Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye o kadar dalga geçtiniz ya ben üzüldüm kadına.
Kocamın ilişkisi var, şöyle yapar böyle yapar deyip sizce aralarında ne vardır diye sorduğu için olabilir. Gerçekse bile gerçeklik algılarımızla oynadı, içmeden sarhoş oldum ben mesela.

Geçen gün evde uyuyorum, kocam beni sağlık ocağında sanıyordu. Biriyle konuştu, dedi. Kim olduğu, ne duyduğu belli değil. Bugün mış mış diye konu açtı. Sonra ses kaydı dedi. Yersen yani. Yarın da otel kaydı buldum diyecek kesin. Tedavi şart.

Zaten mış mış dediği konuda soruldu kimden duydun diye cevap veremedi bir şey bulamayınca. Bir arkadaş ses kaydı al demiştik ses kaydı mı aldın da bu konuşmayı duydun deyince atladı hemen ses kaydı aldım diye. Yorumlarla şekillendiriyor bir de konuyu tıkanınca.

Aynen.Önce sormayın orasını diyordu. Sonra ses kaydı çıktı. Nerede bu kayıt? Kayıt var diyelim. İçerikte saçma. İlişki olsa aşkım canım seviyorum falan denir. Semrayı sevmiyorum nedir???

Yukarıdaki mesajları okumadım ama dikkatimi çekti.İlk konuda eşiniz sizi sağlık ocağına gidiyor sanıyordu simdide ise mi gitti sanıyor

Aynen.Önce sormayın orasını diyordu. Sonra ses kaydı çıktı. Nerede bu kayıt? Kayıt var diyelim. İçerikte saçma. İlişki olsa aşkım canım seviyorum falan denir. Semrayı sevmiyorum nedir???
Sevmiyorum değil, lütfen. Seviyorum ama aşık değilim!

Yani yoksada aralarında bise seninn sayende olacak . Tabiri caizse atalar demiş.
" eşşeğin aklina karpuz kapugu düşürme "

-Meraba ne yapıyorsun?
+Merhaba, iyiyim sağol sen ne yapıyorsun?
-Semrayı seviyorum ama aşık değilim ben de işte ne olsun.
+Aşka inanmam zaten yaa olsun sen yine de ara beni. Kocam da kızıyor zaten.
-Olsun gizli gizli ara sen, gizli gizli para yollarım çocukları okut.
+Tamam sen de ara.
-Ok, bye.
+bye.

Böyle olmuş gibi. Canım mı sıkılıyor keyfim mi yerinde bilemiyorum.

Aynen.
8 yıllık geçmiş var ama gelin, görümcesinin kocasıyla görücü usülü tanıştığını bilmeyip, 8 sene bekleyip soracak öyle mi?

Süperrrrr

Zerre inanmıyorum. Zaten inanmıyordum, bu konu ile tasdikledim.

Ne oldu, 10 dakika önce alkolden yazamıyordunuz bile? Bir anda ayıldınız ve tüm imla kuralları aklınıza mı geldi?
Beni dinledi kustu bülbül gibi şakıdı

Çok net hatırlıyorum eski konunuzda eşim beni sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim sanmıştı yazmıştınız. Şimdi işte sandı demissiniz. Var bu konuda bi tutarsızlık ama neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…