• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa. Aşkolsun. Çıkartınız hemencik geri. Pammuk gibi kek yapıyor hem de 23 dakikada. Zibilyon programlı ankastre fırınımda kek yapmayalı ne kadar oldu, saymayı bıraktım.

Kanat da çok güzel yapıyor mesela. Tam barbekü tadında 😏
Kalkayom da yapayim o zaman bu konuyu okumaktansa.aslinda bazen diyorum ki kk nin sesli modu olsa.boyle ekrana bakip zaman harcamasak baska islerimizibyaparken basliklara tikladigimizda sesli okunsa hepsi.cevabimi akilli klavyeyle yazip yollasam falan.neyse gideyim kek yapayim.

Aynı şeyleri okumaktan bezdim, tek bir konudan devam edin bari. Sürekli yeni konu açıp aynı şeyleri yazıyorsunuz.

Peki diyelim ki doğru, bu telefon konuşmasından sonra aklında nasıl bir şüphe kaldi mi gerçekten?

Semra 'cım para bu kadar gözünü kör, kulağını sağır etmesin tatlım. Hem bak kocan paralardan kardeşinin karısına da yollayacakmıs, ortak çıktı yani intikam alacağın paraya. Kardeşine yolla kaydı o gereğini yapar diyeceğim ama güya oda farkında bu konuşmaların ama kıskanmakla kalıyor sadece. Ha birde eşinle gelininin nasıl bir iş bahanesi olabilir konuşmak için? 🙄

Ayy yettin Semra teyze kaç gündür...
hersey ayan beyan ortada niye aynı konuyu aciyorsun yuz kere ?? İlgisi var kocanın kıza bunu anlamamk için aptal olmak lazım :uykucu:

Peki diyelim ki doğru, bu telefon konuşmasından sonra aklında nasıl bir şüphe kaldi mi gerçekten?

Semra 'cım para bu kadar gözünü kör, kulağını sağır etmesin tatlım. Hem bak kocan paralardan kardeşinin karısına da yollayacakmıs, ortak çıktı yani intikam alacağın paraya. Kardeşine yolla kaydı o gereğini yapar diyeceğim ama güya oda farkında bu konuşmaların ama kıskanmakla kalıyor sadece. Ha birde eşinle gelininin nasıl bir iş bahanesi olabilir? 🙄
Valla ya.
Boşamam parasını çatır çatır yerim diyordu, yenge paraya da kocaya da ortak oldu.

Bunca şeye şahit olup, duyup görüp, 8 yıllık delillerin, net dediğiniz bilgilerin hangisini kocanızın yüzüne çarptınız?
Net bilgi dediğiniz hangi bilgi için boşanma davası açtınız?
8 yıl önce kim size delil topla dedi ve o günden beri delil topluyorsunuz bilmiyorum ama biz bırakın diyelim de bırakın bari.
Yoksa ömrünüzün sonuna dek delil toplayacak gibi duruyorsunuz.
Kocanızın yüzüne çarpıp boşanacak cesaretiniz yoksa yazık o 8 seneye. Atomu parçalamaya uğraşsanız parçalamıştınız şimdiye kadar.

Valla ya.
Boşamam parasını çatır çatır yerim diyordu, yenge paraya da kocaya da ortak oldu.
Birde kardeşte, ikisinin konuşmalarını kıskanıyormuş güya yani adamda karısıyla eniştesinin telefon konuşmalarına seyirci kalıyor.

Boynuz sever bir aile demek ki , öyle durup seyrediyorlar iki kardeş 🤷

Konu sahibi sen bunları içkini yudumlayıp anlatırken eşin nerede ? Ne yapıyor bu adam ?
Şu an ağlıyorum diyorsun görmüyor mu eşin, sana neyin var diye sormuyor mu ?

8 yıldır olaylar böyle devam ediyorsa ve sen zaten eşini boşamak istemiyorsan neden deşiyorsun bu konuyu ?

Birde kardeşte, ikisinin konuşmalarını kıskanıyormuş güya yani adamda karısıyla eniştesinin telefon konuşmalarına seyirci kalıyor.

Boynuz sever bir aile demek ki , öyle durup seyrediyorlar iki kardeş 🤷
Adam çok zengin mi acaba?
Herkes göz yumduğuna göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back