devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

O neydi gıı

Merhaba ,
İlk defa bu sitede farklı bir konu açarak siteye döndüm. Baktım konularıma yeni yorum yapılmış. Yıllar sonra yazdıklarımı tekrar okudum ..
Hayat işte. Şu an aynı eşimle evliyim. Tekrar evlendim ve devam ediyor. Ve bu yazdıklarımdan sonra bintane olay oldu. Başka biriyle evledi boşandı.Biz evlendik.Hayatında 3 yıl biri oldu.kadın hamile kaldı. çocugu oldu. Çocuk öldü. Kadın bitti.
Biz resmen boşanmamıştık ve hala birlikteyiz.
Evet şu an o evalt acısı yaşadığı için belki kendine çok büyük ders oldu.Bir gün durulacağını biliyor bekliyordum. Ömrümdne çok gitti. Gelecğeden kariyerimden. Ama şimdi iki kız çocugumuzu birlikte büyütüyoruz. Ve çok mutlu. Geçmişi unutarak.
Herşey geride kaldı. Ve bu okuduklarınızın hepsi geride kaldı.
Belkide hiç olmadığım kadar mutluyum eşim ve kızlarımla..

Tekrar gelmesi icin kocası öteki kadına gitmis olmasi lazım muhtemelen simdilik yanındadır ondan musmutlu hayatına devam ediyordur

Merhaba ,
Evet herşey yolunda çok şükür.Hepsi geride kaldı. oooo buraya o kadar yazmadığım yaşadığım şeyler varki.. Artık burayada yazmıyordum. Final mutlu son oldu diyelim.
Geçmişi unuttuk.Şu an hiç olmadıım kadar mutluyuz kızlarım ve eşimle ...

Senden giden gitmiş donse ne olur mutlu olsan ne olur kendine gelince tekrar bırakinca gelirsin gene konu acmaya biz biliyoruz bunu sen bilmiyor musun sanki hayatin boyunca hep kendini kandırdın

Beni hatırladın mı bilmiyorum.
Telefonda konuşmuştuk seninle.
Uzun zaman oldu.
Sana su kadarını diyeyim kendine ve çocuklarına yazık ettin.

Tamam yatağinda bile bastin neyse banane

Beni hatırladın mı bilmiyorum.
Telefonda konuşmuştuk seninle.
Uzun zaman oldu.
Sana su kadarını diyeyim kendine ve çocuklarına yazık ettin.
hatırlayamadım ama pardon
ama kesin konuşmuşuzdur.Buradan arkadaş olup hala görüştüğüm kişiler var.
Evet çok zor zamanlardı ama geçti. Geçmişe bakmıyroum. Şu an kızlarım ve ben çok mutluyuz. Birbirimize sarıldık.
Zor günlerdi. Şimdi evliliğimin ilk günleri gibi kızlarımla ailece çok mutluyuz. Çok çok yazmadığım anlatmadığım şeyler var. çok... Eşim belkide bu hayatta en zor bedelleri ödedi ve değişti. Ve bu bedelleri ödedikten sonra biz onu yanlız bırakmadık. Affettik.

Eşin bedel mi ödedi selma ?
Peki.

Senden giden gitmiş donse ne olur mutlu olsan ne olur kendine gelince tekrar bırakinca gelirsin gene konu acmaya biz biliyoruz bunu sen bilmiyor musun sanki hayatin boyunca hep kendini kandırdın
Bu siteye en son yazdığımdan sonra binkere gitti binkere geldi diyebilirim.Artık çareyi insanların söyleyeceği laflarda tesellide aramıycam.Ki öyle aramıyroum zaten. Deidm ya. Boşanma davası açtım.Gayet güçlüydum.İşimde gücümde. O işini kaybetti.Evladı oldu.Onu kaybetti. Biz onun kötü gününde yanında olmayı tercih ettik .Hıı bu saatten sonra yanlış yaparsa yolu açık olsun. Artık bizi etkilemez asla.Vicdanımızda çok rahat. Artık hayatın birilerine bağlı oalrak yaşamamayı öğrendim. Mesele bu. çok geç oldu ama durum öyle.

Gecen gun bir konuda seni etiketlemistim merak edip.Iyi iyi Allah iyilik versin hic olmadiginiz kadar mutluysaniz.

Şuna baya bi güldüm

Yaa bir ben yeni gordum bunu demek bibi, gariblme gitti çok

geldi geçti o günler. Bende yeni konu açtım.İş kariyerle ilgili. Eski konulara yorum yapılınca yazayım dedim.Çünkü özelden çok yazan olmuş son durum nedir diye :)
Çok acı ama geldi geçti diyelim.

Şuna baya bi güldüm

:)
bende gülüyorum.. İnşallah yapmaz diyelim.Pozitif düşünelim. Şimdilik herşey yolunda. Yaşım 40. Yeter artık. Evet her seferinde daha çok aynı acıyı yaşadım ama bu defa sevgi bitti. Sevgi yok. Eişme karşı vicdan var. Sadece babasının bir odasında yaşayan işini kaybetmiş bir adamdı ve bundan dolayı ona sahip çıktık kızlarımla. SAdece merhamet var. Artık merak etmiyroum .Tlf.şifresni verdi.Sosyal medya hesaplarını verdi. Umrumda bile değil... inanın. Tabiki bir düzenimiz var.Küçük kızım alıştı babayı çok seviyor. Büyük kızım çok mutlu. Babasıyla barıştı. İnşallah hep böyle mutlu oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…