- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- 248
Ver valla hic dayanamam sıcacık kestaneyeKestane vereyim, sakinleşirsiniz. Bende işe yaradı.
Ama cidden ne kullaniyor acaba sihirli mantar filan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ver valla hic dayanamam sıcacık kestaneyeKestane vereyim, sakinleşirsiniz. Bende işe yaradı.
Kalkayom da yapayim o zaman bu konuyu okumaktansa.aslinda bazen diyorum ki kk nin sesli modu olsa.boyle ekrana bakip zaman harcamasak baska islerimizibyaparken basliklara tikladigimizda sesli okunsa hepsi.cevabimi akilli klavyeyle yazip yollasam falan.neyse gideyim kek yapayim.Aaaa. Aşkolsun. Çıkartınız hemencik geri. Pammuk gibi kek yapıyor hem de 23 dakikada. Zibilyon programlı ankastre fırınımda kek yapmayalı ne kadar oldu, saymayı bıraktım.
Kanat da çok güzel yapıyor mesela. Tam barbekü tadında
Boşan o zaman ne dememizi bekliyorsun ksrdeşimin eşiyle aşk yaşıyolar diyosun böyle bi ahlaksızlık olabilir miDoğru çünkü
Uzun atlama demişlerdir kız, yanlış anlamışsın.Uzun anlat dediler ondan
Peki diyelim ki doğru, bu telefon konuşmasından sonra aklında nasıl bir şüphe kaldi mi gerçekten?Doğru çünkü
Birkaç gündür garip garip konular... Hayırlısı bakalımZerre inanmıyorum. Zaten inanmıyordum, bu konu ile tasdikledim.
Ne oldu, 10 dakika önce alkolden yazamıyordunuz bile? Bir anda ayıldınız ve tüm imla kuralları aklınıza mı geldi?
Valla ya.Peki diyelim ki doğru, bu telefon konuşmasından sonra aklında nasıl bir şüphe kaldi mi gerçekten?
Semra 'cım para bu kadar gözünü kör, kulağını sağır etmesin tatlım. Hem bak kocan paralardan kardeşinin karısına da yollayacakmıs, ortak çıktı yani intikam alacağın paraya. Kardeşine yolla kaydı o gereğini yapar diyeceğim ama güya oda farkında bu konuşmaların ama kıskanmakla kalıyor sadece. Ha birde eşinle gelininin nasıl bir iş bahanesi olabilir?
Birde kardeşte, ikisinin konuşmalarını kıskanıyormuş güya yani adamda karısıyla eniştesinin telefon konuşmalarına seyirci kalıyor.Valla ya.
Boşamam parasını çatır çatır yerim diyordu, yenge paraya da kocaya da ortak oldu.
Adam çok zengin mi acaba?Birde kardeşte, ikisinin konuşmalarını kıskanıyormuş güya yani adamda karısıyla eniştesinin telefon konuşmalarına seyirci kalıyor.
Boynuz sever bir aile demek ki , öyle durup seyrediyorlar iki kardeş