devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Tamam yatağinda bile bastin neyse banane

evet... yıllar önce 8 yıllık evliyken..
neyse..Geldi geçti.
Çok çok acı yaşadım.Çok bedeller ödedim.Göğüs kanseri oldum. 38 yaşında menopoza girdim. Bana o kadar acılar yaşattı. Onun en kötü duruma düşmesinde rezil olmasında çok sevineceğimi düşünüyordum. ohhh diycektim. Diyemedim. Oturdum bende onla üzüldüm. Bilmiyorum.. Hakkımıza hayırlısı. Şimdi hiçbirşey hissetmiyorum. Sadece kızlarım çok çok mutlu .. Yanımıza geliyorlar.Hep birlikte film izliyoruz. Yemek yiyoruz. Büyük kızım güya babasıdan nefret ediyorudu ama araları şimdi çok iyi. Tek dileğim bu saaten sonra mutlu olmak.

"İnsan hiçbir konuda, her şeyin sonu gelmiş gibi davranmamalı." sözüne en iyi örnek olarak okunası bir konu, konu sahibi hoş geldin ve iyi ki bir delilik yapmamışsın. Eğer o deliliği yapsaydın, bu dünyadan sen gitmiş olacaktın ve dünya sen gittiğin için dönmeyi bırakmayacaktı. Allah iş konusunda da yolunu açık etsin

İyi halt ettiniz. İnsan ne ederse kendine ediyor. Bir de çocukları öne sürüyorsunuz

ben sizin gibi yüce gönüllü insanları takdir ediyorum.
ben çok merhametsizim
sahip çıkmak falan...

Bu nasıl konu ya böyle
7 yıllık niye hortladı ki okudum birazını sonra tarihe baktım

Ayy kendi hortlatmis

Ama yazık ya

Huylu huyundan vazgeçmez
öyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..

Daha dur ama bekle senin ödenecek büyük bedellerin var hiç kendini de burda yazarak kimseyide kandırma boşu a mutluymuş senin konularını gordugumde bile hep aklıma o kızlar geliyor ah o yazık ettiğin evlatlar o lanet kocanın peşinden koşmakla geçirdiğin ömrün arada yiyip tükettiğin ailen kızların ama dur sen şimdi yine almışsın ya kocisini bekle zamanı gelicek sen de o bedeli çok ağır ödeyeceksin kızların sana hesap sorucak az daha büyüsünler hele ayyy yorum asla yapmazdım ama tutamadım kendimi ben hiç bu kadar koca kocaaaaa diye yoluna ölen görmedim neyse ya bu konuyu okumak bile istemiyorum

E tabi adam her şeyi yaşadı hevesini aldı, işini kaybetti, çocugunu kaybetti geldi sırtını size yasladı siz de sıvamakla meşgulsunuz suan.
Neyse ya. Ben gittim.
evet.. öyle yaptım.. merhamet vicdan ağır bastı.. iyiki de yapmışım..iyiki affetmişim..iyiki sahıp çıktık...

İşe girsin sen o zaman gör onu, bekle azıcık biti kanlansin

evet.. daha iyi bir yerde daha iyi bir konumda ..
Bekle diyorum işte sana, birazcık güvende hissetmeye başlasin kendini düşer gene karı kız peşine, o adam adam olmaz. Babasının evinde sığıntı gibi yaşarken gene alıp pasalik rütbesi vermişsin. Alışsın bı iyice, havalanir gene merak etme

Nasıl yani onun çocuğu ölünce ders almış oldu
Ne acimasiz ne vicdansiz bir lâf ya sanki ölen onun çocuğu da
Neyse.ben susayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…