Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aralarında birşey olduğu bariz ancak konu sahibi sende iyice kafayı yemeye doğru gidiyorsun bence kendine bunları yaşatma ya

30 kez kocam yengeme aşık diye konu açtı. 8 yıldır şüpheleniyormuş. Birde tutarsızlık eklenince bu hale geldi

E açarsa açsın. Demek ki boşanamıyor, huzura da eremiyor, deşmeden de duramıyor, nereden ne şekilde acısını çıkaracaksa öyle davranacak kendince. 30. ise de madem konu açışı her şey söylenmiştir zaten şimdiye, söylenebilecek.
Bu kadar alay etmenin manası nedir ben onu anlayamıyorum bazen cidden, belli ki farklı bir psikolojide saplı kalmış, yazıktır yani.

Niye bu kadar yüklenildi ki bu kıza?
Defalarca eşiyle kardeşinin karısı arasında ilişki olduğundan şüphelendiğini yazdı.

8 senedir evlilermiş, aklında şüpheler varmış konduramıyormuş, son yıllarda iyice şüphelenmiş. Yıllardır delil toplamaya çalışıyormuş.

Açtığı konulara genelde 2-3 cümlelik ve hep öncekinin aynı cevaplar yazıyor, kimseye doğru düzgün cevap yazıp bilgi vermiyor. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyor.

Gelinleriyle aynı memlekette değiller. Yılda birkaç kez karşılaşıyorlar, her seferinde kocasıyla arasında bir şey olduğundan şüphelenip sonra "yok ya değildir" deyip vazgeçiyor, sonra yine şüpheleniyor. Bu şüpheler mesela kocasının geline "çocuklar sana benzemiyor" demesinden de kaynaklanabiliyor.

Boşanmak istemiyor, kocasını yüzleyemiyor, aileye veya kardeşine söylemiyor. Kocasını cezalandırmak için boşanmayıp adamın parasını yiyecekmiş.

Kocasıyla gelini üstü kapalı tehdit ediyor, gözüm üstünüzde diyor.

En son konusunda kocası konu sahibini dışarda zannedip gelinle konuşuyor, memlekete son gelişlerinde neden görüşmediklerini açıklıyor. Burada üyeler niye eşinin karşısına çıkmadın madem duydun dedi, delilim yok dedi. Ses kaydı al dediler.

Şimdi birkaç gün sonra kocasıyla gelinin telefonda konuştuğunu, adamın kadına "seviyorum aşk yok" dediğini söyledi. Sayfalarca nereden duydun yazdı insanlar cevap yazmadı, en son kayıt aldım dedi. Ama bunlar hep ite kaka yapılmış açıklamalar. Sonra daha birkaç saat önce açtığı başlık varken bunu açtı. Üstelik içip içip ağlıyorum derken bu yazıyı toparladı ki önceki başlıkları/mesajlarında birkaç cümlenin üstüne çıkamadı.

Sonuç olarak anlattıkları hep birbirinin aynısı, üyelere doğru düzgün cevap veremiyor, kendisini ifade edemiyor, çelişen bazı şeyleri var, gerçekse bile devamlı napayım diyor ama asla bir şey yapma taraftarı değil vs vs

Hepsi üst üste gelince de insanlar artık geyiğe vurmuş.

Fake değilse, psikolojik olarak bitik bu kız belli ki; paranoya var, belki sanrılar bile var duymadı ama aklı duydu zannettirdi, alkol kullanmış 2 saat demeden yine aynı konuya-ilgiye full fokus dönmüş; bunların hepsi ruh hastalığına işaret eden şeyler yani ben geyik yapamadım, ürktüm açıkçası, çoluğu çocuğu var mıymış bu kızımızın? 8 senelik evlilikte?
Fake filandır inşallah.
Dalga geçilecek bir şey göremiyorum hala.

Çocuğu olduğunu yazmıştı evet.

Konunun fake olduğunu düşünmüyorum öyle hissetmedim..
Ancak bahsettiği durum gerçekten ağır bi konu belki kendini yeterince ifade edecek yeteneğe sahip değil, belki ağzı çok iyi laf yapamıyor, belki de sizin kadar güçlü akıllı vs değil.
Yine de bu kadar dalga geçilicek, acımasızca şeyler yazılması beni çok şaşırttı ve de üzdü.

Anlatacak paylaşacak kimsesi yoktur belki bi umutla buraya yazıyordur ama kadın kadının gerçekten düşmanı..

Kendiniz cevap verdiniz. Defalarca kuruyorsun, tedavi görmelisin diye tüm samimiyetimizle yorum yaptık. Konu sahibi hiçbir fikri dinlemiyor. Söyledikleri çelişiyor. Herkes ezberledi konuyu. Birde 2 shot tuborg aldım yazınca ciddiyeti kalmadı konunun.

Sonunda bi tane aklı başında yorum görebildim. Piskolojisi bozulmuş olabilir ya gerçekten çok afedersin konu sahibi arkadaşım zekasında da problem olabilir ama sonuçta canı yanıyor bi insanın çocukları var onların hali nasıldır kim bilir bu evin içinde.. Allah yardımcısı olsun

Katılıyorum biraz da fikir verseniz böyle saçma sapan yorum yapmak yerine yazık sonuçta herkesin başına gelebilir Allah korusun

Ama şöyle de bir durum var madem bunca şey oluyor ses kaydı yaptın dinlet herkese bi anını kolla bul ve herkese göster gerçek yüzlerini sonra da boşa neyi bekliyorsunki

Ne emek vermişsiniz. Bu kadar emeğe karşılık bizi önemsemeyen konu sahibi ve vurdumduymazlığı ama suçlu yine biz.

Katılıyorum biraz da fikir verseniz böyle saçma sapan yorum yapmak yerine yazık sonuçta herkesin başına gelebilir Allah korusun
Fikir verildi kendisine. Defalarca. İlk konusu değil. Son konusu olmayacak. Eşine ceza olarak boşanmayıp parasını yemeyi uygun görüyor. Verilen fikirleri dinlemiyor. Aynı şeyi sorup duruyor.

Ama şöyle de bir durum var madem bunca şey oluyor ses kaydı yaptın dinlet herkese bi anını kolla bul ve herkese göster gerçek yüzlerini sonra da boşa neyi bekliyorsunki
Sizce bu denmedi mi konu sahibine?

Defalarca onlarca farklı insan dedi. Yol gösterdi. En son konusunu açarken "boşan demeyin" diye açtı.

Konu sahibi ne diyor? Boşanmam, cezalandırmak için parasını yiyeceğim eşimin diyor.

Allah muhafaza olurda şeytan da benim içime böyle bi kurt düşürse bu halde olabilirdim.. Çünkü bi tarafta kardeşi bi tarafta eşi insan alt üst olur yahu piskolojisi bozulmuş zavallı kadının kime nasıl anlatsın çok çok ciddi bi konu çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…