Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kestane vereyim, sakinleşirsiniz. Bende işe yaradı.Sen ne çeşit bi manyaksin yahu
Aynen....Aaaa actifry candır. Bizim mutfağın en saygı duyduğumuz üyesidir kendisi. Kestane de güzel yapıyor.
Uzun anlat dediler ondanTatlım biz sana biraz önce yorum yapmadık mı yaa niye konu açıp açıp duruyosun
Ev de ev değil, hobbit kileri sanırım.Aynen....
Dur allasen bi de kestane yaptırtma gece gece
Uzun anlat mı?Uzun anlat dediler ondan
Bende de vardi da mutfak dolabinin en ucra yerine kaldirdim.sadece patates kizartiyordum ben onla.kek de mi yapiuomusAynen....
Dur allasen bi de kestane yaptırtma gece gece
Aynen yarin aksam da gelip kardesime karini kocamdan uzak tut dedim diye konu acar.Bu hanımefendi bu gece rahat 10 kişiyi banlatir
Ne çok şey kaçırdığınızı anlatmak isterdim ama goy goy moduna geçtim, geri dönüşü yok gibi hissediyorum.Bende de vardi da mutfak dolabinin en ucra yerine kaldirdim.sadece patates kizartiyordum ben onla.kek de mi yapiuomus
Aaaa. Aşkolsun. Çıkartınız hemencik geri. Pammuk gibi kek yapıyor hem de 23 dakikada. Zibilyon programlı ankastre fırınımda kek yapmayalı ne kadar oldu, saymayı bıraktım.Bende de vardi da mutfak dolabinin en ucra yerine kaldirdim.sadece patates kizartiyordum ben onla.kek de mi yapiuomus
Doğru çünküBen niye tüm konulara inanıyorum ya..fake make hiç sökmuyor bana ,anında "ayy canım yazikk olmuş " moduna dönüyorum..
Off
Sen elindeki ses kaydıyla eşine hesap sordun mu onu yaz önce.Uzun anlat dediler ondan