Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasim seni ilk defa ciddiye alarak cevap verecegim

Ya bosan , bosanmayacaksan da kurcalama su mevzuyu

İkisi disinda bir caren yok

Yani istersen buraya zibilyon kere konu ac , baska cozumun yok , anlatabiliyor muyum yok , ne bekliuorsun bizden anlamadimnki , gelip kocani mi dovelim? Yengenin sacini basini mi yolalim ? Ne istiyorsun bizden , gozunu seviyim soyle bizden ne istedigini yapalim da bitsin bu cile , hem biz kurtulalim hem sen kurtul

Yetti gari

Eşiniz o kıza aşık bence. Neden aradan çekilip sevenleri kavuşturmuyorsunuz? Daha çok içki içmek için mi? Yoksa buraya konu açıp yprum yapanlara laf sokmak için mi??? Vay efendim onu dediniz, bunu dediniz ama böyle oldu dediğiniz bizler ne sizi tanırız ne eşinizi. Ne yapalım yani? Anlattığınız kadarı ile yorum yapılıyor ve üzgünüm ama siz psikolojim bozuk değil demişsiniz fakat o konuları okuyunca kabak gibi görünüyor her şey

Genelde çoğunluğun tersine hareket eder, beğenilmeyen konuları beğenir, destek falan veririm. Beni bile baydı, inanasım gelmiyor artık.

Yahu elinde bunlar varsa ikiisni sulalaye rezil et bosa adami hala onumu seviyor diye surekli konu açıyorsun. Kafayi onlarla bozmussun. Bosa arkadaşım bosaaa. Neyi bekliyorsun yatakta basincami emin olacaksin

Görümcemin eşi çocuğum kız olursa adını kv nin adını koyarsam bütün eğitim masraflarını karşılayacağını söylüyor acaba smdi o da bana mı asik burdan bunu mi cikarmaliyim
Vay anasını koni nereye geldi düşünürken düşünürken ne buldum beeee

Yalan senin totişine yuva yapmış

Ayy koycak mısınız yaa???

Çok şey yazıp ta hiçbir şey anlatamamak Türkçe eğitimi alsan sorunun kökten çözülür.

Kendinize ve abimize bunu nasıl yapabiliyorsunuz . Hicmi mideniz bulanmıyor ne kızmış valla merak ettim resmini felan atin bari okadar yoruma inanmayıp sürekli konu açıyorsunuz bide resimlere bakıp karar verelim

iste degil esin seni saglik ocaginda saniyordu.
bak diger konulardan farkli yazdigin hicbirsey yok okdaar insan sana akil verdi yapacaklarini soyledi sen ayni seyi soyluyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…