti.Evladı oldu.Onu kaybetti. Biz onun kötü gününde yanında olmayı tercih ettik .Hıı bu saatten sonra yanlış yaparsa yolu açık olsun. Artık bizi etkilemez asla.Vicdanımızda çok rahat. Artık hayatın birilerine bağlı oalrak yaşamamayı öğrendim. Mesele bu. çok geç oldu ama durum öyle.
40 yıllık alkolik de bağımlı değilim diyor mesela.

Buraya insanlar hayatları hakkında konu acıyor, yorum yapıyoruz, benim de genelde yorumlarim sert oluyor gerçeği görsunler diye ama herkes hayatlarına istedikleri gibi devam etmekte özgür. Aldıkları kararlardan sonra aşağılayıcı, kucumseyici mesajlar yazmak bize ne kazandırır, ? İsteyen mis gibi evliliğini bitirir, isteyen çok kotu evliliğine devam eder
Herkesin yorumu kendini ilgilendirir. Konuya gelip aman şöyle yorum yapmayın aman böyle yorum yapmayın diye duyar kasmak da moda oldu. siz destekliyorsanız buyun devam edin. Ortada çocuklar varken ben sizin kadar destekleyici olamıyorum

öyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..
Doğru söyle kız , kedi gibi oturuyor de mi yerinde sjsjsjsj

Buraya insanlar hayatları hakkında konu acıyor, yorum yapıyoruz, benim de genelde yorumlarim sert oluyor gerçeği görsunler diye ama herkes hayatlarına istedikleri gibi devam etmekte özgür. Aldıkları kararlardan sonra aşağılayıcı, kucumseyici mesajlar yazmak bize ne kazandırır, ? İsteyen mis gibi evliliğini bitirir, isteyen çok kotu evliliğine devam eder

elalemin kocası için o benim kocam diye bize burada atar gider yapan adamın hamile karısı için inşallah düşürür diyen birine küçümseyici mesaj yazmaktan kendimizi alamıyorsak demek.

elalemin kocası için o benim kocam diye bize burada atar gider yapan adamın hamile karısı için inşallah düşürür diyen birine küçümseyici mesaj yazmaktan kendimizi alamıyorsak demek.
Kadını zorla kürtaja götürmemişler miydi bu iki kafadar, yanlış mı hatırlıyorum?

Kadını zorla kürtaja götürmemişler miydi yanlış mı hatırlıyorum?

onu hatırlayamadım ama o çocuk doğmadıydı. düştü mü aldırdılar mı bilmiyorum.
kadın hamileyken bile benim kocam onun değil diyordu.
üzümü yediler sapı mutluluğa kaldı.

Kızlarınız yaş itibari ile babaları yanında olduğu için mutlu olabilir. Baba-kız ilişkisi farklı sizin ilişkiniz farklı sonuçta.
Siz şimdi özellikle büyük kızınıza ilişkiler konusunda çok kötü örnek oldunuz.
Umarım ne yaparsa yapsın birini terk edemeyen, onu çeken biri olmaz. Belki de sizin ilişki anlayışınızdan, aciz davranmanızdan o kadar nefret eder ki tam tersiniz olur kimseye eyvallahı olmaz. Umarım ikincisi olur.
Yazık ettiniz kızlarınıza.

onu hatırlayamadım ama o çocuk doğmadıydı. düştü mü aldırdılar mı bilmiyorum.
kadın hamileyken bile benim kocam onun değil diyordu.
üzümü yediler sapı mutluluğa kaldı.
Kadını kürtaja zorladıklarını hatırlıyorum, ama başardılar mi yoksa çocuk kendi mi düştü orayı hatırlamadım. Zamanında kolundan çeke çeke aldırmaya kalktığı bebek düştü diye adam bedel ödemiş oluyor ahahahahahah insan inanmak istesin yeter ki.

Bilmiyorum konunun o kadarini,bu kadar uzun cunle nasıl yazdınız ya? Bihterin Matmazel ettiği uzun cümle gibi 😂

Kadını kürtaja zorladıklarını hatırlıyorum, ama başardılar mi yoksa çocuk kendi mi düştü orayı hatırlamadım. Zamanında kolundan çeke çeke aldırmaya kalktığı bebek düştü diye adam bedel ödemiş oluyor ahahahahahah insan inanmak istesin yeter ki.

katip zayıf gördüm seni😅
o ilk çocuk evlendiği kadından olan ve baktım şimdi kürtaja zorlamış evet adam.
şimdi bu konuda dediği kadın başka mutlulukla 3.kez evlendiğinde boşanmadan hamile bıraktığı kadın bu.
kadınları karıştırma rica edicim😅

Bilmiyorum konunun o kadarini,bu kadar uzun cunle nasıl yazdınız ya? Bihterin Matmazel ettiği uzun cümle gibi 😂
Bilmediğiniz belli oluyor zaten ortalama 10 yili vardır gidip gidip geliyor ayni konularla burda sayesinde kanser olduk hala utanmadan yazabiliyorda bende istediğim yorumu yaparim

katip zayıf gördüm seni😅
o ilk çocuk evlendiği kadından olan ve baktım şimdi kürtaja zorlamış evet adam.
şimdi bu konuda dediği kadın başka mutlulukla 3.kez evlendiğinde boşanmadan hamile bıraktığı kadın bu.
kadınları karıştırma rica edicim😅
Onu aldırmaya zorlamamış mı hehehe hayret.

X