- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.701
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ne diyorsun kuzum anlamadım valla alla icin konuyu bi toparla ve yeni bir konu açta sana yardımcı olalım herkesin sorunları var İnan sukretmek lazım daha dun gencecik arkadaşım hastalıktan vefat etti çocuğu ortada kaldı sizin tam olarak derdiniz eşinizin ayrılıp gitmesi mi ? Anladığım kadarıyla boşanmaktan pisman olmuşsunuz …ya bakın insanalr neler neler yaşıyor boşanıyor .sizi istemeyen bir adam icin neden kendinize ve çocuklara bu cezayi veriyorsunuz anlamadım .erkek nedir yA inanın çoğu kendi menfaatını düşünen serfszler bak adam baskasini bulmuş evleniyormuş ne sen umrundasin ne çocuğu ..sende onune bak başkasıyla görüş İnan bana aşık olacağın birini sırtını yaslayacağın birini bulursan gözün o zmn açılacak ve kocandan ancak o zmn kurtulacaksın o zmn doğru bir karat verdiğini anlayacaksın ..bi toparlan önüne bak gerekirse o memleketi terk et baska çevre baska ortamlar bul
Bende korktum ya direk profiline baktım son görülmesi yeni tarih şükürAyy nolmuş ya ölmüş mü sadece başlığı okudum da geldim
TSK ederimkonu çok eski
konu sahibi de eşinden 3 kere ayrılıp geri dönmüş
en son 2020de çekişmeli dava açmış
Ha iyi bari eski konu olduğunu da yeni farkettimBende korktum ya direk profiline baktım son görülmesi yeni tarih şükür
En son aynı kocayı 3.defa boşuyordu, naptı acaba?Ayy nolmuş ya ölmüş mü sadece başlığı okudum da geldim
En son 9 gün önce girmiş, tekrar gelir inş, öğreniriz.Merak ettim affetti mi yine kocasını diye
Gelince yazar inşallah da merakımızı giderirEn son aynı kocayı 3.defa boşuyordu, naptı acaba?
Boşanıp 4. kez aynı kişiyle evlenip tekrar konu açmaz umarım kiEn son aynı kocayı 3.defa boşuyordu, naptı acaba?
Neeee 3 kere kocasıyla evlenip boşanmış mi yanıBoşanıp 4. kez aynı kişiyle evlenip tekrar konu açmaz umarım ki
Evet. Bu konuda yok ama diger konularda vardı. 2014teki olaylardan sonra tekrar evlenmiş aynı kisiyle anladigım kadarıylaNeeee 3 kere kocasıyla evlenip boşanmış mi yanı
Tekrar gelmesi icin kocası öteki kadına gitmis olmasi lazım muhtemelen simdilik yanındadır ondan musmutlu hayatına devam ediyordurEn son 9 gün önce girmiş, tekrar gelir inş, öğreniriz.