- 25 Temmuz 2013
- 12.852
- 52.728
- 798
Kocamın ilişkisi var, şöyle yapar böyle yapar deyip sizce aralarında ne vardır diye sorduğu için olabilir. Gerçekse bile gerçeklik algılarımızla oynadı, içmeden sarhoş oldum ben mesela.Niye o kadar dalga geçtiniz yaben üzüldüm kadına.
Zaten mış mış dediği konuda soruldu kimden duydun diye cevap veremedi bir şey bulamayınca. Bir arkadaş ses kaydı al demiştik ses kaydı mı aldın da bu konuşmayı duydun deyince atladı hemen ses kaydı aldım diye. Yorumlarla şekillendiriyor bir de konuyu tıkanınca.Geçen gün evde uyuyorum, kocam beni sağlık ocağında sanıyordu. Biriyle konuştu, dedi. Kim olduğu, ne duyduğu belli değil. Bugün mış mış diye konu açtı. Sonra ses kaydı dedi. Yersen yani. Yarın da otel kaydı buldum diyecek kesin. Tedavi şart.
Bağlantıyı iyi kurmuşsun. Link atıver sana zahmet merak ettim :)Alla alla dün müydü, gaynim bana gaydi konusu? demek iki taraf da konu aciyor.
Aynen.Önce sormayın orasını diyordu. Sonra ses kaydı çıktı. Nerede bu kayıt? Kayıt var diyelim. İçerikte saçma. İlişki olsa aşkım canım seviyorum falan denir. Semrayı sevmiyorum nedir???Zaten mış mış dediği konuda soruldu kimden duydun diye cevap veremedi bir şey bulamayınca. Bir arkadaş ses kaydı al demiştik ses kaydı mı aldın da bu konuşmayı duydun deyince atladı hemen ses kaydı aldım diye. Yorumlarla şekillendiriyor bir de konuyu tıkanınca.
Yukarıdaki mesajları okumadım ama dikkatimi çekti.İlk konuda eşiniz sizi sağlık ocağına gidiyor sanıyordu simdide ise mi gitti sanıyorNe olur bunu ablanizin konusu gibi okuyup yorum yapın.. Buraya yazmamim nedeni kimseye anlatamamak.. Esimin bizim aileye gelin gelen bir kiza olan uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim.. Ben gorucu usulu evlendim alıştık birbirimize, ailesi beni istemedi, kavga tartışma küslük oldu ailesiyle, bu hengamenin içinde bu kiza olan ilgisini görmemişim başlarda,şimdi parçaları birleştirince aslında baştan beri ilgisi varmış ama son seneler artmıs, farklı sehirlerdeyiz senede 4 5 görüşüyoruz memlekete gidince, en basitinden kiza cocuklar sana hic benzememis dedi üstelik benim yanımda, şimdi ortaya düşsem korkumuzdan galiba iliski itiraf olmamis sen delisin biz akrabayiz diyecekler, siz de dediniz sen hastasın dediniz aynı zamanda ailene söyle dediniz hem inanmadınız hem ailene söyle dediniz, onlarda inanmazlar, sikayet edip hesaplarımı kapattınız, benim ruhsal bir problemim yok çok şükür, size sorup yardım istedim ama alay ettiniz, kizida esimide üstü kapalı tehdit ettim gözüm üstünüzde dedim. Niye üstü kapalı çünkü delil yok, tamam mesaj var cocuklar bahanesine esim hepsini gezdirecem yazmış sabahın 7 sinde mesela, kizin esi Ahmet diyelim seviyorum ahmeti ve cocuklari iyiki varsiniz yazmis, Ahmet ne alakaysa o an,ama ortaya düşsem ne faesat kalplisin akrabayiz denilecek sizin dediğiniz gibi, uzun süredir sessizlik vardı aralarinda herhalde tehdit ettim diye, memlekete gidince ara tatilde onları görüştürmedim, hadi bir onlara gidelim deseydi parçalardim onu,diğer akrabalarla görüştük ama ne oldu, evimize döndük esimle aynı anda kiz cevrimici olmuş aynı anda yaziyor olmuşlar kiz ararmisin demis esim aradi, o anda evdeyim esim beni işe gittim sanıyor konuşuyor ben duyuyorum oysa, uyumuş nosu yaptım,ortak bir iş konusu var o konu bitince uzatmalar başliyor, kiz bizi cagirmadiniz ogun dedi galiba,esim ne ne dedi bildiğin aciklama yapti kiza niye görüşemediklerine niye diğer akrabalarla görüşüp onlarla gorusmedigine dair,iyice dinledim, sonra siz ses kaydı al dediniz program yükledim, bu sefer yine bir bahaneyle arıyor esim iş konusuyla, kiz esim senle olan konuşmamizi bile kiskaniyor diyor, esiyle kavgalarını anlatıyor, esimde bosver bizde gizli gizli konusuruz diyor, maddi manevi yanındayım beni gizli gizli ara gizli gizli para gondereyim çocukların eğitimi önemli diyor, kiz da tamam diyor, semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok deyip duruyor esim, kizda himm ben aşka inanmıyorum diyor ama sende beni ara diyor esime, esim önceden beni ara demis galiba yine..... semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok deyip duruyor kiza.. Kiza duygusu var sanıyorum, bir keresinde memlekete gidince kiz normalde açık giyinmez birgun birden asagi indi ev kiyafetiyle dizde bir elbiseyle indi asagiya, esim onu gördüğü an afalladi bir merhaba bile diyemedi, ordan bir adam kızla konuşurken benimki dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi, ama bir gün öncesinden o kızdan uzak dur demiştim ondan dolayımi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin bu onu, kizlar benimki kiza ne hissediyor???
Burada kayın yok ki.Alla alla dün müydü, gaynim bana gaydi konusu? demek iki taraf da konu aciyor.
Sevmiyorum değil, lütfen. Seviyorum ama aşık değilim!Aynen.Önce sormayın orasını diyordu. Sonra ses kaydı çıktı. Nerede bu kayıt? Kayıt var diyelim. İçerikte saçma. İlişki olsa aşkım canım seviyorum falan denir. Semrayı sevmiyorum nedir???
Hayır hayırSevmiyorum değil, lütfen. Seviyorum ama aşık değilim!
-Meraba ne yapıyorsun?Aynen.Önce sormayın orasını diyordu. Sonra ses kaydı çıktı. Nerede bu kayıt? Kayıt var diyelim. İçerikte saçma. İlişki olsa aşkım canım seviyorum falan denir. Semrayı sevmiyorum nedir???
Aynen.Aynen.Önce sormayın orasını diyordu. Sonra ses kaydı çıktı. Nerede bu kayıt? Kayıt var diyelim. İçerikte saçma. İlişki olsa aşkım canım seviyorum falan denir. Semrayı sevmiyorum nedir???
Süperrrrr-Meraba ne yapıyorsun?
+Merhaba, iyiyim sağol sen ne yapıyorsun?
-Semrayı seviyorum ama aşık değilim ben de işte ne olsun.
+Aşka inanmam zaten yaa olsun sen yine de ara beni. Kocam da kızıyor zaten.
-Olsun gizli gizli ara sen, gizli gizli para yollarım çocukları okut.
+Tamam sen de ara.
-Ok, bye.
+bye.
Böyle olmuş gibi. Canım mı sıkılıyor keyfim mi yerinde bilemiyorum.
Beni dinledi kustu bülbül gibi şakıdıZerre inanmıyorum. Zaten inanmıyordum, bu konu ile tasdikledim.
Ne oldu, 10 dakika önce alkolden yazamıyordunuz bile? Bir anda ayıldınız ve tüm imla kuralları aklınıza mı geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?