Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla her konuda tigniyetsiz kocanı uzun uzun anlatma
Yolda görsek tanıcaz artık karaktersizi
Adam bal gibi kıza yazıyor,artık bi kabul et sunu.
Bosucaksan bosa artk.
Daha ne desin insanlar bosa diyor

Sormak istedigim bir suru sey var. Umarim konu sahibi cevaplayabilwcek surumdasindir:
1. Bu kadin erkek kardesinle evli. Neden esin ona para gonderiyor? Kardesin evin gecimini saglamiyor mu?
2. Ortak ne is yapiyorlar? Esinle ortak kardesin mi is yapiyor yoksa esi mi? Kardesin ile ortak is yapiuorsa is mevzusunu esin neden karisi ile gorusuyor?
3. Bir onceki konunda esin seni saglik ocagina gitti zanbediyordu ve kardesinin esiyle gorusmelerini duymustun. Ancak simdi ise gitti zannediyordu diyorsun. Saglik ocaginda mi calisiyorsun?
4. Kardesinle siz ayni zananlarda mi evlendiniz? Cunku evliligin ilk yillarinda kayinvalide problemi yuzunden olanlari fark edemedim demissin. Siz evlendikten kac yil sonra onlar evlendiler?
5. Kardesin de birsryleri cakmis yazdiklarina gore. Ee neden bu konusmalari ve mesaj goruntulerini kardesine gonder miyorsun?

Bir de hangi ara esinin telefonuna program yukledin? Esin anlamadi mi? Bu konusmalari bir yere kaydettin mi peki?

Birde kardeşte, ikisinin konuşmalarını kıskanıyormuş güya yani adamda karısıyla eniştesinin telefon konuşmalarına seyirci kalıyor.

Boynuz sever bir aile demek ki , öyle durup seyrediyorlar iki kardeş
Abim aldatılsa, kendi aldatılmamdan daha çok üzülürmüşüm. Abim bile yok. Nasıl burkuldum. İyi ki yok. Fena görümce olur muşum

Zerre inanmıyorum. Zaten inanmıyordum, bu konu ile tasdikledim.

Ne oldu, 10 dakika önce alkolden yazamıyordunuz bile? Bir anda ayıldınız ve tüm imla kuralları aklınıza mı geldi?

Yalancı yaa alkolden yazamayan insan bu cümleleri kurabilir mi ? Allah aşkına şu ruh hastasını engelleyin. Hep aynı şeyler aynı cumleler papağan gibi baydı artık

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Kazen

Baştan böyle anlatıp sorulara düzgün cevap verseydin kimse kimseyle dalga geçmezdi.
Olay gerçekse zaten absürd bi durum üstüne sen de saçmalarsan millet inanmaz tabi.
Diğer konuda kadın sana neyine içiyoruz demiş dalgasına sen cevap olarak yeni konu açtım demişsin. Madem gerçek cevaplar istiyorsun vasbaya flört ediyorlar belki açık açık adı konmasa da. Peki sen ne yapacaksın? Hem kardeşin hem sen aldatılıyorsun.hadi diyelim senin ayrılmaya cesaretin yok, Bu konuşma kaydını kardeşin dinlese kesin boşar eşini. Niye boş boş bekliyorsun. İşte bi de bu noktada inandırıcılığın ölüyor.

Niye o kadar dalga geçtiniz ya ben üzüldüm kadına.
Bu konu zaten dogriysa çok uzulunecek bir durum gerçketen ama konu sahibi o kadar baydı ki sürekli aynı cumleler ve ne yapayım ne hissediyor kadına faln diye sorması dalga sebebi artık.
Adamı 8 senedir kardeşinin eşiyle ilişki vae mi diye gözetlemek nedir ? Zaten herşey gün gibi ortada. Eğer dogriysa. Yapılacakta belli insanin midesi almaz. Ee boşanmıyorsa da boşuna 50 kere konu açmasın. Acarsa da bir zahmet dalga gecilir zaten.

Cektigin konusmalari abine yolla.
Bosanin bu iki pislikten ve ne halleri varsa görsünler.
Madem birbirlerini seviyorlar ne diye bosanmiyorlar böyle insanlara aldatmak tatli geliyor..
Gizli gizli konuscaklarmis mis para yolliyacakmis.
Sen esine dava ac ve altindan donunu al da bakalim yengeye ne kalacak.

Tövbe yarabbbimmm sinirlerim bozuldu ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…