devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Her şeyi merak etme Strobe, her şeyi merak etme Strobe, elin adamını-kadınını görüp napçan Strobe, merak etme Strobe.

ahaha kendisi burada açık açık kocasının adını falan yazmıştı o zamanlar sanırım tanıyan biri çıkmıştı bunları karı koca. görenler adamın tipsiz kadının ise çok güzel olduğunu söylemişti.

Kadının güzel olmasına şaşırdım birden niyeyse, adama şaşırmadım

İşe girsin sen o zaman gör onu, bekle azıcık biti kanlansin
işsiz kaldığ
Bu nasıl konu ya böyle
7 yıllık niye hortladı ki okudum birazını sonra tarihe baktım
:) inanın ben açmadım. İş ile ilgili konu açtım. bir baktım eski konularıma biri yapmış.Merak etmiş. Haksızlık etmiyeyim diye bilgi verdim sadece. Yazan yazana oldu. Anlamadım :) Herşey yolunda

yaptığı çapkınlıklar bir çocugunu bir canın ölümüneneden oldu .. buna bende çok üzüldüm... ve kendi de böyle bir acı yaşadığı için.. bu yaptığı şeylerin nelere mal olduğunu anladı demek istiyorum.. Kadın doğum yaptı. Zaten kadın hamileyken babasında yaşıyordu. Asla kadınla birleşmiyecekti. Bende asla kabul etmedim. git o çocuk analı babalı büyüsün bari sahip çık cocuguna dedim. Kapımda yattı , kadın kendinebağlı kalmam için çocuk yaptı dedi.. Kendi kendine mi yaptı dedim. git dedim. Asla çocuk varken git o çocuga sahip çık dedim.. Kadın erken doğum yaptı. 23 gün yaşadı çocuk.
Melek oldu gitti.Bizim aile mezarlığında. Bende insanlığımla sınandım.Çok zor şeyler yasadım.Hergün daha beterini yaşadım. geldi geçti.. Rabbim bir daha göstermesin

Ne akıllanacak ya. Sahip çıkmamış zaten. Hatta hala bağlamak için çocuk yaptı diye kapınıza gelmiş kadına laflar etmiş. Ne rezil adammış. İçinden kötülük akıyor.
Kim bilir zamanında başka kadınlara da sizin için neler demiştir.
Siz akıllanmazsınız ne diyeyim.

Sen mi git onunla yasa dedin duyda inanma e ötekiyle evliyken kocam geri gelsin diye zirliyordun asla umrunda değildi sadece gelsindi

Sen mi git onunla yasa dedin duyda inanma e ötekiyle evliyken kocam geri gelsin diye zirliyordun asla umrunda değildi sadece gelsindi
evet öyle dedim..
ortada bir masum çocuk vardı çünkü.. o kaıdmdan nefret ediyordum ama çocuk vardı.. öncesinde çocuk yoktu..
neyse bence artık yorum yapmıyalım bu konu ile ilgili.. ben ve çocuklarım mutluyuz.. sadece birileri merak etmiş yazdım .eski konular canlandı. Herşey yolunda problem yok.İnşallah da olmaz.Olursada kaderi yaşarız.Artık hayatı birilerine bağlı yaşamamayı öğrensim geçte olsa.. şimdi ne kadar desem anlamazssınız yazdıklarımdan. Bende ailemde kendimde hala kendime inanamıyroum zaten emin ol... Artık yorum yapmayalım lütfen...

Ben en cok konu sahibinin midesinin genisligine sasirdim
bence büyük konuşmayın... bana sende nasıl mide var diyen arkadaşlarımıda gördüm.. başlarına gelince benim yaptıklarımın kaç katını yaptılar.. İnsanları yargılamıyalım. herkesin yapısı karekteri imkanları gücü farklıdır. Sevgisi..
bence burda da burdaki çok ileri haddini aşan yorum yapanlarda kendine ders çıkarsınlar.. çok yargılamamak lazım ... yaşayan bilir.. herkesin karekteri duruu ailesi herşey farklı herşey...neyse ... şu an ben çocuklarım ve eşim çok mutluyuz.. herkes neye inanırsa inansın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…