- 19 Mayıs 2020
- 46.359
- 207.407
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ben merak etmiyorum . Biliyorum ki herif tipsiz.Her şeyi merak etme Strobe, her şeyi merak etme Strobe, elin adamını-kadınını görüp napçan Strobe, merak etme Strobe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben merak etmiyorum . Biliyorum ki herif tipsiz.Her şeyi merak etme Strobe, her şeyi merak etme Strobe, elin adamını-kadınını görüp napçan Strobe, merak etme Strobe.
Bildiğin kro tip esmer sakal kökleri belli olan hani bilirsin ya öyle tipleriBen merak etmiyorum . Biliyorum ki herif tipsiz.
Neyse bize mutluluk dilemek düşerBilmeyen kalmadıki face i bile bulundu adamı görunce daha bi tiksindim bu adam için bide
Ama herifteki libidoBildiğin kro tip esmer sakal kökleri belli olan hani bilirsin ya öyle tipleri
Kediyi merak öldürmüşBilmeyen kalmadıki face i bile bulundu adamı görunce daha bi tiksindim bu adam için bide
Ay libidosu onun olsun pislik herif yapmadığı pislik kalmadiAma herifteki libido
PardonO zaman bilmediğiniz konuda neden duyar kasıyorsunuz
İzin veren var ki yapıyor. Vermesinler.Ay libidosu onun olsun pislik herif yapmadığı pislik kalmadi
Her şeyi merak etme Strobe, her şeyi merak etme Strobe, elin adamını-kadınını görüp napçan Strobe, merak etme Strobe.
Kadının güzel olmasına şaşırdım birden niyeyse, adama şaşırmadımahaha kendisi burada açık açık kocasının adını falan yazmıştı o zamanlar sanırım tanıyan biri çıkmıştı bunları karı koca. görenler adamın tipsiz kadının ise çok güzel olduğunu söylemişti.
Ulan ne acaip kafalareski kocası başka biriyle evlenmişti.
e evet başkasının kocası oluyordu♀
yeni evlendiği kadından çocuğu yoktu benim çocuklarım var o yüzden benim kocam hala diyordu.
işsiz kaldığİşe girsin sen o zaman gör onu, bekle azıcık biti kanlansin
:) inanın ben açmadım. İş ile ilgili konu açtım. bir baktım eski konularıma biri yapmış.Merak etmiş. Haksızlık etmiyeyim diye bilgi verdim sadece. Yazan yazana oldu. Anlamadım :) Herşey yolundaBu nasıl konu ya böyle
7 yıllık niye hortladı ki okudum birazını sonra tarihe baktım
aman korkmayın ölye değil..herşey yolunda. Bu defa konu kariyer ile ilgili... sadece eski konulara yorum yapılmış merak etmişler bende yazdım o kadar. korkulacak durum yokAyy kendi hortlatmis
Ama yazık ya
Ay bibi ben bu üyeyi şimdi hatırladım yaaAy libidosu onun olsun pislik herif yapmadığı pislik kalmadi
yaptığı çapkınlıklar bir çocugunu bir canın ölümüneneden oldu .. buna bende çok üzüldüm... ve kendi de böyle bir acı yaşadığı için.. bu yaptığı şeylerin nelere mal olduğunu anladı demek istiyorum.. Kadın doğum yaptı. Zaten kadın hamileyken babasında yaşıyordu. Asla kadınla birleşmiyecekti. Bende asla kabul etmedim. git o çocuk analı babalı büyüsün bari sahip çık cocuguna dedim. Kapımda yattı , kadın kendinebağlı kalmam için çocuk yaptı dedi.. Kendi kendine mi yaptı dedim. git dedim. Asla çocuk varken git o çocuga sahip çık dedim.. Kadın erken doğum yaptı. 23 gün yaşadı çocuk.Yani sizi defalarca aldatan baska kadindan cocugu olan adamla simdi mutlusunuz oyle mi?
Siz buna inaniyor musunuz?
Cocuk ölmüşte adam yola gelmis daha neler..
Siz bir cocugun ölümünden kendinize pay mı çıkarıyorsunuz...
Mideniz iyiyse sorun yok tabii..
Ne akıllanacak ya. Sahip çıkmamış zaten. Hatta hala bağlamak için çocuk yaptı diye kapınıza gelmiş kadına laflar etmiş. Ne rezil adammış. İçinden kötülük akıyor.yaptığı çapkınlıklar bir çocugunu bir canın ölümüneneden oldu .. buna bende çok üzüldüm... ve kendi de böyle bir acı yaşadığı için.. bu yaptığı şeylerin nelere mal olduğunu anladı demek istiyorum.. Kadın doğum yaptı. Zaten kadın hamileyken babasında yaşıyordu. Asla kadınla birleşmiyecekti. Bende asla kabul etmedim. git o çocuk analı babalı büyüsün bari sahip çık cocuguna dedim. Kapımda yattı , kadın kendinebağlı kalmam için çocuk yaptı dedi.. Kendi kendine mi yaptı dedim. git dedim. Asla çocuk varken git o çocuga sahip çık dedim.. Kadın erken doğum yaptı. 23 gün yaşadı çocuk.
Melek oldu gitti.Bizim aile mezarlığında. Bende insanlığımla sınandım.Çok zor şeyler yasadım.Hergün daha beterini yaşadım. geldi geçti.. Rabbim bir daha göstermesin
Sen mi git onunla yasa dedin duyda inanma e ötekiyle evliyken kocam geri gelsin diye zirliyordun asla umrunda değildi sadece gelsindiyaptığı çapkınlıklar bir çocugunu bir canın ölümüneneden oldu .. buna bende çok üzüldüm... ve kendi de böyle bir acı yaşadığı için.. bu yaptığı şeylerin nelere mal olduğunu anladı demek istiyorum.. Kadın doğum yaptı. Zaten kadın hamileyken babasında yaşıyordu. Asla kadınla birleşmiyecekti. Bende asla kabul etmedim. git o çocuk analı babalı büyüsün bari sahip çık cocuguna dedim. Kapımda yattı , kadın kendinebağlı kalmam için çocuk yaptı dedi.. Kendi kendine mi yaptı dedim. git dedim. Asla çocuk varken git o çocuga sahip çık dedim.. Kadın erken doğum yaptı. 23 gün yaşadı çocuk.
Melek oldu gitti.Bizim aile mezarlığında. Bende insanlığımla sınandım.Çok zor şeyler yasadım.Hergün daha beterini yaşadım. geldi geçti.. Rabbim bir daha göstermesin
evet öyle dedim..Sen mi git onunla yasa dedin duyda inanma e ötekiyle evliyken kocam geri gelsin diye zirliyordun asla umrunda değildi sadece gelsindi
bence büyük konuşmayın... bana sende nasıl mide var diyen arkadaşlarımıda gördüm.. başlarına gelince benim yaptıklarımın kaç katını yaptılar.. İnsanları yargılamıyalım. herkesin yapısı karekteri imkanları gücü farklıdır. Sevgisi..Ben en cok konu sahibinin midesinin genisligine sasirdim