- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
böyle birşey asla demedim... hadi bul o mesajı da göster.... o adam evliyken benim çocuklarımı istemedi.. kuru yerde yatırdı kışın günü..evine kabul etmedi.. hamile kaldığındada benim haberim bile yoktu... sonradan haberim oldu.. .Ay bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?
Sen çocukları adamı bağlayayım diye doğurduğun ve kullanmaktan cekinmediğin için bir başkasının da bu yöntemlerini uygulayabilecegi fikri katlanılmaz geldi. Olmaz olsun o duyguların senin. Çoluk çocuğa bakmıyordun be, koca da koca diye zirlamaktan. Kimse de başına bela etmemiş kart horozu sana kalmış eninde sonunda al kalan 1 gr hayrını da sen gör o kadar uğraştın.böyle birşey asla demedim... hadi bul o mesajı da göster.... o adam evliyken benim çocuklarımı istemedi.. kuru yerde yatırdı kışın günü..evine kabul etmedi.. hamile kaldığındada benim haberim bile yoktu... sonradan haberim oldu.. .
hııı metresiyle ilgili tabiki çocugu doğurmasını istemedim. Eğer onu kasrediyoranız.. o konuları buraya yazdım mı bilmiyorum da... o üç kuurşluk kadından tabiki o çocugu doğurmasını istemedim.. bende insanım yani.. duygularım varya...
çok zor bir süreç.Rabbim düşmanımın başına vermesin.
Dünyaya bakis acimiz cok farkli. Kocasizda cocuklar ile mutlu bir hayat sürmek mümkun. Sizin dünyanizda bu secenek yok. Belli ki cevrenizde ki kadinlardada yok.bence büyük konuşmayın... bana sende nasıl mide var diyen arkadaşlarımıda gördüm.. başlarına gelince benim yaptıklarımın kaç katını yaptılar.. İnsanları yargılamıyalım. herkesin yapısı karekteri imkanları gücü farklıdır. Sevgisi..
bence burda da burdaki çok ileri haddini aşan yorum yapanlarda kendine ders çıkarsınlar.. çok yargılamamak lazım ... yaşayan bilir.. herkesin karekteri duruu ailesi herşey farklı herşey...neyse ... şu an ben çocuklarım ve eşim çok mutluyuz.. herkes neye inanırsa inansın..
Altın bülüklü kocası ona geri döndüğüne göre yorum yapma hakkımız yok sanıyorDünyaya bakis acimiz cok farkli. Kocasizda cocuklar ile mutlu bir hayat sürmek mümkun. Sizin dünyanizda bu secenek yok. Belli ki cevrenizde ki kadinlardada yok.
psycho filminden norman bates ve anası gibi olacak sonunuz; bu adam ölünce onu gömmeye kıyamayacak tv koltuğunda oturur vaziyette çürüteceksiniz akşamları mısır patlatıp diğer koltuğa geçecek elele tv seyretmeye devam edeceksiniz diye korkuyorum.bence büyük konuşmayın... bana sende nasıl mide var diyen arkadaşlarımıda gördüm.. başlarına gelince benim yaptıklarımın kaç katını yaptılar.. İnsanları yargılamıyalım. herkesin yapısı karekteri imkanları gücü farklıdır. Sevgisi..
bence burda da burdaki çok ileri haddini aşan yorum yapanlarda kendine ders çıkarsınlar.. çok yargılamamak lazım ... yaşayan bilir.. herkesin karekteri duruu ailesi herşey farklı herşey...neyse ... şu an ben çocuklarım ve eşim çok mutluyuz.. herkes neye inanırsa inansın..
Üstün başarısı için açmışBöyle bir konuyu kendinize eziyet için mi açarsınız
Karıştırma şimdi Einstein falan, adam aşkım canım cicim diyormuş.Einstein demiş ki: "Mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız hayatınızı bir amaca bağlayın, kişilere veya eşyalara değil."
Son durum nedir bilmiyorum ama hala bu adam için uğraşıyorsanız sadece mutsuz olursunuz
Seninki başkasıyla evliyken o benim kocam bırakıp onu bize gelsin demiyor muydun biz uyduruyoruz yaniböyle birşey asla demedim... hadi bul o mesajı da göster.... o adam evliyken benim çocuklarımı istemedi.. kuru yerde yatırdı kışın günü..evine kabul etmedi.. hamile kaldığındada benim haberim bile yoktu... sonradan haberim oldu.. .
hııı metresiyle ilgili tabiki çocugu doğurmasını istemedim. Eğer onu kasrediyoranız.. o konuları buraya yazdım mı bilmiyorum da... o üç kuurşluk kadından tabiki o çocugu doğurmasını istemedim.. bende insanım yani.. duygularım varya...
Bunun gibi milyon konusu vardı hep aynı terhane kocası baskasına gidene kadar hep çok mutlularBöyle bir konuyu kendinize eziyet için mi açarsınız
Kocayı geri almış iyi gelmişİnşallah psikolojik bir destek almaya karar vermişsinizdir
Hâlâ birlikteler yani..Karıştırma şimdi Einstein falan, adam aşkım canım cicim diyormuş.
Sonlara gelsene .Hâlâ birlikteler yani..
Ben öyle bi şey dedin demedim ki zaten. Düzgün okusaydın keşke. Ayrıca o masum bebeğin ne suçu vardı? Kocanın çapkınlığı ve senin gurursuzluğunun bedelini neden masum bir can ödesin? Nasıl bir vicdan bu? Kendi seçimlerinin bedelini ödüyorsun bunun Rabbimle ne alakası var? Bu olaylar ilk olduğu an boşanman gerekirdi.böyle birşey asla demedim... hadi bul o mesajı da göster.... o adam evliyken benim çocuklarımı istemedi.. kuru yerde yatırdı kışın günü..evine kabul etmedi.. hamile kaldığındada benim haberim bile yoktu... sonradan haberim oldu.. .
böyle birşey asla demedim... hadi bul o mesajı da göster.... o adam evliyken benim çocuklarımı istemedi.. kuru yerde yatırdı kışın günü..evine kabul etmedi.. hamile kaldığındada benim haberim bile yoktu... sonradan haberim oldu.. .
Tabi tanımayan üyelere sallamak kolayonu yazan bendim bana sorsaydın keşke.
senin 35 bin ayrı nickle yazdığın 75 bin konunu nereden bilsin yeni üyeler. bütün nicklerin ve konuların birleştirilmedi.
ve evet aynen öyle diyordun benim ondan çocuklarım var o yüzden onun değil benim kocam.