- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.176
- 40
- Konu Sahibi mutluluk1982
E tabi adam her şeyi yaşadı hevesini aldı, işini kaybetti, çocugunu kaybetti geldi sırtını size yasladı siz de sıvamakla meşgulsunuz suan.
Neyse ya. Ben gittim.
Neyse ya. Ben gittim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yatağinda bile bastin neyse banane
İyi halt ettiniz. İnsan ne ederse kendine ediyor. Bir de çocukları öne sürüyorsunuzhatırlayamadım ama pardon
ama kesin konuşmuşuzdur.Buradan arkadaş olup hala görüştüğüm kişiler var.
Evet çok zor zamanlardı ama geçti. Geçmişe bakmıyroum. Şu an kızlarım ve ben çok mutluyuz. Birbirimize sarıldık.
Zor günlerdi. Şimdi evliliğimin ilk günleri gibi kızlarımla ailece çok mutluyuz. Çok çok yazmadığım anlatmadığım şeyler var. çok... Eşim belkide bu hayatta en zor bedelleri ödedi ve değişti. Ve bu bedelleri ödedikten sonra biz onu yanlız bırakmadık. Affettik.
:)
bende gülüyorum.. İnşallah yapmaz diyelim.Pozitif düşünelim. Şimdilik herşey yolunda. Yaşım 40. Yeter artık. Evet her seferinde daha çok aynı acıyı yaşadım ama bu defa sevgi bitti. Sevgi yok. Eişme karşı vicdan var. Sadece babasının bir odasında yaşayan işini kaybetmiş bir adamdı ve bundan dolayı ona sahip çıktık kızlarımla. SAdece merhamet var. Artık merak etmiyroum .Tlf.şifresni verdi.Sosyal medya hesaplarını verdi. Umrumda bile değil... inanın. Tabiki bir düzenimiz var.Küçük kızım alıştı babayı çok seviyor. Büyük kızım çok mutlu. Babasıyla barıştı. İnşallah hep böyle mutlu oluruz.
Ayy kendi hortlatmisMerhaba ,
İlk defa bu sitede farklı bir konu açarak siteye döndüm. Baktım konularıma yeni yorum yapılmış. Yıllar sonra yazdıklarımı tekrar okudum ..
Hayat işte. Şu an aynı eşimle evliyim. Tekrar evlendim ve devam ediyor. Ve bu yazdıklarımdan sonra bintane olay oldu. Başka biriyle evledi boşandı.Biz evlendik.Hayatında 3 yıl biri oldu.kadın hamile kaldı. çocugu oldu. Çocuk öldü. Kadın bitti.
Biz resmen boşanmamıştık ve hala birlikteyiz.
Evet şu an o evalt acısı yaşadığı için belki kendine çok büyük ders oldu.Bir gün durulacağını biliyor bekliyordum. Ömrümdne çok gitti. Gelecğeden kariyerimden. Ama şimdi iki kız çocugumuzu birlikte büyütüyoruz. Ve çok mutlu. Geçmişi unutarak.
Herşey geride kaldı. Ve bu okuduklarınızın hepsi geride kaldı.
Belkide hiç olmadığım kadar mutluyum eşim ve kızlarımla..
Adamın çalışmaya başladığını sanmam, 3 gün sonra beli dogrultsun, parası olsun, eski tas eski hamama dönerlerben sizin gibi yüce gönüllü insanları takdir ediyorum.
ben çok merhametsizim
sahip çıkmak falan...
öyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..Huylu huyundan vazgeçmez
Daha dur ama bekle senin ödenecek büyük bedellerin var hiç kendini de burda yazarak kimseyide kandırma boşu a mutluymuş senin konularını gordugumde bile hep aklıma o kızlar geliyor ah o yazık ettiğin evlatlar o lanet kocanın peşinden koşmakla geçirdiğin ömrün arada yiyip tükettiğin ailen kızların ama dur sen şimdi yine almışsın ya kocisini bekle zamanı gelicek sen de o bedeli çok ağır ödeyeceksin kızların sana hesap sorucak az daha büyüsünler hele ayyy yorum asla yapmazdım ama tutamadım kendimi ben hiç bu kadar koca kocaaaaa diye yoluna ölen görmedim neyse ya bu konuyu okumak bile istemiyorum:)
bende gülüyorum.. İnşallah yapmaz diyelim.Pozitif düşünelim. Şimdilik herşey yolunda. Yaşım 40. Yeter artık. Evet her seferinde daha çok aynı acıyı yaşadım ama bu defa sevgi bitti. Sevgi yok. Eişme karşı vicdan var. Sadece babasının bir odasında yaşayan işini kaybetmiş bir adamdı ve bundan dolayı ona sahip çıktık kızlarımla. SAdece merhamet var. Artık merak etmiyroum .Tlf.şifresni verdi.Sosyal medya hesaplarını verdi. Umrumda bile değil... inanın. Tabiki bir düzenimiz var.Küçük kızım alıştı babayı çok seviyor. Büyük kızım çok mutlu. Babasıyla barıştı. İnşallah hep böyle mutlu oluruz.
evet.. öyle yaptım.. merhamet vicdan ağır bastı.. iyiki de yapmışım..iyiki affetmişim..iyiki sahıp çıktık...E tabi adam her şeyi yaşadı hevesini aldı, işini kaybetti, çocugunu kaybetti geldi sırtını size yasladı siz de sıvamakla meşgulsunuz suan.
Neyse ya. Ben gittim.
İşe girsin sen o zaman gör onu, bekle azıcık biti kanlansinöyle hayat sana bir ders verirki öyle bir hayatın değişir ki.... ben bunları gördüm ve inanaımıyorum. Eşimdeki değişikliğe çocuklarım da bende inanımıyorum. Ağzından küfür düşmeyen adam küfür yok. Bağırma yok. Evden çıkmıyor. Tlf sosyal medya tüm şifreleri verdi. Ağzından aşkım canım bitanem düşmüyor. çocuklarım için inşallaah böyle de gider. Nediyeyim. Hayat bu işte..
evet.. daha iyi bir yerde daha iyi bir konumda ..Şimdi çalışmaya başladı mi peki?
Bekle diyorum işte sana, birazcık güvende hissetmeye başlasin kendini düşer gene karı kız peşine, o adam adam olmaz. Babasının evinde sığıntı gibi yaşarken gene alıp pasalik rütbesi vermişsin. Alışsın bı iyice, havalanir gene merak etmeevet.. daha iyi bir yerde daha iyi bir konumda ..
Nasıl yani onun çocuğu ölünce ders almış olduMerhaba ,
İlk defa bu sitede farklı bir konu açarak siteye döndüm. Baktım konularıma yeni yorum yapılmış. Yıllar sonra yazdıklarımı tekrar okudum ..
Hayat işte. Şu an aynı eşimle evliyim. Tekrar evlendim ve devam ediyor. Ve bu yazdıklarımdan sonra bintane olay oldu. Başka biriyle evledi boşandı.Biz evlendik.Hayatında 3 yıl biri oldu.kadın hamile kaldı. çocugu oldu. Çocuk öldü. Kadın bitti.
Biz resmen boşanmamıştık ve hala birlikteyiz.
Evet şu an o evalt acısı yaşadığı için belki kendine çok büyük ders oldu.Bir gün durulacağını biliyor bekliyordum. Ömrümdne çok gitti. Gelecğeden kariyerimden. Ama şimdi iki kız çocugumuzu birlikte büyütüyoruz. Ve çok mutlu. Geçmişi unutarak.
Herşey geride kaldı. Ve bu okuduklarınızın hepsi geride kaldı.
Belkide hiç olmadığım kadar mutluyum eşim ve kızlarımla..
Adamın çalışmaya başladığını sanmam, 3 gün sonra beli dogrultsun, parası olsun, eski tas eski hamama dönerler