devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Ya bende hatırlıyorum o konuları, kaç kez ayrılıp barismisti ve işi de olmasına rağmen kocası kendini aldatmaya devam ettiği halde yapamıyorum deyip barışmak isteyen bir üye vardı. Aynı üye mi acaba, ağzım açık okumuştum o zamanlar.

Cidden sağlam bir psikologdan sağlam bir destek gerekiyor bu insanlara.

6 sene öncesinin konusunu neden güncellersiniz? Amaç? Merak ediyorum gerçekten arama yaparken ne diye aradığınız? En tuhaf başlıklar filan diye mi? Tedavülde olmayan üyelere cevap vermek peki? Kafamda kentsel dönüşümler

Ben de konu sahibi kendisi geldi yazdi heralde diye bakınıyorum. Hani düzeldim, durumum şimdi şu, o zamanlar böyle bir konu açmışım ama geçti çok şükür tarzında.

Üyenin kocasının ve kadının tipini çok merak ettim. Böyle roman gibi ama karakterlerin tipleri zihinde olmayınca bi eksik kalıyor.

Offfd kusura bakma. Kocasıyla kafayı y yemiş kadinlarsin malesef. Ne yani bulunmaz Hint kumaşı mi . Adam şehir şehir gezerek seni aldatm iş sende uğruna ölürüm diyosun. Melankoli takılma. Bugün etrafında seni teselli eden insanlar olabilir. Şunu unutma kimse sürekli mızmız mutsuz bı insanla uğraşmaz sıkılır bı zaman sonra. Kendine gel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…